| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 571  [Dalších 441 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
29.12.2009 10:02:10
Tak u nás je dnes veselo. Mariánka bolí ucho, takže jsme opět zavítali na ušní. Aspoň že tam doktorka byla a nemuseli jsme jezdit po všech čertech. Navíc Marošek dost kašle, tak přemýšlím, jestli s ním nezajít ještě zítra k dětské doktorce.~;((
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
23.12.2009 23:41:46
Ahoooj,
Peti, Domík se narodil až 18.12., ale slavili jsme o týden dřív..

Marki, to je super, že už jste doma.. Pěkně na Vánoce.. Tak teď už jen, aby bylo pořád líp a líp ~R^

Holky, přeji vám a vašim rodinám krásné prožití vánočních svátků, spoustu krásných dárků.....
23.12.2009 13:41:50
Sláva, jsem ráda, že jste doma. Užijte si krásné vánoce~;)
Markéta a Luki 95993
22.12.2009 16:31:35
Ahoj holky, nestíhám, ale hlásím , že od včerejška od večera jsme doma ~:-D.
Luki dokáže přes den dýchat sám, v noci musí být napojený na přístroj~;((.
Až se trochu znovu zabydlíme a nějak zaklimatizujeme tak se ozvu a napíšu co a jak.
Všechny vás moc zdravím, ani nestíhám dočítat co u vás nového ~f~.
Všem přeju krásné Vánoce, plné klidu a domácí pohody, dětem hromadu dárků.~z~

22.12.2009 10:55:04
Moni, to teda muselo být hnusné, když ti bylo tak zle a nemohla jsi ležet.~;(( Snad už je vám dobře.

A Hynkova učitelka umřela na prasečí chřipku? A měla ještě nějakou chronickou nemoc nebo byla jinak zdravá? To je teda hrozné. Taková mladá.

Radek právě přinesl kapra. To je radosti. Děcka i pes jsou vražení nad vanou :-) Jinak my už jsme všichni od včerejška doma. Ráďa dostal ve škole ředitelské volno. Ještě dokupuju poslední dárky a snažím se uplácat ještě nějaké cukroví.

Přeju vám i vašim rodinám klidné vánoce, dětem krásné dárky pod stromeček a potom zábavného Silvestra. Do nového roku hodně štěstí a zdraví.
A myslím na Markétu a Lukáška ~s~
22.12.2009 10:49:32
Markéta dlouho nepsala na blog. Snad je všechno v pořádku.
2 90668
21.12.2009 18:31:59
Jééé velká omluva!!~f~~f~~f~
2 90668
21.12.2009 18:31:12
Ahoj holky,po delší době vás všechny moc zdravím!!~;)Byli jsme s malou marodi.Já chřipku,kde byli nutný ATB,které zabrali až po 5 dnech,fuj!!~o~Malá angínu.Hynda díky bohu zdravý!!~s~Obě jsme nemoci chytli zaráz,takže já s 39°C nemohla ležet,malá měla taky velké horečky a chtěla jen mě,ležet nechtěla,no děs!!~q~Tak mám 4 kg dole,o malé ani nemluvím.Tak to snad o svátkách naberu,nebot bylo fakt zle.Do toho umřela Hynkova třídní učitelka na prasečí chřipku,bylo jí 39let a její doktor jí trošku zanedbal,tak bude pykat!!~q~~o~Jí se přitížilo,on nic neviděl a pak během 3 dnů umřela.~n~Tak Hynka ted bude učit učitelka co učila mýho manžela,jo je už dlouho v důchodu,ale stále čilá.~R^Dlouho sem neviděla tu Marki,musím se mrknout na blog.~s~Jinak ted si budu užívat rodiny ,svátků,tak nevím kdy se sem dostanu,tak Vám všem holky přeji moc krásné Vánoční svátky,hodně dárečků,lásky,pohody,radostí a hlavně ZDRAVÍ!!!~s~~s~~s~Mějte se moc krásně,pá Monča~;)
2 90668
21.12.2009 18:31:12
Ahoj holky,po delší době vás všechny moc zdravím!!~;)Byli jsme s malou marodi.Já chřipku,kde byli nutný ATB,které zabrali až po 5 dnech,fuj!!~o~Malá angínu.Hynda díky bohu zdravý!!~s~Obě jsme nemoci chytli zaráz,takže já s 39°C nemohla ležet,malá měla taky velké horečky a chtěla jen mě,ležet nechtěla,no děs!!~q~Tak mám 4 kg dole,o malé ani nemluvím.Tak to snad o svátkách naberu,nebot bylo fakt zle.Do toho umřela Hynkova třídní učitelka na prasečí chřipku,bylo jí 39let a její doktor jí trošku zanedbal,tak bude pykat!!~q~~o~Jí se přitížilo,on nic neviděl a pak během 3 dnů umřela.~n~Tak Hynka ted bude učit učitelka co učila mýho manžela,jo je už dlouho v důchodu,ale stále čilá.~R^Dlouho sem neviděla tu Marki,musím se mrknout na blog.~s~Jinak ted si budu užívat rodiny ,svátků,tak nevím kdy se sem dostanu,tak Vám všem holky přeji moc krásné Vánoční svátky,hodně dárečků,lásky,pohody,radostí a hlavně ZDRAVÍ!!!~s~~s~~s~Mějte se moc krásně,pá Monča~;)
15.12.2009 15:22:08
Jé, Domík už má rok? Sluší ti to ~R^ Taky má narozeniny těsně před vánoci co? Pak člověk už neví co by nakoupil za dárky :-)

Vánoce na krku a já ještě pořád nemám všechny dárky. Hlavně pro Radka mám jenom tričko a ani nemám žádný nápad. Ach jo.

Jsme celkem zdraví. Mariánek pokašlává více či méně už snad 2 měsíce, ale zatím v poho. Jenom ho začaly trápit kožní problémy. Nevím jestli jsem vám psala o těch moluskách. Takové pupínky. Nejdřív jsme léčili takovým zeleným roztokem, nepomohlo. Tak jsme šli na kožní, dostali sajrajt s nějakým hydroxidem. Potírají se pupínky, z toho se nadělají stroupky a má být pokoj. Dělám to 2x denně, Mariánek fňuká že to pálí, nadělaly se stroupky, odpadly a pupínky jsou pořád. Doktorka strašila, že ho uspí a seškrábne to. Ale ještě jsem objednala jednu mast z internetu, tak snad zabere. A aby toho nebylo málo, tak se mu asi z toho všeho mazání rozjel atopický ekzém.

No nic, tak já mám padla a mažu domů ~z~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 571  [Dalších 441 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.