Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta a Luki | 95993 |
8.5.2010 8:32:15
Pecko, moc děkuju a taky si přeju aby bylo líp
Jinak u nás je docela hezky, na to, že hlásili jaké budou lijáky pořád svítí sluníčko, tak se snažíme trochu chodit ven. |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
7.5.2010 20:02:33
Tak nakonec jsme k doktorce nešli. Ráďu bolí v krku, protože tam má afty. Nastudovala jsem to na internetu, zavolala sestřičce k dětské doktorce a ukázalo se, že afty se prostě pár dní hojí a kromě cucavých tabletek, vitaminu B a heřmánkového čaje nic moc dělat nemůžeme. Ale už se zdá, že brzo bude mít pokoj
|
7.5.2010 20:00:01
Markétko, přeju ti všechno nejlepší k narozeninám, ať jsi šťastná a spokojená
|
2 | 90668 |
6.5.2010 19:39:17
Ahoj holky,tak Peti a Marki doufám že kluci už jsou zdraví?Ted je počasí na nic,mění se to pak ty nemoci,že?My jsme zatím zdraví.Hynda lítá venku i my si venku užíváme pokud je hezky.Malá začala řádit na trojkolce.sem tam jí musím postrčit ale jde jí to.Tak si užívejte tepla,mějte se páááMonika
|
2 | 90668 |
6.5.2010 19:39:17
Ahoj holky,tak Peti a Marki doufám že kluci už jsou zdraví?Ted je počasí na nic,mění se to pak ty nemoci,že?My jsme zatím zdraví.Hynda lítá venku i my si venku užíváme pokud je hezky.Malá začala řádit na trojkolce.sem tam jí musím postrčit ale jde jí to.Tak si užívejte tepla,mějte se páááMonika
|
3.5.2010 12:15:47
Tak Ráďa už byl dobrý, ale včera ho zase začalo bolet v krku Dnes šel do školy, cucá tabletky proti bolení a asi s ním půjde manža zítra k doktorce. Zrovna takové blbé období. V práci teď do 15.5. bereme žádosti o dotace, máme šrumec a já nemůžu nikde trajdat.
|
Markéta a Luki | 95993 |
30.4.2010 16:19:26
Ahoj
To si Ráďa toho volna ze školy moc neužije, ale venku už je krásně, tak by mu to bylo za chvíli stejně líto, že musí sedět doma. Nám konečně došla baterie k odsávačce, ale zase díky Biseptolu nemůže ven, dobere ho v neděli a od víkendu má být škaredě, no klasika |
28.4.2010 10:20:32
Ahoj holky, tak Ráďa je po dlouhé době nemocný. Celou zimu byl zdravý, už nadával, že musí pořád chodit do školy Bolí ho v krku a hlava. Doktorka řekla, že má v krku afty a hlava prý bolí taky z toho. Tak jenom do pátku.
Tak Luki je zase nemocný? To je teda pech. Ten si školy moc neužije Tak ať se mu aspoň brzo uleví |
Markéta a Luki | 95993 |
24.4.2010 17:52:44
Ahoj holky, tak hlásím, že Luki byl ve škole přesně 4 dny a už zase je marod, tentokrát má Biseptol :-(
Tak to vidím, že my letos už do školy jen na závěrečné testy, odmítám už riskovat, že opět něco chytí. A to děti byly zdravé, ale jeho nová asistetka ne :-( Říkala, že má alergii, ale asi to bylo něco jiného ... oslavencům přejeme s Lukim vše nejlepší Mimochodem k té odsávačce opomněli ve Švýcarsku, kde se vyrábí dát ten základ - tu baterii , ale jinak je super, je malá, lehká, zatím teda funguje na elektriku a baterie je prý už na cestě Tak zase někdy |
2 | 90668 |
23.4.2010 12:04:34
Ahoj holky!!!Tak taky vidím že asi jste víc venku či práce,jo ted je tam už konečně líp.Hynek má přesně zítra narozky a taky je slavíme,má být hezky tak budem na dvoře.Bude kotlík, 2 dorty,slanosti a další sladkosti,pití,..tak at si tu užije Hynda.Jak u Terky tak i u Hynka každý rok vzpomínám na jejich narozky jak se narodili oba,asi to tak má snad každá mamča,je mi z toho někdy smutno jak děti rychle rostou a už nedudu se mazlit až vyrostou,no což život musí jít dál,pak vám pošlu fotky Hynkových narozek.Marki taky velká gratulace!!!I mě chytl facebook jak Danču,hlavně kvůli hrám tak když malá chrní po obědě tak tam na chvilku vlítnu,také si tam hledám přátelé.Já můžu být na pc jen když malá chrní a hlavně pokud mám vše hotový,jinak to nejde.Hynda se též těší na prázdniny,škola ho vůbec nebaví a mě nebaví tak brzo vstávat a vyprovázet ho neb se budíkem nevzbudí.Tak si užívejte pěkného počasí at jste všichni zdraví,pááá Monča
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.