Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
15.12.2009 11:03:34
Ahojky.. jak se máte? Dlouho se tu nikdo neukázal..
My jsme zatím všichni zdraví (ťukám na dřevo) - minulý týden jsem měla doma Kubu, ale to jen proto, že škola byla zavřená.. Chybělo hodně dětí, tak měli chřipkové prázdniny.. Štěstí, že nezavřeli i školku.. To už bych z nich byla šedivá Pošlu vám pár fotek.. takhle našli tentokrát "balíček" od Mikuláše.. a tady ze sobotní oslavy Domíkových 1. narozenin |
2 | 90668 |
4.12.2009 19:24:39
Ahoj holky!!Jak se máte?My ted s babi pečem,kupodivu i Hynka to baví,já pomáhám trošku mín nebot lítám kolem malé.Dnes máme hotový rohlíčky a perníčky,pokračování zítra.Jinak přeji hezkého Mikuláše a dětem bohatou nadílku,ale bez slziček.U nás je zítra mikulášský rej,tak všichni jdou jen já budu s malou doma.Nechci jí trápit,u nás jsou čerti zlí a škaredí.,né má na to dost času.Ale na ohnostroj se mrknem před domem,pak jde koupat a spat,dárky dostane předtím.Jelikož sladký malá nejí,tak dostane co jí(jogutry,..)a panenku a dětský mobil,at aspon něco má.Hynek sladký a sadu vojáků.Vím jak ten rej vypadá,i mě se svírá srdíčko.Je to takové představení pro celou vesnici,ale paráda!!Dnes měli Mikuláše ve škole,Hynka vzali do pytle a na chodbě ho pustili.Jinak umytý okna,vyčištěný koberce,...mám tak ted pečem a posloucháme koledy,miluji toto období a těšení nejen mě,ale i dětí.Tak si užívejte a mějte se moc hezky,a at jste všichni zdraví!!Monika
|
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
4.12.2009 14:08:10
Ahoj Dani, včera jsem byla na rodičáku a taky si učitelka stěžovala, že Ráďa zase kecá při vyučování. Ale když to není nic horšího........
Já mám teď v práci dost honičku. Od ledna přecházím na nové místo, takže se snažím dodělat tady co mám rozdělané, do toho onemocněla sekretářka, takže místo svojí práce zaskakuji za ni. Ještě se musím nějaký čas zaučovat na novém místě a přes vánoce mám dovolenou. Asi tu budu muset příští týden zůstávat déle nebo obětovat dovču. Aspoň, že Radek už konečně nebude jezdit do Mělníka, tak mně aspoň s děckama pomůže. Přeju hezkého Mikuláše. |
1.12.2009 13:15:18
Ahoj, jak se všechny máte? Dnes venku prší, tak nevím, jestli se dostaneme ven.. Dominik si z kočárku strhává slídu, tak nebudu riskovat, že mu naprší do kočárku.
Dnes jsem si umyla dvě okna - zítra dodělám zbytek. A odpoledne bych je konečně chtěla polepit hvězdičkama a na dveře musím dát věneček Lukášek už je na tom asi o dost líp.. když už i pizzu si dává Taky mám chuť, ale ještě pár měsíců si počkám (jestli tedy ta moje alergie zmizí). Tak přeju, ať Lukiho co nejdřív pustí domů.. Kuba minulý týden dostal poznámku... On se toho kecání v hodinách nezbaví.. Nevím, po kom je |
25.11.2009 8:10:28
Ahoj
tak naši kluci už jsou nachlazení, já taky, ale zatím chodí do školy i školky. Jsem zvědavá, jestli to zvládnem sami nebo nakonec budeme muset k doktorce V práci jsou taky všichni nemocní, všude samý bacil. Včera jsem byla v Brně na školení a pak jsem se stavila na Vańkovce a koupila jsem děckám nějaké hračky na vánoce a sobě košili |
Markéta a Luki | 95993 |
20.11.2009 22:52:37
Ahoj holky,
tak Lukiho dneska převezli zpátky na Fifky, je na JIPce kvůli monitorování. Mám možnost tam s ním být od rána od 7 do večera do kdy budu chtít, což je prima. Stačila jsem vás konečně dočíst , ale už nemám sílu reagovat, tak jen všem hlavně zdraví a klíííd. |
2 | 90668 |
19.11.2009 19:00:15
Ahoj holky,tak vidím že začínáte marodit.My jsme díky bohu všichni zdravý(zatím).Peti tak at to doma vydržíš,neboj manžel pak přijede a dáchneš si.Dnes mi manžel řekl že mu v práci řekli že budou nabírat lidi,které bude manžel i ostatní zaučovat,a ty kdo je bude zaučovat tak pak vyhodí!!Přijde mi to naprodtá blbost,naštěstí ted je zákon že když jsem na rodičáku tak ho vyhodit nesmí.Doufám že je to pak přejde!!Dnes jsem byla koupit poslední dárky.at to mám z krku,pak si chci užívat předvánoční pohody(pečení,koledy,..)Velký uklid mám též hotový,nesnáším ten shon pak.Dani-tak chudáku ted si užiješ s Domíkem,co?To znám.Markétce někdy pročítám blog,tak píše lepší zprávy,ale stejně je mi jí a Lukiho moc líto,kdo to nezažil nepochopí jak psala.Hlavně at je v pořádku LukiDnes byl rodičák tak krom sem tam zlobení(hraje si na vojáky ve škole s klukama)to ujde.V sobotu naši mají zabíjačku tak tam pojedu pro manžela až navečer,Terku tak brzo ráno budit nechcu,a celý den tam lítat na nohách nevydrží.Máme tu teplo na to že je listopad tak přes 10°C to ujde.Mějte se moc hezky-Monika
|
19.11.2009 13:28:36
Peti, veselo máme už delší dobu.. Co už.. Ale aspoň, kdyby pořád nelozil na ty stoly a židle.. Mám strach, že jednou spadne a něco si udělá..
A zase blbě spí, takže nemám ani chvilku na to, abych něco bez něj udělala.. Tady je to asi celkem dobrý.. Já mám děcka zdravý - jen Domí zase začal rýmovat.. A manžel zase onemocněl, tak se bojím, aby to u nás zase nezačalo.. |
19.11.2009 9:13:25
Dani, tak gratuluju Domíkovi k prvním krokům Teď bude u vás teprve veselo
To je fajn, že Kuba je ve škole spokojený. Učitel je asi opravdu dobrý. A je fajn, že ho motivuje pochvalama než ubíjí poznámkama. Holky, děcka máte všechny zdravé? (Zdá se, že i Lukáškovi už je líp ) U Rádi ve třídě bylo včera 8 děcek a učitelka prý říkala, že možná budou mít chřipkové prázdniny. Naši kluci jsou zatím OK, ale nechci to zakřiknout. |
18.11.2009 10:41:23
Ahoj,
Market, tak snad už bude jenom dobře Peti, no dobrý.. toho se pak taky bojím.. U nás tedy super.. Domík začal chodit.. minulý týden už dělal krůčky sám a teď už jenom piluje.. navíc se naučil kamkoli vylézt - křeslo, gauč, postel.. Už jsem ho našla i na stole... Takže hlídat a hlídat.. Karolínka už pochytila pár "hezkých" slovíček ve školce, tak je notně doma používá.. Už nevím, jak na ni Laďa v práci taky nic moc - nebaví ho to, ale zase může být rád, že tu práci má.. Akorát, že na nás je občas taky jako na cizí.. Kuba je jakžtakž v pohodě - ve škole dobrý.. Aby ne, když má tak dobrého učitele.. Po těch třech letech s tou krá**u. Najednou nenosí žádné poznámky - spíš pochvaly a jak je Kuba hrdý.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.