Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta a Luki | 95993 |
17.3.2010 15:10:27
Ahoj holky
Dobrá zpráva - dneska mi napsala další nadace, že nám doplatí ten zbytek na odsávačku , takže tak za měsíc by už mohla být doma Jinak pořád sedíme doma, protože ven se nedá jít, jenom dneska jsme byli v nemocnici na výměně trachči, ale to byla taková ambulantní rychlovka Tak zase zatím |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
10.3.2010 14:50:41
Ahoj holky, minulý týden jsme byli na horách. Bylo to fajn. Sice zezačátku dost teplo, takže se špatně lyžovalo a dole u chaty nebyl skoro žádný sníh, ale od pondělí se ochladilo a popadával sníh, tak už to bylo v pohodě. Lyžovali jsme, bobovali, jedli a pili, hráli bowling, kupovali hračky a hráli karty a užili jsme si to :-D
Ale teď už by té zimy bylo dost a už by mohlo přijít jaro |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
5.3.2010 19:16:15
Ahoooj, nestíhám...
Dodatečně Terezce vše nejlepší k 2. narozeninám Market To je super.. Fotky taky pošlu mailem.. není čas je zmenšit, uložit a pak sem vložit.. Venku už bylo tak krásně.. sluníčko, teplo.. žádný sníh.. A už zase mrzne a bojím se, že předpověď jim opravdu vyjde a zase ten sníh napadne Jinak u nás jsme zatím všichni zdraví (tedy až na manžela - ale to znáte ne? Měl rýmu, takže pomalu smrtelná nemoc.. ) Příští týden mají děcka prázdniny.. Původně jsem si myslela, že si nechám doma jen kluky a Karolínka bude chodit do školky, ale když jsem viděla, kolik jich je odhlášených, tak zůstane taky doma.. Aspoň si ráno můžeme pospat |
2 | 90668 |
2.3.2010 12:26:14
Ahoj holky,tak naše Terezka by dnes už byla před 2 roky 7 hodin na světě(ted),toto letí.Jako v loni i letos v ten den na vše vzpomínám a je mi ouvejjak to letí.Už aby byl zítřek.Oslava byla krásná,doufám že se fotky trošku líbili,dostala spostu dárků,oblečení teprve koupím.Dani pošli taky fotky!!Hynek má ted jarní prázdniny,tak s malou řádí.A co vy?Jak se vám vede?U nás je sluníčko,aj teplo,ale má se prý ochladit.Tak se mějte moc hezky,pá Monča
|
2 | 90668 |
25.2.2010 17:55:28
Taky velká gratulacepá
|
25.2.2010 9:23:23
Super
|
Markéta a Luki | 95993 |
24.2.2010 16:54:30
Holky, právě mi přišel mail z jedné nadace, že nám z 19250 Kč dá 15000 Kč
tak ještě 4250 a je doma Terezce taky vše nej a krásnou oslavu Tak |
24.2.2010 15:28:15
Přeju Karolínce i Terezce krásné narozeniny a ať to pořádně oslavíte
Vidím Dani, že odstavování není jenom tak Jestli je ale Domík zrovna nachlazený, tak je jasné, že tím víc to vyžaduje. Snad to brzo vyjde. Marki, taky pravidelně čtu tvůj blog a je to fakt hrozné, jak je pojišťovna neochotná. Ve vašem případě je přece jasné, že si nevymýšlíš a že ty věci opravdu potřebuješ. Taky to domácí vězení už musí být na palici. Ale jaro už se hlásí, teď ještě tu odsávačku a už se dočkáte. Držte se |
2 | 90668 |
24.2.2010 12:04:00
Ahoj holky,také moc přeji Karolínce vše nej k narozeninám!!!Omlouvám se že jsem Vám fotky poslala na vaše adresy,ale já sem neumím dávat foto,tak at aspon vidíte jak děti rostou.Taky pošlete,budu moc ráda. V sobotu slavíme Terezky 2 narozeniny(má je teda až 2.3.),toto letí až je z toho do pláče,jěště rok a do práce,ach jo!!Snad někde něco seženu.Peti-Hynek karnevaly přímo miluje,je furt jak malej kluk a to bude mít za chvíli 10 let,ale co hlavně že se mu to líbí,šel s malou dobrovolně,ale nevěnoval se jí tam,měl tam kámoše.Terka byla poprvé v kostýmu,zezačátku se mě držela jak klíště,ale v polovině tam začala řádit a lítat,takže jsem večer brzo padla do postele.Marki-sem tam pročítám tvůj blog a máš to fakt těžký,už aby bylo líp.Tak se mějte moc hezky,pak písnu jaká byla oslava,pá Monča
|
Markéta a Luki | 95993 |
23.2.2010 20:27:30
Ahoj holky,
Dani, to nevadí, že se odstavení na poprvé nepovedlo, uvidíš, že za chvíli se to povede Karolínce k narozeninám vše nej Moni, fotky z karnevalu jsou naprosto úžasné Jinak u nás žádná změna, pořád sedíme doma, sníh naštěstí taje, ale máme zkaženu odsávačku a ta půjčená je tak těžká, že nejde ji tahat po venku. Takže všem |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.