Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
22.2.2010 10:53:39
Ahoooj,
tak odstavení u nás.. po třech nocích a dvou dnech to šlo do háje Třetí noc to bylo už děsný.. triko pomalu na vyhození, jak mi pod něj pořád lozil, ocumlával mi aspoň břicho.. ale spát nechtěl.. tak jsem ho nakojila a byl klid.. Takže kojím dál.. Teď je navíc nemocný, takže noční kojení je častější Market, držím palce, ať penízky na odsávačku seženete Karolínce dáme k narozeninám Lego - velkou farmu.. Dá se říct, že jsem dárek vybírali s ní.. Původně chtěla dinosaury, ale to už je doprodej, takže vyhrála farma Slavit budeme v sobotu, tak vám pak sem zase hodím nějaké fotky |
2 | 90668 |
16.2.2010 17:58:07
Ahoj,Dani-to odstavení,taky si myslím žes udělala pro malýho maximum,zasloužíš si oddech,jo ono se to říká já to skoro obrečela.Peti tak si užijte na horách,žádná zlomenina,a pad nám dovez už to jaro,jo?Marki-tobě by se taky hodilo už jaro,že?Já už pak konečně odložím kočár,a budem chodit pěšky u nás,ale do zoo v létě ho jěště asi užiju,to by asi dlouho pěšky nevydržela.Tak masky na dětský maškarák mám nakoupený,ted se jen modlit,aby oba vydrželi být zdraví,u nás tentokrát řádí neštovice,které oba jěště neměli.Peti-ostatky jsou že chodí po vsi masky,od domu k domu,lidi masky pohostí jídlem a pitím,masky(převlečení lidé) zvou večer na zábavu,je to takové veselí,je hodně jídla a pití a znamená to ukončení plesové sezony a příchod jara.tak se mějte moc hezky-Monča
|
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
16.2.2010 16:54:30
Moni, fuj střevní chřipka Tak snad už je to aspoň za vámi. Co jsou to ostatky?
Dani, já myslím že ses rozhodla dobře, že přestaneš kojit. Ty jsi pořád těhotná nebo kojíš, tělo asi potřebuje oddech. A Domíka jsi kojila rok, to úplně stačí. Co objednáváš Karolínce k narozkám? Na zimu bych taky nadávala, ale ještě pojedeme na hory, tak jsem ráda, že je hodně sněhu. Na jaro se budu těšit až se vrátíme Marki, to je škoda, žes nesehnala peníze na odsávačku Nepomohla by ti nějaká nadace? |
Markéta a Luki | 95993 |
13.2.2010 7:27:33
Ahoj holky
Peti, malá je prostě nádherná Zima je už na prd, už je dlouhá. Takovou zimu pamatuju naposledy když byl Luki ještě ve školce, tudíž nějaké čtyři roky zpátky. Jinak tady v Ostravě byla vždy suchá zima bez sněhu, takže se dalo všude. Teď je to horší o to, že s tou trachčou nemůže do mrazu, protože mu jde tak to plic čistý ledový vzduch. Moni, střevní chřipku fakt nezávidím, hlavně u dětí to většinou stojí za to Dani, držím palce s kojením ať se to povede co nejrychleji. Já těď pro změnu sháním přes sponzory dvacet tisíc na bateriovou odsávačku, protože ta, co je doma, tak je jenom do zásuvky a Lukiho je potřeba bohužel odsávat i venku.Pojišťovna dala jen tu jednu a dál máme smůlu. Psala jsem všude možně a nic, ani se neozvali Takže asi mi nezbyde nic jiného, než si zase někde půjčit a splácet. Mám pocit, že posledních pět let nedělám nic jiného. Tak zase zatím |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
12.2.2010 12:58:51
Ahoooj,
sem tam dočtu, ale moc není čas ještě i na psaní... Mám doma lumpíka... všude vleze, všechno vyháže.. Je to drak.. teď si oblíbil lozit na stůl, na topení.. Takže jen běhám a sundávám Marki, no je to naprd... já už tu zimu ták nesnáším.. chci jaro, teplo, barvy.. už jsem na bílou alergická.. Peti, to už? Vždyť je to nedávno, co jsi psala, že je těhotná.. To to uteklo... A je krásná Já jsem se rozhodla, že toho svého broučka přestanu kojit.. Na jednu stranu je mi to líto, když ty dva jsem kojila do dvou let.. Ale potřebuju oddech... V poslední době jsem každou chvíli nemocná, jsem pořád unavená... vlasy padají... Tak jsem zvědavá, jak nám to půjde.. První noc jsme přežili.. přes den to jde, ale moc nesmím sedět - jinak mi leze pod triko Teď se chystáme na samé narozeniny... Včera jsem objednala dárek pro Karolínku a dnes mi psali, že už nemají.. Tak zkusím štěstí jinde.. A já mám dnes opět migrénu, tak si zkusím jít lehnout s Domíkem.. Pa pa |
2 | 90668 |
12.2.2010 12:22:11
Peti,no je nádherná,tak at jim zdravě roste.U nás ted řádí střevní chřipky,kromě dědy jsme jí měli všichni,fuj!!Zítra jsou u nás ostatky,bohužel nejdem nebot manželovi jěště není nejlíp.Za týden je tu maškarák,tak musím sehnat pro malou šatičky(půjde poprvé za masku),Hynek jde za kovboje.Furt sněží,je zima,ach jo!!Marki taky nezávidím,že nemůžou ven,doma je to děs!Peti tak se muckej s malou pořádně,užij si to!!Pá mějte se hezky,Monča
|
12.2.2010 8:47:35
Já jsem vám úplně zapomněla napsat tu zprávu Mojí sestře se v úterý narodila holčička Elenka Včera jsme se na ni byli podívat. Je krásná Pošlu vám fotky mailem.
|
7.2.2010 17:52:42
Marki,
to je teda na nic, když se s Lukim nedostanete takovou dobu ven. To tak máte každý rok v zimě? Když je sníh, tak se nedostane ani do školy? To by chtělo vyměnit kolečka za lyže To se divím, že už to dávno někdo nevymyslel. Asi to vymyslím já, nechám si to patentovat a budu pracháč Včera jsme byli s Radkem večer na pizze a pak jsme šli na diskotéku. Bylo to fajn. A nejlepší je, že v pátek jdu s partou na bowling a další sobotu jdeme na ples |
Markéta a Luki | 95993 |
31.1.2010 20:00:56
Ahoj holky, tak se po čase zase hlásím. Pořád sedíme doma, ale k počítači se dostanu jen občas na skok. Doufám, že už venku začne jaro, nebo aspoň roztajou chodníky
Pecko, já bych u Vás na chatě asi zamrzla, doma v paneláku u ústředního topení mám 22 stupňů, Luki fučí že je mu horko, já mám na sobě hrubé ponožky a svetr . Koukala jsem na počasí a vypadá to, že zase budeme sedět doma , máme už s Lukim ze sebe pořádnou ponorku . Tak se zatím mějte |
30.1.2010 18:15:47
Ahojky,
minulý týden jsme na horách pěkně vymrzli. Přijeli jsme na chalupu, venku -18 stupňů a kotel byl vypadlý. Vevnitř 4 nad nulou. V obýváku byl krb, tak jsme všichni seděli u krbu, jinak se dalo jenom v bundě. Kluci šli spát pozdě, protože spali celou cestu. Za tu dobu se to trošku ohřálo, takže bylo asi 8 nad nulou Pod pyžama dostali punčocháče a přes pyžamo svetry. Ještě podotýkám, že Mariánek měl velkou rýmu. Kupodivu nejen že to přežili, ale Marošek v sobotu už skoro rýmu neměl Jinak víkend super. Sníh na lyžování byl perfektní, svítilo sluníčko, moc jsme si užili. V práci už jsme přestěhovaní, jenom počítače celý týden nefungovaly Snad se v pondělí dočkáme. Dneska jsme se byli podívat na chatě. Vzali jsme sáňky a trochu se vyblbli na sněhu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.