Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
23.4.2010 10:39:57
ahoooooj,
Marki, to je super.. Moni, díky, adresu už mám uloženou Peti, díky za fotky.. Sluší vám to tam.. My budeme slavit za týden.. Kubís je posledního dubna.. A zase má přijet tchýně Jinak mě přes zimu "chytl" facebook.. Je to celkem dobrá věc.. našla jsem tam pár bývalých spolužáků. A taky jsou tam dobré hry Ale s těma už je asi konec.. Venku krásně, tak jsme taky pořád venku.. Zase jsem začala jezdit na bruslích.. Takže dopoledne beru kočárek a jedeme.. Dnes jsem tedy nebyla.. I doma bylo potřeba něco udělat. Tento víkend se chystám na větší úklid + mohla bych zase převléct peřiny a možná i vyperu peřiny i polštáře.. Přes zimu se ty nemoci u nás střídaly, tak vypereme bacily A ten nejmladší mi dává hodně zabrat.. Monča asi ví - z fotek Je to lump, který všude vleze.. Věčně má modřiny a odřeniny.. Já vím, že je to normální (aspoň mi to každý říká), ale vidět ho v "akci", tak byste taky trnuly hrůzou, jestli se dožije dospělosti.. Nedávno udělal takový přemet z gauče, že jsem ho viděla polámaného Ale naštěstí to nějak vychytal.. Kuba je v pohodě se školou.. Chodí rád.. Sice známky nic moc, ale vidím, že se snaží.. Ale taky už se těší na prázdniny.. Už má vybraný tábor.. Já se už taky těším na prázdniny.. Až nebudu muset ráno brzy vstávat, děti vypravovat.. Tak se mějte, užívejte počasí a zase se ozvu |
Markéta a Luki | 95993 |
19.4.2010 22:02:23
Holky , my máme odsávačku
Jinak po 14 dnech doma na antibiotikách chodí Luki zase do školy A taky koukám, že to tady moc nežije Tak zatím |
2 | 90668 |
12.4.2010 19:10:01
Ahoj Marki,bohužel nemáme a ani nevím,třeba ti poradí holky.Já jen jsem chtěla taky napsat mou novou emailovou adresu-Monini08@seznam.cz páááá
|
Markéta a Luki | 95993 |
11.4.2010 20:55:44
ahoj holky
Luki dostal k narozeninám želvičku suchozemskou čirou náhodou, nechováte tyto mazlíčky ? za každou radu budu vděčná zatím |
2 | 90668 |
3.4.2010 19:15:28
Opět dvakrát,teda!!!
|
2 | 90668 |
3.4.2010 19:14:56
Ahojki,Veselé Velikonoce Vám přeji,bohatou pomlázku.My si užíváme jara s dětmi venku tak nějak není čas psát.Já upřímně moc velikonoce nemusím(zážitky z dětství),jěště že dojela návštěva z Prahy tak budou holky otvírat,ale své známé samozřejmě uvítám ráda.Tak máme dvůr i zahradu hotovou,tak ted vegetíme na dvoře na houpačkách či na dětském hřišti.Hynda byl letos u mojí mamky poprvé hrkat tak se mu to moc líbilo,příště půjde zas.tady u nás to není.Terka se naučila sama na skluzavce klouzat tak je to lepší,akorát že má ted období bázlivosti a stále mamánkovství.Pá mějte se
|
2 | 90668 |
3.4.2010 19:14:56
Ahojki,Veselé Velikonoce Vám přeji,bohatou pomlázku.My si užíváme jara s dětmi venku tak nějak není čas psát.Já upřímně moc velikonoce nemusím(zážitky z dětství),jěště že dojela návštěva z Prahy tak budou holky otvírat,ale své známé samozřejmě uvítám ráda.Tak máme dvůr i zahradu hotovou,tak ted vegetíme na dvoře na houpačkách či na dětském hřišti.Hynda byl letos u mojí mamky poprvé hrkat tak se mu to moc líbilo,příště půjde zas.tady u nás to není.Terka se naučila sama na skluzavce klouzat tak je to lepší,akorát že má ted období bázlivosti a stále mamánkovství.Pá mějte se
|
Markéta a Luki | 95993 |
3.4.2010 7:52:19
Ahoj holky
přeju všem krásné Velikonoce Nějak nestíhám psát, tak se polepším , slibuju Zatím |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
24.3.2010 10:27:20
Ahoj holky, jak si užíváte jara? Zase můžeme s děckama ven, to je pohodička
Mariánek má zase nějaké divné období, že se mu nechce do školky. Ráno s ním jsem chvíli ve třídě, přemlouvám po dobrém i po zlém a stejně brečí. Ach jo. Včera dokonce fňukal, když jsem šla večer cvičit. Ráďa tradičně každý den frfňá, že nechce do školy a kdy už budou prázdniny. Minulý týden jsme byli na narozkách babičce, tento týden má švagr a neteř. A pak večer jdeme na ples. Ani nevím, jestli se mně tam chce. Jinak zjišťuju, že děcka zase nemají co na sebe. Že ze všeho jarního vyrostli. Ale to máte všechny stejně Ještě že mě baví chodit po obchodech |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
18.3.2010 8:06:50
Tak to je super Zase to budete mít o kapku jednodušší
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.