| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 571  [Dalších 451 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
21.1.2010 13:03:19
Moni, ty jo jelena???~:-D To bych snad ani nechtěla. Co bych s ním dělala? ~:-D

My zítra jedeme na víkend do Jeseníků. Kamarád nám půjčil chalupu. Mám trochu obavy z dlouhé cesty, jak to děcka přežijí :-) Mariánek snad na chvíli usne.

V práci jsme uprostřed stěhování. Půlku věcí mám na nové budově a půlku tady. Zítra odstěhují počítač, přenesu si osobní věci a snad se to všechno vrátí do normálu.
2 90668
19.1.2010 12:07:41
Ahoj holky,tak Vás všechny moc zdravím!!~s~U nás je dnes dost velká mlha,sněhu dost.Včera jsem s malou stavěla sněhuláka,byl během 5 minut hotov~t~,malá se trochu bojí sněhu.Pak jsme šli chvilku pěšky ven,začalo poprchávat tak jsme šli domů.~;((V sobotu jsme poprvé po narození malé byli u nás na mysliveckém plese,já chtěla jít po půlnoci domů,nebot jsem ráno musela vstávat k malé,ale nedalo se~f~,zábava byla veliká.Spala jsem 3 hodky,pak šla taky brzo večer spát.Nikdy jsme na plesech nic nevyhráli(divočina),tentokrát hned první cenu-jelena.~t~Tak mě to dost potěšilo,se známýma jsme se s jelenem podělili,sami by jsme ho nesnědli.~t~Poptám se co s ním,zatím je v mrazáku.Tak se mějte-Monča~;)
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
12.1.2010 13:26:00
ahoj holky.. tak jsem zjistila, že letos sem píšu poprvé ~f~ Ale průběžně si tady čtu.. I Markétin blog. Já tu bývám hlavně, když uspávám Dominika a to ho mám v náručí, takže použitelnou jednu ruku.. to mě moc psát nebaví.. tak jen klikám ~;) Tak hodně štěstí do Nového roku ~x~~x~~x~

Já začala nový rok dobře.. horečkama.. dřív jsem nemocná skoro nebyla, ale teď mám každou chvíli něco.. Jsem si to spočítala - už 4,5 roku jsem bez přestávky těhotná, kojím... Potřebuju oddech, jenomže Domík je závislák.. na mlíku.. na mě..
Teď ještě to počasí.. Krásně nasněžilo, děcka honem do sněhu a pak to zmrzlo, pršelo... No hrůza.. s kočárkem mám co dělat, abych projela.. Marki, ty se asi s vozíkem nedostaneš vůbec nikam..
Kuba dostal už loni (vlastně předloni) na vánoce puzzle s 1000 dílky.. No, krabice byla schovaná a on si vzpomněl po roce, tak ho skládal o vánočních prázdninách ~t~ Jenomže vzhledem k tomu, že máme doma jednoho kluka, který všude vleze, všechno vyháže, všechno rozbije, tak nám pár dílečků chybí ~d~
Ale to vaše auto muselo být hoodně těžké..

Peti, ta pracovní doba asi je blbá.. Ale zase, jestli tě to baví, tak to rychleji utíká, ne?
Markéta a Luki 95993
10.1.2010 14:48:32
Ahoj holky, jdu Vás všechny zase jednou pozdravit :-)

Pecko, doufám, že už sis na práci zvykla, ale ta pracovní doba, je fakt na nic :-(

Jinak u nás žádná změna ~;((

Venku plno sněhu, tak se ani nedostaneme ven, no prostě na palici ~e~

Zatím se mějte krásně ~z~
6.1.2010 16:20:11
Ahoj, tak jsem třetí den na novém místě. Můžu říct, že toho mám plné brýle. Ale naštěstí mám ochotnou kolegyni, která mně radí, tak snad to nějak zvládnu~d~
Blbé je, že už nemám pružnou pracovní dobu, ale pevně danou a to 2x týdně do 17:00 ~;(( Přes zimu to ještě jde a mám dost práce, tak to uteče, ale v létě to asi bude naprd. Venku bude krásně a já budu trčet do večera v práci.Ale zase v pátek půjdu brzo domů.

Tak jdu odkroutit poslední půlhodinu ~b~
1.1.2010 19:18:37
Přeju vám hodně zdraví a štěstí do nového roku.

Marki, tak snad už ten přístroj pořád neřve a aspoň trochu se vyspíš. To co popisuješ na blogu je fakt na zhroucení. Zvlášť, když psychicky dostáváš taky zabrat. Je to moc smutné ~;((
2 90668
1.1.2010 12:35:55
Jo Peti-ta hynkova učitelka byla normálně jinak uplně zdravá,začalo to angínou,ona si po dobrání ATB stěžovala na špatné dýchání,doktor nic na ní neviděl,no a během 3 dnů jí začali selhávat orgány a umřela v nemocnici.Je to fakt smutný.~n~
2 90668
1.1.2010 12:31:17
Ahoj holky~s~Taky Vám do toho Novýho roku přeji jen to nej~R^,hlavně zdraví~s~,to je moc důležitý.Tak jaký byli Vánoce?Hynda má radost z PC her a pušek,Terka z panenky(jako by měla jen jednu~t~).Já dostala prsten,oblečení a prádlo.Jinak děcka dostali mnoho dárků(to bych se upsala~t~).Silvestra jsme strávili doma,Terka spala,Hynek vydržel,po půlnoci šli s manželem a známýma bouchat pro celou dědinu,tak šli spát až kolem 2 ráno,taky spali do 10.~:-DJinak u nás je škaredě~;((,mlha,no nic moc,nechodíme v tom počasí ani ven,jsme ted po nemoci.~;((Marki-to je mi moc líto co jsi zažila!(strýc,..)~n~,hlavně at máš tento rok štastnější~s~.Lukáškovi přeji moccccc zdravíčka,je mi ho moc líto co chudák ted prožívá~n~.Dani a Peti Vám taky moccc přeji hodně zdravíčka a štěstíčka,to zdraví je nejdůležitější!!~s~Tak se mějte tento rok co nejlépe,at se Vám splní vše co si přejete,Monča~s~~;)
Markéta a Luki 95993
1.1.2010 1:52:41
Tak ať je šťastnější a lepší než ten minulý ...~z~
Markéta a Luki 95993
30.12.2009 16:27:07
Ahoj holky, jenom zase rychle nakukuju. Je toho totiž na mě v poslední době moc. Včera zničehonic zemřela holčina co měla stejnou nemoc jako Luki, do toho mi přišlo parte, že umřel strejda, jsem tady věčně sama, přístoj co má Luki, tak pořád alarmoval, že se něco děje, teď je na jiném režimu tak uvidíme. Začínám být zralá na poukaz do Bohnic.~;((

Doufám, že u vás je vše v rámci možností,děti jsou už všechny zdravé a všude je klid.

Nevím, jestli to stihnu zítra, proto Vám všem přeju do toho nového roku hodně štěstí, zdraví klidu a pohody. ~:-D
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 571  [Dalších 451 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.