Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
29.12.2009 10:02:10
Tak u nás je dnes veselo. Mariánka bolí ucho, takže jsme opět zavítali na ušní. Aspoň že tam doktorka byla a nemuseli jsme jezdit po všech čertech. Navíc Marošek dost kašle, tak přemýšlím, jestli s ním nezajít ještě zítra k dětské doktorce.
|
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
23.12.2009 23:41:46
Ahoooj,
Peti, Domík se narodil až 18.12., ale slavili jsme o týden dřív.. Marki, to je super, že už jste doma.. Pěkně na Vánoce.. Tak teď už jen, aby bylo pořád líp a líp Holky, přeji vám a vašim rodinám krásné prožití vánočních svátků, spoustu krásných dárků..... |
23.12.2009 13:41:50
Sláva, jsem ráda, že jste doma. Užijte si krásné vánoce
|
Markéta a Luki | 95993 |
22.12.2009 16:31:35
Ahoj holky, nestíhám, ale hlásím , že od včerejška od večera jsme doma .
Luki dokáže přes den dýchat sám, v noci musí být napojený na přístroj. Až se trochu znovu zabydlíme a nějak zaklimatizujeme tak se ozvu a napíšu co a jak. Všechny vás moc zdravím, ani nestíhám dočítat co u vás nového . Všem přeju krásné Vánoce, plné klidu a domácí pohody, dětem hromadu dárků. |
22.12.2009 10:55:04
Moni, to teda muselo být hnusné, když ti bylo tak zle a nemohla jsi ležet. Snad už je vám dobře.
A Hynkova učitelka umřela na prasečí chřipku? A měla ještě nějakou chronickou nemoc nebo byla jinak zdravá? To je teda hrozné. Taková mladá. Radek právě přinesl kapra. To je radosti. Děcka i pes jsou vražení nad vanou Jinak my už jsme všichni od včerejška doma. Ráďa dostal ve škole ředitelské volno. Ještě dokupuju poslední dárky a snažím se uplácat ještě nějaké cukroví. Přeju vám i vašim rodinám klidné vánoce, dětem krásné dárky pod stromeček a potom zábavného Silvestra. Do nového roku hodně štěstí a zdraví. A myslím na Markétu a Lukáška |
22.12.2009 10:49:32
Markéta dlouho nepsala na blog. Snad je všechno v pořádku.
|
2 | 90668 |
21.12.2009 18:31:59
Jééé velká omluva!!
|
2 | 90668 |
21.12.2009 18:31:12
Ahoj holky,po delší době vás všechny moc zdravím!!Byli jsme s malou marodi.Já chřipku,kde byli nutný ATB,které zabrali až po 5 dnech,fuj!!Malá angínu.Hynda díky bohu zdravý!!Obě jsme nemoci chytli zaráz,takže já s 39°C nemohla ležet,malá měla taky velké horečky a chtěla jen mě,ležet nechtěla,no děs!!Tak mám 4 kg dole,o malé ani nemluvím.Tak to snad o svátkách naberu,nebot bylo fakt zle.Do toho umřela Hynkova třídní učitelka na prasečí chřipku,bylo jí 39let a její doktor jí trošku zanedbal,tak bude pykat!!Jí se přitížilo,on nic neviděl a pak během 3 dnů umřela.Tak Hynka ted bude učit učitelka co učila mýho manžela,jo je už dlouho v důchodu,ale stále čilá.Dlouho sem neviděla tu Marki,musím se mrknout na blog.Jinak ted si budu užívat rodiny ,svátků,tak nevím kdy se sem dostanu,tak Vám všem holky přeji moc krásné Vánoční svátky,hodně dárečků,lásky,pohody,radostí a hlavně ZDRAVÍ!!!Mějte se moc krásně,pá Monča
|
2 | 90668 |
21.12.2009 18:31:12
Ahoj holky,po delší době vás všechny moc zdravím!!Byli jsme s malou marodi.Já chřipku,kde byli nutný ATB,které zabrali až po 5 dnech,fuj!!Malá angínu.Hynda díky bohu zdravý!!Obě jsme nemoci chytli zaráz,takže já s 39°C nemohla ležet,malá měla taky velké horečky a chtěla jen mě,ležet nechtěla,no děs!!Tak mám 4 kg dole,o malé ani nemluvím.Tak to snad o svátkách naberu,nebot bylo fakt zle.Do toho umřela Hynkova třídní učitelka na prasečí chřipku,bylo jí 39let a její doktor jí trošku zanedbal,tak bude pykat!!Jí se přitížilo,on nic neviděl a pak během 3 dnů umřela.Tak Hynka ted bude učit učitelka co učila mýho manžela,jo je už dlouho v důchodu,ale stále čilá.Dlouho sem neviděla tu Marki,musím se mrknout na blog.Jinak ted si budu užívat rodiny ,svátků,tak nevím kdy se sem dostanu,tak Vám všem holky přeji moc krásné Vánoční svátky,hodně dárečků,lásky,pohody,radostí a hlavně ZDRAVÍ!!!Mějte se moc krásně,pá Monča
|
15.12.2009 15:22:08
Jé, Domík už má rok? Sluší ti to Taky má narozeniny těsně před vánoci co? Pak člověk už neví co by nakoupil za dárky
Vánoce na krku a já ještě pořád nemám všechny dárky. Hlavně pro Radka mám jenom tričko a ani nemám žádný nápad. Ach jo. Jsme celkem zdraví. Mariánek pokašlává více či méně už snad 2 měsíce, ale zatím v poho. Jenom ho začaly trápit kožní problémy. Nevím jestli jsem vám psala o těch moluskách. Takové pupínky. Nejdřív jsme léčili takovým zeleným roztokem, nepomohlo. Tak jsme šli na kožní, dostali sajrajt s nějakým hydroxidem. Potírají se pupínky, z toho se nadělají stroupky a má být pokoj. Dělám to 2x denně, Mariánek fňuká že to pálí, nadělaly se stroupky, odpadly a pupínky jsou pořád. Doktorka strašila, že ho uspí a seškrábne to. Ale ještě jsem objednala jednu mast z internetu, tak snad zabere. A aby toho nebylo málo, tak se mu asi z toho všeho mazání rozjel atopický ekzém. No nic, tak já mám padla a mažu domů |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.