| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 571  [Dalších 491 >>]
Markéta a Luki 95993
8.5.2010 8:32:15
Pecko, moc děkuju ~:-D a taky si přeju aby bylo líp ~;((~6~

Jinak u nás je docela hezky, na to, že hlásili jaké budou lijáky pořád svítí sluníčko, tak se snažíme trochu chodit ven. ~z~

~3~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
7.5.2010 20:02:33
Tak nakonec jsme k doktorce nešli. Ráďu bolí v krku, protože tam má afty. Nastudovala jsem to na internetu, zavolala sestřičce k dětské doktorce a ukázalo se, že afty se prostě pár dní hojí a kromě cucavých tabletek, vitaminu B a heřmánkového čaje nic moc dělat nemůžeme. Ale už se zdá, že brzo bude mít pokoj ~R^
7.5.2010 20:00:01
Markétko, přeju ti všechno nejlepší k narozeninám, ať jsi šťastná a spokojená ~x~
2 90668
6.5.2010 19:39:17
Ahoj holky,tak Peti a Marki doufám že kluci už jsou zdraví?~x~Ted je počasí na nic,mění se to pak ty nemoci,že?My jsme zatím zdraví.Hynda lítá venku i my si venku užíváme pokud je hezky.Malá začala řádit na trojkolce.~t~~t~sem tam jí musím postrčit ale jde jí to.~R^Tak si užívejte tepla,mějte se páááMonika~;)~;)
2 90668
6.5.2010 19:39:17
Ahoj holky,tak Peti a Marki doufám že kluci už jsou zdraví?~x~Ted je počasí na nic,mění se to pak ty nemoci,že?My jsme zatím zdraví.Hynda lítá venku i my si venku užíváme pokud je hezky.Malá začala řádit na trojkolce.~t~~t~sem tam jí musím postrčit ale jde jí to.~R^Tak si užívejte tepla,mějte se páááMonika~;)~;)
3.5.2010 12:15:47
Tak Ráďa už byl dobrý, ale včera ho zase začalo bolet v krku ~a~ Dnes šel do školy, cucá tabletky proti bolení a asi s ním půjde manža zítra k doktorce. Zrovna takové blbé období. V práci teď do 15.5. bereme žádosti o dotace, máme šrumec a já nemůžu nikde trajdat.~d~
Markéta a Luki 95993
30.4.2010 16:19:26
Ahoj ~;)

To si Ráďa toho volna ze školy moc neužije, ale venku už je krásně, tak by mu to bylo za chvíli stejně líto, že musí sedět doma.~e~

Nám konečně došla baterie k odsávačce, ale zase díky Biseptolu nemůže ven, dobere ho v neděli a od víkendu má být škaredě, no klasika ~n~

~3~
28.4.2010 10:20:32
Ahoj holky, tak Ráďa je po dlouhé době nemocný. Celou zimu byl zdravý, už nadával, že musí pořád chodit do školy :-) Bolí ho v krku a hlava. Doktorka řekla, že má v krku afty a hlava prý bolí taky z toho. Tak jenom do pátku.

Tak Luki je zase nemocný? To je teda pech. Ten si školy moc neužije ~a~ Tak ať se mu aspoň brzo uleví ~s~
Markéta a Luki 95993
24.4.2010 17:52:44
Ahoj holky, tak hlásím, že Luki byl ve škole přesně 4 dny a už zase je marod, tentokrát má Biseptol :-(
Tak to vidím, že my letos už do školy jen na závěrečné testy, odmítám už riskovat, že opět něco chytí. A to děti byly zdravé, ale jeho nová asistetka ne :-( Říkala, že má alergii, ale asi to bylo něco jiného ...

oslavencům přejeme s Lukim vše nejlepší ~x~~g~~;((

Mimochodem k té odsávačce opomněli ve Švýcarsku, kde se vyrábí dát ten základ - tu baterii ~f~~t~, ale jinak je super, je malá, lehká, zatím teda funguje na elektriku a baterie je prý už na cestě ~b~

Tak zase někdy ~3~
2 90668
23.4.2010 12:04:34
Ahoj holky!!!~;)Tak taky vidím že asi jste víc venku či práce~:-D,jo ted je tam už konečně líp.Hynek má přesně zítra narozky a taky je slavíme,má být hezky tak budem na dvoře.Bude kotlík, 2 dorty,slanosti a další sladkosti,pití,..tak at si tu užije Hynda~s~.Jak u Terky tak i u Hynka každý rok vzpomínám na jejich narozky jak se narodili oba,asi to tak má snad každá mamča,je mi z toho někdy smutno jak děti rychle rostou a už nedudu se mazlit až vyrostou~n~,no což život musí jít dál,pak vám pošlu fotky Hynkových narozek.Marki taky velká gratulace!!!~x~~x~~x~I mě chytl facebook jak Danču,hlavně kvůli hrám tak když malá chrní po obědě tak tam na chvilku vlítnu~f~~t~,také si tam hledám přátelé.Já můžu být na pc jen když malá chrní a hlavně pokud mám vše hotový,jinak to nejde.Hynda se též těší na prázdniny,škola ho vůbec nebaví a mě nebaví tak brzo vstávat a vyprovázet ho neb se budíkem nevzbudí~d~.Tak si užívejte pěkného počasí at jste všichni zdraví,pááá Monča~;)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 571  [Dalších 491 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.