| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 571  [Dalších 351 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
4.9.2009 14:08:10
Vidíš Dani, já jsem úplně zapomněla, že Karolínka šla taky do školky. Tak to je fajn, že to bere takhle. Mariánek teď dva dny po sobě se mě ráno držel a nechtěl mě pustit, ale aspoň neřval. Tady celý den poprchá, takže ven určitě nešli. Taky jsem zvědavá, jestli hned chytí nějakou nemoc.

To vám fakt přeju, že Kuba už nemá tu učitelku. A ještě navíc chlap, to se hned tak nevidí :-) Třeba ho to bude ve škole víc bavit.

A jizva tě bolí? Ségra byla dole hodně zašitá a bolelo ji to hodně dlouho a pořád to občas cítí. Teď když je těhotná tak víc. Bojí se jak bude rodit.

Marki, to teda máte dost drahé ten byt. Švagrová taky teď bude kupovat byt a nadávala přesně jako ty. Když se o tom začalo mluvit, tak to bylo za 120 tis a teď už je to 350 tis. Mají třípokoják s lodžií.

Třeba to bude ve škole Lukáška víc bavit, když budou mít učitele. Já jsem teda chlapa nikdy za učitele neměla, ale řekla bych, že by mohl mít větší autoritu a děcka víc zaujmout. No uvidíte.
Markéta a Luki 95993
4.9.2009 13:38:17
Ahoj holky,

Dani, já tam jdu až v pondělí ~;(( A výsledky budou až za tři týdny, už teď jsem z toho nervák ~n~.

Ještě ke všemu dneska přišla nabídka na odkup bytu. Když to začali nabízet před 6 lety, tak to stálo asi 120 tisíc, teď chcou za to půl milionů ~o~. A to jenom proto, že oni nebyli schopni to za ty roky připravit a uskutečnit. Každý rok přišlo, že jestli máme zájem o odkup, všichni jsme napsali, že ano a za rok zase znovu a tak pořád dokola. Takže pokud někdo víte, kde jsou nejlepší půjčky nebo hypotéky, jsem s nimi ~d~.

Karolínce přeju ať se jí ve školce moc líbí a je pořád tak spokojená a Kubíkovi gratuluju k panu učitelovi, Lukis má za třídního taky učitele a je spokojený ~:-D

Jinak nic nového, Lukiho už škola nebaví, nechce se mu učit, už počítá kdy budou zase další prázdniny ~z~

Pecko, doufám, že v práci to bude už jenom lepší ~R^

páááá
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
4.9.2009 9:17:03
Ahoj holky - dlouho jsem tu nebyla ~n~ Ale myslela jsem na vás - hlavně na Petru, jak se jí líbí v práci..

Karolínka se do školky těšila, první dny byla v pohodě - ráno nepláče, jen je zatím ještě taková nesmělá - ona musí děti znát, než si s nimi začne pořádně kamarádit.. Akorát je taková lítostivá, když někdo jiný pláče, takže dnes tam hned ráno plakal chlapeček, tak tam stála jako že možná taky bude plakat.. Ještě mě přišla obejmout a pak už jsem šla.. Dnes venku prší, tak jsem zvědavá, jestli je zase vyženou jen na zahradu..
A už dnes trošku smrkala, tak doufám, že už nám ty nemoci nezačínají.

Kubík už KONEČNĚ má jiného učitele - dokonce fakt učitele.. Ten je má skoro ze všech předmětů - jen na 3 nebo 4 předměty má ještě další dva učitele a jednu učitelku (Laďa zná její mamku ~t~) Tak jsem zvědavá, jak mu letos půjde učení. On je nadšený - i loni měl jednoho učitele a to se mu moc líbilo.

Market, tak co na gyndě? Já myslím, že v pohodě. Já byla ve středu na kontrole - prý dobrý.. Jen jsme probírali mou jizvu po porodu - pořád mě zlobí.. A pořád nevím, jakou antikoncepci si mám vybrat..

Tak jsem si myslela, že Domís bude spát a on si tady hraje.. ~d~
2.9.2009 14:50:44
Dneska už je to v práci lepší.

Marki držím palce, ať je ne gyndě všechno OK~R^
Markéta a Luki 95993
1.9.2009 19:49:07
Pecko, to je mi líto, že tě práce nebaví ~;(( Snad se brzo najde něco lepšího ~z~
Mariánek je šikula, málokteré dítko je ve školce od začátku tak v pohodě a Ráďa je už velký, zvládne to všechno sám, neboj ~R^
Já jsem si taky první hodinu bez Lukise užila a od zítřka už mají do půl 12 a pak asi od přištího týdne asi až do půl 1. ~;)
Já jdu příští týden na gyndu, mám stěry na nějakou 3, tak po půl roce na kontrolu, tak jsem zvědavá, co to je. Naposledy jsem mluvila jenom se sestřičkou a ta mi k tomu nic neřekla ~a~ a na internetu jsem hledala jen jednou a raději víckrát ne, jsou tam jenom samé katastrofy. ~n~
Tak se zatím mějte ~:-D
1.9.2009 14:06:44
Tak už jsem v práci. Nebaví mě to a jsem dost otrávená. Aspoň že Mariánek ve školce byl snad v pohodě. Ráno šel celý natěšený. Než jsem poskládala věci v šatně, tak šel sám do třídy. Když jsem přišla za ním, tak už si vytahoval hračky :-) Jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží.

Marki, to je blbé s těma nemocema. Taky jsem zvědavá, jestli Marošek hned neonemocní ve školce.

Uvidím, jak Ráďa zvládl se ráno sám vypravit a pak do oběda sám doma.
Markéta a Luki 95993
31.8.2009 21:12:28
Ahojky, konečně jsem si našla čas a můřu psát. ~t~

Pecko, držím palečky ať se ti v práci líbí ~R^ a hlavně Mariánkovi ve školce ~z~. Bude to pro všechny asi změna, co ? Ale neboj, všechno zvládnete ~b~

Jinak já se za zítřek těším asi víc než Luki, ten pocit, že po dvou měsících non stop spolu bude aspoň chvíli ukecávat někoho jiného je k nezaplacení ~t~.

Jenom mám hrůzu z těch dětí a podzimu,kdy budou jako normálně nemocné chodit do školy, už to vidím, jak bude pořád marod. Z toho důvodu bych léto chtěla celoročně. No raději na to nebudu myslet a kazit si ten fajn pocit. ~;)

Tak jen tak na rychlo ~f~

Mějte se hezky, dětem přeju ať školní rok uteče co možná nejrychleji, Luki už zjišťoval, kdy je ve škole volno, jednodenní prázdniny ale nebere, to prý nestojí za to ~t~

Tak páááá
2 90668
31.8.2009 18:33:55
Ahoj Peti!Tak přejem hodně štěstí v práci~x~~R^,to to uteklo co?A malýmu at se mu ve školce líbí.Zrovna dnes jsem myslela jak rodičák utíká~n~Terce bude ve středu rok a pul,až jsem z toho smutná.Přitom tak ráda bych si s ní znovu opákla těhu a porod,jenže všechno nemuže být věčně.~a~Tak zítra děti pravou nohou vpřed a rodičum pevné nervy!!~R^~t~Hezký poslední prázdninový den-Monča~;)
31.8.2009 13:24:36
Dani, určitě se dělají plastové brýle, ale snad ne tak hnusné jako před 20-ti lety ~:-D

Holky, tady přestává veškerá legrace. Já jdu zítra do práce ~n~ Vůbec se mně nechce. Už aby aspoň byl pátek, to už budu trochu zaběhnutá.

A Mariánek jde poprvé do školky. Těší se, tak jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží. A mně po něm bude smutno ~n~ Já jsem s ním skoro pořád a teď najednou ho uvidím až v půl čtvrté odpoledne ~;((

Asi bude chvíli trvat než si zvykneme na nový režim. Musím nachystat věci do školky a sobě do práce a Ráďovi do školy. Jsem zvědavá, jak budu všechno stíhat. A Ráďa se začne vypravovat sám do školy a odpoledne bude sám doma než se vrátíme z práce. Ach jo. Myslete zítra na mě ~;)
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
31.8.2009 9:58:15
Děkujeme za pochvalu - Peti, divila by ses, ale ty plastové se stále prodávají - možná pro ty mrňata jsou lepší (nožičky drží kolem celých uší), ale Karolínka v nich vypadala, jakoby patřila do Bohnic ~t~

Market, je to naprd, že vlastně jen zaskočil za tebe, ale srazík s kámoškou byl fajn, takže super ~x~
A nevím, jestli jsem to už psala - souhlasím s Petrou - dej si inzerát - třeba na netu - já si taky kdysi dala a i když jsem nakonec skončila zase u Ladíka (~t~), bylo to fajn a taky mi to dost zvedlo sebevědomí ~R^

Moni, kdybych ti to ukázala, tak by ses ty obrázky naučila vkládat raz dva.. Já to moc takhle neumím vysvětlit ~d~
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 571  [Dalších 351 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.