Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta a Luki | 95993 |
24.8.2009 13:11:31
Ahoj
Pecko, já osobně měla s tchýní tolik debat a k ničemu to nevedlo Dneska jsem koupila Lukimu boty - kotníkové, protože se mu začaly tak strašně vykrucovat kotníky, že vlasně místo aby je měl postavené na šlapky, tak stojí na těch kůstkách :-(( A taky jsem teď dopoledne poprvé úplně sama naložila vozík a vyrazili jsme do Teska. Trochu jsem sice při tom ohoblovala ližiny, ale to se vychytá časem. Ale holky, ten provoz, to bude jednou moje smrt . A těch policajtů, co bylo na cestě, jenom jsem se modlila ať mě nikdo nezastaví, protože kdybych u něho brzdila, tak ho určitě přiberu Zítra večer jdu s kamarádkou ven, tak mi prosím držte palce ať manžel aspoň zítra večer dorazí domů hlídat Zatím papa |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
24.8.2009 8:03:25
Ahoj holky, děkuju za přání ke svátku A Marki, omlouvat se nemusíš. Svátek zase není tak důležitý
Moni, jsem ráda, že se vám v Hodoníně líbilo V budoucnu by se mělo ZOO ještě trochu rozšířit, jestli to klapne, tak zase bude o něco lepší. Moni, chudák mamka, to si užila se zubama Moje mamka taky měla paradentózu. Pamatuju si, jak ji taťka vezl k zubaři a ona brečela, že je ještě mladá na umělé zuby Doufám, že se mi to vyhne. Marki, to mě mrzí, že manžel se v Praze zase choval hnusně Ale snad sis tam aspoň trochu užila. Přečtu si na blogu Já se teda fakt divím švagrové, že jí nevadí, že babička dělá rozdíly mezi dětma Jak musí být holčičce, když brácha jde k babičce a ona zůstane doma? Ve čtyřech letech už je dost velká, aby to chápala. Asi bych si s babičkou rázně promluvila. O víkendu jsme byli na chatě. Je tam taková salaš se zvířátkama. Nikdy jsme tam nešli. Říkali jsme si, že nebudeme platit vstupné za tři kozy. V sobotu jsme tam byli a bylo to super a budem tam chodit častěji Jsou tam domácí zvířata a hlavně takové přírodní hřiště pro děti. Všechno ze dřeva, vyřezávané, spousta dobrých nápadů a atrakcí. Lanová dráha, klouzačky, myší díra pod zemí, kam se dá vlézt, chůdy,šplhadla a dřevěné věže. A k tomu mini skanzen. Paráda. |
Markéta a Luki | 95993 |
23.8.2009 21:23:58
ahojky,
zdravím po návratu z matičky Prahy. Hned na začátku : Jelikož jsem neschopná, tak se tady veřejně Pecce moc moc moc omlouvám, že jsem ji nepopřála k svátku. Jaksi mi to nedocvaklo , že Pecka je vlastně Petra. Takže dodatečně vše nej nej nej . Jinak v Praze bylo blaze a draze. Ale jelikož jsme bydleli u švagra, tak to zas tak hrozné nebylo. Byli jsme tam 4 dospělí a Luki a myslím, že bych mohla napsat román na pokračování : " Nás pět a mobil " Víc k tomu není co dodat, něco hezkého pro všechny napíšu na blog. Stěžuju si jenom tady u vás . Pecko, neteři jsou 4 a švagrové to nevadí, že si berou jenom jedno. Nevím, mi osobně by to vadilo, že dělají i mezi sourozenci rozdíly. Ale to je její věc. Mariánek je šikula, je v bazéně na tom líp než já , já plavu jako topící se tříska . Moni, je fajn, že jste si to všichni užili Mamky je mi líto, moji oba rodiče to taky měli, tak se mám taky na co těšit. Zítra za volantem opatrně Já měla jet zítra, ale přijde návštěva, tak už mám žaludek zase v klidu Zatím .... |
2 | 90668 |
21.8.2009 21:40:16
Tak jsme měli opět rozbitý PC,je to fakt k nasr...no a to jsem v pondělí chtěla popřát PETCE vševhno nejlepší k svátku PETI!!!tak to doháním ted.Mám kalendář tady na stole a švagrová je taky Petra.Jinak u nás nic novýho.Děkuji za maily!!!Ve čtvrtek jsme byli v Hodoníně-fakt superje tam krááááásně.Hynda je na pušky tak si tam koupil dětský samopal a malá štěkající pejsek.Rodinka pohromadě nádhera!!Tak já si tu užívám a Markétka se opět trápíVykašli se na něj lump jeden!!Moje mamka má horní zuby už umělý a tento týden měla dovču a museli jít ven i spodní zuby,tak si chudák užila,ale dnes má už nový,máme v rodině paradentozu,takže mě ted při kojení taky krvácí zuby.Zítra se tam jedu podívat,manžel stejně má práci tak nakopnu auto a po obědě valíme.Mějte se moc krásně-Monča
|
21.8.2009 13:35:54
tvoje tchýně by potřebovala pár facek Divím se tvojí švagrové, že to dovolí, aby k babičce chodilo jenom jedno dítě a druhé zůstalo doma. Kolik je holčičce? Je vidět, po kom je tvůj muž
No a s tím telefonováním, to je jasné Co budeš dělat? Necháš to tak? Bez manžela bys asi těžko vyšla s penězi a aspoň někdy ti s Lukim pomůže co? A proč by ten hodný chlap musel být z Ostravy? To je přece fuk Dej si inzerát Včera jsme byli celý den na koupališti a trochu jsme to přepískli. Večer jsme byli všichni lehce připečení a mně se trochu motala hlava. Bála jsem se, aby děckám nebylo zle. Mariánek je borec. V bazénu je s rukávkama, plave stylem "mokrý pes" , jezdí na malém tobogánu, skáče sám do vody. Vůbec se nebojí a nevadí mu, když si ponoří hlavu. Dnes jsme chtěli jet pod stan, ale mají být bouřky, tak pojedem na chatu. Přeju hezký víkend |
Markéta a Luki | 95993 |
19.8.2009 18:15:10
Ahojky
Peti, ono to je složitější, babička má 3 vnoučata, bohužel bere na vědomí jenom jedno - Lukis to není . Tvrdí, že je těžký, že se o něho nedokážou postarat atd. Problém je v tom, že to tvrdí už od jeho cca 2 let, kdy se narodil právě ten " milovaný". Tchýně, dokonce když švagrová byla těhotná a my zrovna zjistili, co je Lukimu, že je nevyléčitělně nemocný, tak mi do očí řekla, že zařídila švagrové genetiku, aby to její dítě co se narodí bylo v pořádku, že ona chce mít aspoň jedno vnouče zdravé ~q. Pak se švagrové po 3 letech kromě toho prvního dítěte - kluka, narodila ještě holčička a ta je skoro nezná, prostě dělají jako by neexistovala. Když si na prázdniny a víkendy berou toho kluka, tak malou prostě nechají doma . Lukimu slíbí, že se staví a pak prostě zavolají, že to nestihnou, nebo že prší a v poslední době je skvělá výmluva, že jsou nemocní, nachlazení a nechcou ho nakazit . Tak zjišťuju po kom to manžel asi má, že ? Jinak jsem právě opět vytočená a nevím co ještě. Manžel měl celý týden hlídat Lukiho. Opět hádanka - jak to dopadlo ? Samozřejmě jel za svou prioritou, první mi tvrdil, že ráno bude zpátky, když odjížděl tak mi ve dveřích jenom řekl, že do 10 do večera zítra snad dorazí. A to jedeme všichni na víkend do té Prahy, to bude zase groteska a nápor na moje nervy. No nebýt Lukiho, tak tam ani nejedu, ale je to jediný větší výlet o prázdniných a bude tam i švagr a budoucí švagrová ( ti se nám vlastně věnují dá se říci celé prázdniny a nikdo z nich nevěřil, že manžel opravdu pojede ).Celé tři dny se budu koukat, jak chodí s telefonem v ruce, zavírá se s ním v koupelně a na záchodě, bude pro něco chodit do auta nebo se jenom tak sám projít. Ptala jsem se ho, jestli si myslí, jestli jsem blbá, nebo to ze mě jenom dělá a ať mi neříká, že se kvůli kamarádovi chodí s hovorem schovávat. Všechno prý ale zveličuju, stejně mám svou představu a on mi ji nebude vyvracet, to je totiž moje věc, co si myslím a on na tom nic měnit nebude Takže kdyby jste některá věděla o nějakém hodném chlapovi z Ostravy a okolí, tak dejte vědět Mějte se co možná nejkrásněji |
19.8.2009 13:03:43
Marki, jsi dobrá, že ses tak vrhla na řízení Je fajn, že se odvážíš i na delší cesty. Ale nic jiného ti nezbývá co?
Bojím se, že o víkendu bude škaredě. Taky mně to nepasuje, protože jsme chtěli jet pod stan. A jak se měl Luki u babičky? Nelíbilo se mu tam, když ti psal, ať přijedeš? Jak to, že o něho babička nestojí? |
Markéta a Luki | 95993 |
19.8.2009 8:43:24
Pecko, tak to ti přeju aby vyšlo pak to lepší místo , důležité je aby ses cítila v práci dobře a užitěčná a v dnešní době taky aby to dobře zaplatili )
V Ostravě je pořád děsné horko, doufám, že to vydrží i na víkend, jedeme na výlet do Prahy. Včera jsem jela poprvé úplně sama v autě. Měli jsme doma opět výstup, tak jsem se ráno sebrala a šla si po svých a manžel aby nemusel hlídat tak vzal Lukiho na chatu za babičkou. No aspoň ji viděl, protože oni jinak o něho nejeví zájem . Odpoledne jsem se za nima vypravila, protože Lukis mi poslal nespočet sms ať přijedu. Ale ještě teď se klepu Zatím se mějte krásně Ahoooj Markéta |
18.8.2009 13:33:52
Nálada se zlepšila. Mám naději, že v budoucnu získám lepší místo. Asi se dám na modlení
|
17.8.2009 14:11:35
Ahoj,
já jsem dnes špatná. Byla jsem se dnes domluvit za šéfkou poslední detaily před nástupem do práce. Náplň práce stojí za prd. Je to jenom zabitý čas, abych tam nečučela z okna. A navíc mně vykládala, že bude muset dva lidi propustit, tak nevím, jestli to nemělo být upozornění pro mě Včera jsme malovali v ložnici. Nechali jsme si namíchat světle šedou barvu a trochu jsem se bála, jak to bude vypadat. Nakonec jsem do ní nalili ještě dva kýble bílé. Tři stěny jsou světlé, jedna tmavě šedá a na protější stěně je tmavě šedý široký pruh. K tomu nový červeno rezavý koberec a vypadá to docela dobře. Ještě musím koupit nové závěsy a přehoz na postel. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.