| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 571  [Dalších 511 >>]
Markéta a Luki 95993
12.8.2010 16:25:40
tak to je dobře, že to tak pěkně zvládají ~g~, josu to šikulky po mamince ~z~

nakupování bez dětí musí být fajn, nemuset pořád nikoho hlídat, okřikovat ať neleze tam a tam a hlavně ať se neztratí - prostě určitě klídek a pohoda ~h~

Pak pošli fotky kuchyně, ať mám co závidět :-))))

~3~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
11.8.2010 15:17:53
Dnes jsem klukům volala na chatu a jsou úplně v pohodě, tak jsem ráda ~z~

A my jsme včera večer byli na Taverně a dali jsme si koktejly ~b~ a mám naplánováno spoustu práce, i když zatím jsem toho moc nestihla ~:-D V pondělí jsme byli v Brně nakupovat věci do nové kuchyně a nemuseli jsme spěchat, protože na nás nikdo nečekal ~R^
Markéta a Luki 95993
8.8.2010 17:15:27
Ahooooj Peckoooo :-))
Konečně nějaká reakce, je tady fakticky mrtvo ~d~

Závidím, že si kluky někdo vezme a ty se neboj, zvládnete to oba, po pravdě si ale myslím, že Mariánek líp :-)

Lukiho nikdo nechce, takže prázdniny trávíme spolu sami dva, sem tam se k nám někdo připojí, ale není to ono, už si pěkně lezeme krkem :-)

U nás v Ostravě byl taky jarmark, ale oba dva dny lilo tak, že se nedalo vyjít ven, takže jsme měli smůlu ~n~

Zatím ~3~ a užijte si doma tu romantickou samotu ~x~~z~~b~
7.8.2010 21:10:28
Ahoj Marki,
já sem občas nakouknu, ale tady je ticho po pěšině, tak nic nepíšu. Asi už to nemá cenu ~Rv

Ale čtu tvůj blog, tak aspoň vím, co je u vás nového :-)Líbí se mně, že pořád někam jezdíte na výlety nebo něco podnikáte ~g~ Jste šikulky.

U nás jsou hody a dnes byl jarmark. Byli jsme dopoledne i odpoledne a utratili hromadu peněz :-) Pršelo naštěstí jenom chvíli ráno.

Zítra pojedeme na chatu a kluci tam zůstanou s babičkou až do pátku. Místo abych se těšila, že budem sami doma, tak už předem je mně smutno po Mariánkovi a nejradši bych ho nepustila. Zatím beze mě nebyl víc jak jednu noc ~n~ Snad to zvládne líp než já ~;)
Markéta a Luki 95993
6.8.2010 19:15:32
Ahoj holky, tak jak užíváte prázdnin ? Jak koukám, tady se toho moc neděje, takže asi pořádně ~t~

U mě doma nic nového,navíc mi nejezdí auto, takže sedíme doma, počasí oproti červenci je taky o ničem, takže se v tom tady tak nějak plácám ~d~

Tak zatím ~3~
13.7.2010 13:01:30
O víkendu jsme se vrátili z dovolené pod stanem. Byli jsme na Novomlýnských nádržích a na Vranově. Bylo to super. Až na to, že jsme se nachladila a ode dneška marodím~:(

Ráďa odjel v neděli na tábor. Doufám, že se mu tam líbí, protože moc se mu nechtělo. Ale na internetu jsou každý den fotky z předcházejícího dne a vypadá to, že program mají zábavný. ~R^
2 90668
30.6.2010 18:58:55
no opět jsem se překlikala,pardon!!!~f~~f~~f~~t~
2 90668
30.6.2010 18:58:05
Ahoj holky,po delší době píšu nebot u nás nic novýho,ale tak obden tu nahlédnu at vím jak se máte.Tak až ted vím co napsat.Náš Hynda už se koooonečně dočkal prázdnin,díky bohu má o 1 dvojku mín takže 3 dvojky,no samý 1 mít nebude,ale i toto vysvědčení nás potěšilo,hlavně že nepropadá!!!~t~~a~.Tak ted je už konečně venku nááádherně tak se furt koupeme,příští 14 dnů jede Hynek k mojí mamce na prázdniny,pak pojede jěště v srpnu,jinak nějaký výlety,na dovču momentálně nemáme tak aspon něco.Terku učím bez plen ale nějak to furt nemůže pochopit~d~,no jde vidět že je po bráškovi.Jinak terka stále mamánek~a~a v březnu mě končí rodičák,tak nevím co budu dělat,bani stále odmítá!!!~d~~a~Tak si užívejte nádherných prázdnin,přeji pěkný počasí a pokud bude něco novýho tak písnu,jinak tu na vás opravdu často mrkám,páááá Monča~;)
2 90668
Ahoj holky,po delší době píšu nebot u nás nic novýho,ale tak obden tu nahlédnu at vím jak se máte.Tak až ted vím co napsat.Náš Hynda už se koooonečně dočkal prázdnin,díky bohu má o 1 dvojku mín takže 3 dvojky,no samý 1 mít nebude,ale i toto vysvědčení nás potěšilo,hlavně že nepropadá!!!~t~~a~.Tak ted je už konečně venku nááádherně tak se furt koupeme,příští 14 dnů jede Hynek k mojí mamce na prázdniny,pak pojede jěště v srpnu,jinak nějaký výlety,na dovču momentálně nemáme tak aspon něco.Terku učím bez plen ale nějak to furt nemůže pochopit~d~,no jde vidět že je po bráškovi.Jinak terka stále mamánek~a~a v březnu mě končí rodičák,tak nevím co budu dělat,bani stále odmítá!!!~d~~a~Tak si užívejte nádherných prázdnin,přeji pěkný počasí a pokud bude něco novýho tak písnu,jinak tu na vás opravdu často mrkám,páááá Monča~;)
2 90668
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 571  [Dalších 511 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.