| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 571  [Dalších 501 >>]
Markéta a Luki 95993
27.6.2010 19:22:30
Aho Pecko, gratuluju k úspěšnému testu ~g~

Dovolenou si pěkně užij, má být krásně ~R^

A až dokončíte kuchyň, tak se pochlub, ať můžu závidět ~:-D

Zatím ~3~ ~t~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
25.6.2010 13:09:25
nový příspěvek ~3~

Dani, testy počítačové gramotnosti jsem udělala. Nakonec to nebylo tak hrozné, protože v testu byly skoro všechny úkoly z úvodu a z pokročilých jenom něco malinko ~R^:-)

Ráďa bude mít taky samé jedničky. Zatím mu jde škola bez problémů, vlastně ani nevím, že tam chodí :-) Doma se nic neučí, úkoly si většinou udělá než přijdu z práce a to tak, že vkleče na zemi ~o~ Příští rok bude ve 4. třídě a bojím se, aby nenastal problém až se fakt bude muset učit něco nazpaměť, protože není zvyklý věnovat škole nějakou větší energii.

Jinak já mám dovolenou už od 1.7. Podle počasí buď pojedeme na chatu nebo pod stan. Potom jede Ráďa na tábor a Mariánek bude těch pár dní ve školce.

Doma předěláváme zároveň koupelnu i kuchyň, je to dost náročné žít na staveništi, ale musíme to vydržet. Kuchyň si necháváme dělat na míru, tak jsem zvědavá, jestli bude tak hezká, jak si představujem :-)

Tak přeju krásné prázdniny a ať se počasí konečně umoudří ~z~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
24.6.2010 15:19:40
Ahoooj..
já si vás občas přečtu a napsat už zapomenu ~f~

Petruš, co testy počítačové gramotnosti? Určitě jsi zvládla na jedničku ~;)

Market, to je mi líto.. Dá se to nějak léčit? Snad to bude dobrý..
Tak u nás na vysvědčení samé jedničky rozhodně nehrozí.. Budu ráda, když tam nebude trojka ~e~

Karolínka jela na svůj první výlet se školkou do Kroměříže.. do zámecké zahrady.. ten den lilo jako z konve, ale přijela spokojená.
Kuba jel v pondělí do Jeseníků.. Prý tam jenom chvilku poprchalo.. A přijel spokojenej jak želva ~t~ Jezdili tam i na bobové dráze.. A ve středu vzal ředitel asi 40 dětí za odměnu do aquaparku v Olomouci.

A dnes jsem ho měla doma.. v úterý odpoledne mi zvracela Karolínka a v noci Kuba, tak si tu všichni užíváme ~t~
Ale aspoň Karolínku jsem dnes už šoupla do školky.. Všech tří si budu užívat skoro celé prázdniny..
Markéta a Luki 95993
17.6.2010 10:58:07
Ahoj Pecko, díky za sledování ~g~~y~

Jinak my se máme jakž takž, Lukimu zjistili, že mu asi přestávají fungovat polykací svaly ~Rv, takže nás čeká několik vyšetření, do toho ještě musíme objednat nový električák, to znamená oběhnout kolečko po doktorech a pak si to " vyřvat" na zdravotní pojišťovně. ~q~

Doma žádná změna, vesměs jsme tady s Lukim sami a pěkně mi to leze na mozek i nervy. A když si představím, že za skoro 3 týdny tu jsou prázdniny, tak ~e~ .

Luki bude mít na vyzo snad samé jedničky, nerozhodně to má ve vlastivědě, ale prý se nechá vyzkoušet tak uvidíme. Má to složité, protože věčně chybí a když je ve škole, tak sem tam schytne i horší známku a pak nemá šanci si to opravit. Ale neřeším to, jsou to jeho známky a škola není všechno.

Takže dětem školou povinným přeju pěkné vysvědčení a všem ostatním a taky jim krásné léto plné sluníčka ~z~~y~

Jinak doufám, že se tady sem tam někdo objeví, ale pro jistotu to píšu už teď ~t~

Tak zatím ~3~~3~
15.6.2010 15:02:55
Nedá se říct, že by to tady žilo ~Rv Ještěže sleduju Markétin blog, tak aspoň o ní vím jak žijou :-)
31.5.2010 20:28:09
Ahoj, tak Ráďa dnes odjel na školu v přírodě a do 10 minut začal slejvák jako prase.~q~ Naštěstí asi za hoďku přestalo pršet, ale je dost zima. Děcka chudáci asi zmokli než dotáhli tašky do chaty.

Mariánek měl jet ve středu se školkou na výlet do ZOO Lešná, ale dnes jsem to odřekla. Má být zima a pršet a nějak si nedovedu představit, jak by to s Mariánkem učitelky zvládly. V autobuse by určitě usnul, musely by ho hlídat, aby nespadl ze sedadla. Navíc se poslední dobou pořád počurává ve spánku a určitě by se v autobuse počural. Taky by mu mohlo být špatně. A v ZOO by ho musely hlídat na každém kroku. Trnula bych, aby jim nespadl do lví klece ~;) Zajedeme si tam radši sami, aby mu to nebylo líto.
Markéta a Luki 95993
26.5.2010 19:55:48
Ahoj Peckoo,
držím palce, ať se dozvíš, že jsi testy zvládla ~R^

My už ji ( naši drsňačku Britku )6 let nemáme ~n~, ale chybí pořád a moc :-(

Jinak u nás žádná změna, pořád vše při starém.~:(

Jenom jsem dneska zjistila, že Lukis neumí měkké a tvrdé i, y ve slovech. Tak jsme si málem vyřvala hlasivky, nechápu to, od druhé třídy mu to nedělalo problémy až najednou teď. Tak mu chudákovi začal doma opět teror, denně musí udělat 2 cvičení a za každou chybu další a další. Jinak se to bohužel nenaučí ~a~
Tak jsme se spolu pohádali a on odjížděl do pokojíku se slovy, že kdyby chodil, tak by prásknul dveřmi a dělal by si co chtěl ~o~
Já mu dám, no nevím jak přežiju jeho pubertu ~t~

Tak zatím ~3~
26.5.2010 16:55:03
Ahoj holky, poslední dobou nestíhám. V práci blázinec, navíc jsem tady nějak rozhádaní. Do toho jsem se učila na testy počítačové gramotnosti. Dělala jsem je včera v Praze. Snad jsem to zvládla. Výsledky ještě nemám.

Dneska jdeme objednat novou kuchyň na míru. Máme to rozmyšlené do detailů, tak snad to konečně klapne.

Ráďa jede příští týden na školu v přírodě. Snad se počasí konečně umoudří.

A Marki, četla jsem poslední zprávu tvého blogu. Máme taky hrubosrstého jezevčíka. Jmenuje se Čenda :-)
2 90668
21.5.2010 17:42:24
Marki-děkuji moc,potěší to!!!Mějte se hezky!!!!~:-D~;)~s~~3~~3~~3~~3~
Markéta a Luki 95993
21.5.2010 15:15:52
Moničko, vše nej k dnešnímu svátku ~:-D~x~~;((

a všem ostatním ~3~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 571  [Dalších 501 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.