Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta a Luki | 95993 |
12.8.2010 16:25:40
tak to je dobře, že to tak pěkně zvládají , josu to šikulky po mamince
nakupování bez dětí musí být fajn, nemuset pořád nikoho hlídat, okřikovat ať neleze tam a tam a hlavně ať se neztratí - prostě určitě klídek a pohoda Pak pošli fotky kuchyně, ať mám co závidět ))) |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
11.8.2010 15:17:53
Dnes jsem klukům volala na chatu a jsou úplně v pohodě, tak jsem ráda
A my jsme včera večer byli na Taverně a dali jsme si koktejly a mám naplánováno spoustu práce, i když zatím jsem toho moc nestihla V pondělí jsme byli v Brně nakupovat věci do nové kuchyně a nemuseli jsme spěchat, protože na nás nikdo nečekal |
Markéta a Luki | 95993 |
8.8.2010 17:15:27
Ahooooj Peckoooo )
Konečně nějaká reakce, je tady fakticky mrtvo Závidím, že si kluky někdo vezme a ty se neboj, zvládnete to oba, po pravdě si ale myslím, že Mariánek líp Lukiho nikdo nechce, takže prázdniny trávíme spolu sami dva, sem tam se k nám někdo připojí, ale není to ono, už si pěkně lezeme krkem U nás v Ostravě byl taky jarmark, ale oba dva dny lilo tak, že se nedalo vyjít ven, takže jsme měli smůlu Zatím a užijte si doma tu romantickou samotu |
7.8.2010 21:10:28
Ahoj Marki,
já sem občas nakouknu, ale tady je ticho po pěšině, tak nic nepíšu. Asi už to nemá cenu Ale čtu tvůj blog, tak aspoň vím, co je u vás nového Líbí se mně, že pořád někam jezdíte na výlety nebo něco podnikáte Jste šikulky. U nás jsou hody a dnes byl jarmark. Byli jsme dopoledne i odpoledne a utratili hromadu peněz Pršelo naštěstí jenom chvíli ráno. Zítra pojedeme na chatu a kluci tam zůstanou s babičkou až do pátku. Místo abych se těšila, že budem sami doma, tak už předem je mně smutno po Mariánkovi a nejradši bych ho nepustila. Zatím beze mě nebyl víc jak jednu noc Snad to zvládne líp než já |
Markéta a Luki | 95993 |
6.8.2010 19:15:32
Ahoj holky, tak jak užíváte prázdnin ? Jak koukám, tady se toho moc neděje, takže asi pořádně
U mě doma nic nového,navíc mi nejezdí auto, takže sedíme doma, počasí oproti červenci je taky o ničem, takže se v tom tady tak nějak plácám Tak zatím |
13.7.2010 13:01:30
O víkendu jsme se vrátili z dovolené pod stanem. Byli jsme na Novomlýnských nádržích a na Vranově. Bylo to super. Až na to, že jsme se nachladila a ode dneška marodím
Ráďa odjel v neděli na tábor. Doufám, že se mu tam líbí, protože moc se mu nechtělo. Ale na internetu jsou každý den fotky z předcházejícího dne a vypadá to, že program mají zábavný. |
2 | 90668 |
30.6.2010 18:58:55
no opět jsem se překlikala,pardon!!!
|
2 | 90668 |
30.6.2010 18:58:05
Ahoj holky,po delší době píšu nebot u nás nic novýho,ale tak obden tu nahlédnu at vím jak se máte.Tak až ted vím co napsat.Náš Hynda už se koooonečně dočkal prázdnin,díky bohu má o 1 dvojku mín takže 3 dvojky,no samý 1 mít nebude,ale i toto vysvědčení nás potěšilo,hlavně že nepropadá!!!.Tak ted je už konečně venku nááádherně tak se furt koupeme,příští 14 dnů jede Hynek k mojí mamce na prázdniny,pak pojede jěště v srpnu,jinak nějaký výlety,na dovču momentálně nemáme tak aspon něco.Terku učím bez plen ale nějak to furt nemůže pochopit,no jde vidět že je po bráškovi.Jinak terka stále mamáneka v březnu mě končí rodičák,tak nevím co budu dělat,bani stále odmítá!!!Tak si užívejte nádherných prázdnin,přeji pěkný počasí a pokud bude něco novýho tak písnu,jinak tu na vás opravdu často mrkám,páááá Monča
|
2 | 90668 |
Ahoj holky,po delší době píšu nebot u nás nic novýho,ale tak obden tu nahlédnu at vím jak se máte.Tak až ted vím co napsat.Náš Hynda už se koooonečně dočkal prázdnin,díky bohu má o 1 dvojku mín takže 3 dvojky,no samý 1 mít nebude,ale i toto vysvědčení nás potěšilo,hlavně že nepropadá!!!.Tak ted je už konečně venku nááádherně tak se furt koupeme,příští 14 dnů jede Hynek k mojí mamce na prázdniny,pak pojede jěště v srpnu,jinak nějaký výlety,na dovču momentálně nemáme tak aspon něco.Terku učím bez plen ale nějak to furt nemůže pochopit,no jde vidět že je po bráškovi.Jinak terka stále mamáneka v březnu mě končí rodičák,tak nevím co budu dělat,bani stále odmítá!!!Tak si užívejte nádherných prázdnin,přeji pěkný počasí a pokud bude něco novýho tak písnu,jinak tu na vás opravdu často mrkám,páááá Monča
|
2 | 90668 |
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.