Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
26.8.2009 7:57:12
Dani, Kajce brýle sluší. Je fajn, že je naděje, že se jich v budoucnu zbaví. Brýle sice nejsou nic hrozného, ale stejně je to někdy otrava (Vím z vlastní zkušenosti ) Je dobře, že dneska už je možné koupit pro děti hezké a lehké brýle. Když jsem začala nosit brýle já, někdy v páté třídě, tak byly jenom těžké plasťáky, buď oranžové nebo růžové. Fuj
Byli jsme včera na tam koupališti, ale už to není ono. Na slunku je dobře, ale voda už je studená. Děcka ani v bazéně dlouho nevydržely, hned jim byla zima. |
Markéta a Luki | 95993 |
26.8.2009 0:17:49
Ahoj
Pecko, tak k narozeninám vše nej nej nej a hlavně splnění všech přání Kájince ty brýlky nádherně sluší Jinak musím se pochlubit, byla jsem si dneska večer sednout s kamarádkou, opět výměna stráží, jenom co jsem dorazila domů, tak frrrrr ..... Ale posezení bylo moc fajn, seděly jsme v Palačinkárně mňam . |
2 | 90668 |
25.8.2009 19:00:53
Zase sem se překlepla-omlouvám se!!
|
2 | 90668 |
25.8.2009 19:00:18
ahoj,no tedáááááá Kájince to mooooc sluší,snad to bude mít dobrý a v budoucnu se nebude trápit s brýlemi(sport,..)Rodinka moc pěkná,sluší vám to tam!!Dani,tak na krátko jsem už byla ted ale už mi to odrostlo a mám to delší,vypadá že i vitamíny zabíraj a barvu mám ted taky takovou.Jo ale o vlasech až do puli zad si mužu zdát,přeci ty vlasy už nejsou ono,takže budu udržovat polodlouhý vlasy.Jelikož i vy jste mě přáli k narozkám tak i já Peti ti přeji moooc štěstíčka,zdravíčka a lásky ze všech stran!!!Bouhužel nejsem tak šikovná jak Danča abych ti poslala tak hezký obrázky,tak se omlouvám.Kousek od nás postavili novou velkou Jednotu tak ve čtvrtek se tam jedem mrknout,dostali jsme 100 kč šek tak ho aspon využijem,není to moc ale aspon něco.Já už se asi koupat u našich nebudu,u nás ted dost fouká a to teplo už není takový,hold pomalu se blíží podzim,ach jo.No počítám dny kdy se zas budu nervovat s učením-ZLATÝ PRÁZDNINY!!!Tak si užívejte,hezký den-Monča
|
2 | 90668 |
25.8.2009 19:00:17
ahoj,no tedáááááá Kájince to mooooc sluší,snad to bude mít dobrý a v budoucnu se nebude trápit s brýlemi(sport,..)Rodinka moc pěkná,sluší vám to tam!!Dani,tak na krátko jsem už byla ted ale už mi to odrostlo a mám to delší,vypadá že i vitamíny zabíraj a barvu mám ted taky takovou.Jo ale o vlasech až do puli zad si mužu zdát,přeci ty vlasy už nejsou ono,takže budu udržovat polodlouhý vlasy.Jelikož i vy jste mě přáli k narozkám tak i já Peti ti přeji moooc štěstíčka,zdravíčka a lásky ze všech stran!!!Bouhužel nejsem tak šikovná jak Danča abych ti poslala tak hezký obrázky,tak se omlouvám.Kousek od nás postavili novou velkou Jednotu tak ve čtvrtek se tam jedem mrknout,dostali jsme 100 kč šek tak ho aspon využijem,není to moc ale aspon něco.Já už se asi koupat u našich nebudu,u nás ted dost fouká a to teplo už není takový,hold pomalu se blíží podzim,ach jo.No počítám dny kdy se zas budu nervovat s učením-ZLATÝ PRÁZDNINY!!!Tak si užívejte,hezký den-Monča
|
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
25.8.2009 14:32:48
žádný problém nijak neměla, ale když jsem u doktorky na tříleté prohlídce říkala, že je Laďa tupozraký, tak nás pro jistotu odeslala na oční. Co jsem pochopila, tak když se to podchytí včas, tak se to dá i "vyléčit" - teď brýle nosit musí a až bude starší, tak buď bude mít jen málo dioptrií nebo na tom může být tak dobře, že nebude muset brýlky nosit vůbec
Zatím je má dnes od rána a bez řečí.. Jenom je musím každou chvilku leštit, aby přes ně viděla. Ve školce v tom možná bude problém - sama to neumí a učitelky jí to každých pár minut dělat nebudou.. Jsem na to zvědavá.. Když ji viděl Kuba, tak prohlásil, že chce brýle taky Slíbené fotečky a tady jedna společná - opět pokus o samospoušť |
25.8.2009 14:26:54
Tak Peti, dodatečně ještě všechno nejlepší k narozeninám - hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky, spokojenou rodinku...
|
25.8.2009 13:12:46
Dani, já vím, žes něco psala, že jdeš s Kájou na oční, ale přiznám se, že si nevybavuju přesně proč. Takže je krátkozraká nebo co? Je to nějaká vada, ze které vyroste nebo už se brýlí nezbaví? Co říká na brýle? Nesundává si je?
Děkuju za přání ke svátku a zároveň musím nahlásit, že včera jsem měla narozeniny Přát mně nemusíte, zbytečně byste si ošoupávaly prsty Od manži jsem dostala kytku, parfém, hodinky a košili, heč Ale oslava bude až za 14 dní. Dneska půjdem na koupaliště. Asi letos naposledy. |
24.8.2009 18:53:21
Ahojky, já vždy jen nakouknu, dočtu a nestíhám reagovat
Peti, dodatečně vše nejlepší k svátku Market, to je mi líto, že ten tvůj chlap je takový - vypadá to, že je fakt po své matce Ta tvoje tchýně je taky dobrá Jedno vnouče jo a druhé ne.. A chudák Luki - z manželovy rodiny asi nikoho moc dobře nezná, co? Hlásím, že od dnešního dne má Karolínka brýle. Minulý týden jsme byli u oční a bohužel jsme takto dopadli - takže máme týden na to, aby si na ně zvykla a naučila se s nima zacházet, protože pak jde do školky a tam na ni asi nikdo dohlížet nebude Jestli bude zítra chvilka, tak hodím foto - teď už jsme začali koupat, takže pádím. Mějte se hezky |
24.8.2009 13:30:07
Marki, to je blbé, že bydlíš ve velkém městě. Je tam velký provoz a máš to v autě složitější. U nás je to taky ve špičce kolikrát o hubu, ale s Ostravou se to určitě nedá srovnat. Třeba do Brna jsem se ještě neodvážila a asi ani neodvážím
Držím palce, ať máš hlídání |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.