| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 571  [Dalších 471 >>]
Markéta a Luki 95993
17.3.2010 15:10:27
Ahoj holky ~:-D
Dobrá zpráva - dneska mi napsala další nadace, že nám doplatí ten zbytek na odsávačku ~b~, takže tak za měsíc by už mohla být doma ~y~
Jinak pořád sedíme doma, protože ven se nedá jít, jenom dneska jsme byli v nemocnici na výměně trachči, ale to byla taková ambulantní rychlovka~;)
Tak zase zatím ~3~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
10.3.2010 14:50:41
Ahoj holky, minulý týden jsme byli na horách. Bylo to fajn. Sice zezačátku dost teplo, takže se špatně lyžovalo a dole u chaty nebyl skoro žádný sníh, ale od pondělí se ochladilo a popadával sníh, tak už to bylo v pohodě. Lyžovali jsme, bobovali, jedli a pili, hráli bowling, kupovali hračky a hráli karty a užili jsme si to :-D

Ale teď už by té zimy bylo dost a už by mohlo přijít jaro ~q~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
5.3.2010 19:16:15
Ahoooj, nestíhám...
Dodatečně Terezce vše nejlepší k 2. narozeninám ~;((~x~~;((

Market ~g~~g~~g~ To je super..

Fotky taky pošlu mailem.. není čas je zmenšit, uložit a pak sem vložit.. ~f~

Venku už bylo tak krásně.. sluníčko, teplo.. žádný sníh.. A už zase mrzne a bojím se, že předpověď jim opravdu vyjde a zase ten sníh napadne ~n~

Jinak u nás jsme zatím všichni zdraví (tedy až na manžela - ale to znáte ne? ~y~ Měl rýmu, takže pomalu smrtelná nemoc.. ~t~) Příští týden mají děcka prázdniny.. Původně jsem si myslela, že si nechám doma jen kluky a Karolínka bude chodit do školky, ale když jsem viděla, kolik jich je odhlášených, tak zůstane taky doma.. Aspoň si ráno můžeme pospat ~b~
2 90668
2.3.2010 12:26:14
Ahoj holky,tak naše Terezka by dnes už byla před 2 roky 7 hodin na světě(ted),toto letí.Jako v loni i letos v ten den na vše vzpomínám a je mi ouvej~n~jak to letí.Už aby byl zítřek~n~.Oslava byla krásná,doufám že se fotky trošku líbili,dostala spostu dárků,oblečení teprve koupím.Dani pošli taky fotky!!Hynek má ted jarní prázdniny,tak s malou řádí~t~.A co vy?Jak se vám vede?U nás je sluníčko,aj teplo,ale má se prý ochladit~a~.Tak se mějte moc hezky,pá Monča~;)
2 90668
25.2.2010 17:55:28
Taky velká gratulace~R^~x~~;((~g~~:-D~b~~z~~3~
25.2.2010 9:23:23
Super ~g~~R^~b~
Markéta a Luki 95993
24.2.2010 16:54:30
Holky, právě mi přišel mail z jedné nadace, že nám z 19250 Kč dá 15000 Kč ~z~~z~~z~~z~~g~~g~~g~~:-D~:-D~:-D~:-D~y~~y~~y~~y~~y~
tak ještě 4250 a je doma ~;((~;((~;((~;((

Terezce taky vše nej a krásnou oslavu ~x~~x~~x~

Tak ~3~~3~~3~~3~
24.2.2010 15:28:15
Přeju Karolínce i Terezce krásné narozeniny a ať to pořádně oslavíte ~x~~z~

Vidím Dani, že odstavování není jenom tak :-) Jestli je ale Domík zrovna nachlazený, tak je jasné, že tím víc to vyžaduje. Snad to brzo vyjde.

Marki, taky pravidelně čtu tvůj blog a je to fakt hrozné, jak je pojišťovna neochotná. Ve vašem případě je přece jasné, že si nevymýšlíš a že ty věci opravdu potřebuješ. ~q~ Taky to domácí vězení už musí být na palici. Ale jaro už se hlásí, teď ještě tu odsávačku a už se dočkáte. Držte se ~;((
2 90668
24.2.2010 12:04:00
Ahoj holky,také moc přeji Karolínce vše nej~s~~x~ k narozeninám!!!Omlouvám se že jsem Vám fotky poslala na vaše adresy,ale já sem neumím dávat foto,tak at aspon vidíte jak děti rostou.Taky pošlete,budu moc ráda.~s~ V sobotu slavíme Terezky 2 narozeniny(má je teda až 2.3.),toto letí až je z toho do pláče~n~,jěště rok a do práce,ach jo!!~a~Snad někde něco seženu.~d~Peti-Hynek karnevaly přímo miluje,je furt jak malej kluk a to bude mít za chvíli 10 let~t~,ale co hlavně že se mu to líbí,šel s malou dobrovolně,ale nevěnoval se jí tam,měl tam kámoše.Terka byla poprvé v kostýmu,zezačátku se mě držela jak klíště,ale v polovině tam začala řádit a lítat,takže jsem večer brzo padla do postele.~t~Marki-sem tam pročítám tvůj blog a máš to fakt těžký,už aby bylo líp~s~~s~~s~.Tak se mějte moc hezky,pak písnu jaká byla oslava,pá Monča~;)
Markéta a Luki 95993
23.2.2010 20:27:30
Ahoj holky,

Dani, to nevadí, že se odstavení na poprvé nepovedlo, uvidíš, že za chvíli se to povede ~h~

Karolínce k narozeninám vše nej ~x~ ~z~

Moni, fotky z karnevalu jsou naprosto úžasné ~g~

Jinak u nás žádná změna, pořád sedíme doma, sníh naštěstí taje, ale máme zkaženu odsávačku a ta půjčená je tak těžká, že nejde ji tahat po venku. ~a~

Takže všem ~6~ ~3~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 571  [Dalších 471 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.