| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 571  [Dalších 331 >>]
Markéta a Luki 95993
24.8.2009 13:11:31
Ahoj ~:-D

Pecko, já osobně měla s tchýní tolik debat a k ničemu to nevedlo ~Rv

Dneska jsem koupila Lukimu boty - kotníkové, protože se mu začaly tak strašně vykrucovat kotníky, že vlasně místo aby je měl postavené na šlapky, tak stojí na těch kůstkách :-((

A taky jsem teď dopoledne poprvé úplně sama naložila vozík a vyrazili jsme do Teska. Trochu jsem sice při tom ohoblovala ližiny, ale to se vychytá časem. Ale holky, ten provoz, to bude jednou moje smrt ~d~. A těch policajtů, co bylo na cestě, jenom jsem se modlila ať mě nikdo nezastaví, protože kdybych u něho brzdila, tak ho určitě přiberu ~f~

Zítra večer jdu s kamarádkou ven, tak mi prosím držte palce ať manžel aspoň zítra večer dorazí domů hlídat ~;)

Zatím papa
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
24.8.2009 8:03:25
Ahoj holky, děkuju za přání ke svátku:-) A Marki, omlouvat se nemusíš. Svátek zase není tak důležitý :-)

Moni, jsem ráda, že se vám v Hodoníně líbilo :-) V budoucnu by se mělo ZOO ještě trochu rozšířit, jestli to klapne, tak zase bude o něco lepší.

Moni, chudák mamka, to si užila se zubama ~;(( Moje mamka taky měla paradentózu. Pamatuju si, jak ji taťka vezl k zubaři a ona brečela, že je ještě mladá na umělé zuby ~n~ Doufám, že se mi to vyhne.

Marki, to mě mrzí, že manžel se v Praze zase choval hnusně ~;(( Ale snad sis tam aspoň trochu užila. Přečtu si na blogu :-)

Já se teda fakt divím švagrové, že jí nevadí, že babička dělá rozdíly mezi dětma ~o~ Jak musí být holčičce, když brácha jde k babičce a ona zůstane doma? Ve čtyřech letech už je dost velká, aby to chápala. Asi bych si s babičkou rázně promluvila.

O víkendu jsme byli na chatě. Je tam taková salaš se zvířátkama. Nikdy jsme tam nešli. Říkali jsme si, že nebudeme platit vstupné za tři kozy. V sobotu jsme tam byli a bylo to super a budem tam chodit častěji ~:-D Jsou tam domácí zvířata a hlavně takové přírodní hřiště pro děti. Všechno ze dřeva, vyřezávané, spousta dobrých nápadů a atrakcí. Lanová dráha, klouzačky, myší díra pod zemí, kam se dá vlézt, chůdy,šplhadla a dřevěné věže. A k tomu mini skanzen. Paráda.

Markéta a Luki 95993
23.8.2009 21:23:58
ahojky,
zdravím po návratu z matičky Prahy.

Hned na začátku : Jelikož jsem neschopná, tak se tady veřejně Pecce moc moc moc omlouvám, že jsem ji nepopřála k svátku. Jaksi mi to nedocvaklo ~f~, že Pecka je vlastně Petra. Takže dodatečně vše nej nej nej ~x~~x~~x~.

Jinak v Praze bylo blaze a draze. Ale jelikož jsme bydleli u švagra, tak to zas tak hrozné nebylo. Byli jsme tam 4 dospělí a Luki a myslím, že bych mohla napsat román na pokračování : " Nás pět a mobil " ~q~
Víc k tomu není co dodat, něco hezkého pro všechny napíšu na blog. Stěžuju si jenom tady u vás ~f~.

Pecko, neteři jsou 4 a švagrové to nevadí, že si berou jenom jedno. Nevím, mi osobně by to vadilo, že dělají i mezi sourozenci rozdíly. Ale to je její věc.

Mariánek je šikula, je v bazéně na tom líp než já ~t~, já plavu jako topící se tříska ~d~.

Moni, je fajn, že jste si to všichni užili ~b~ Mamky je mi líto, moji oba rodiče to taky měli, tak se mám taky na co těšit. ~;(( Zítra za volantem opatrně :-) Já měla jet zítra, ale přijde návštěva, tak už mám žaludek zase v klidu ~z~

Zatím .... ~y~
2 90668
21.8.2009 21:40:16
Tak jsme měli opět rozbitý PC,je to fakt k nasr...~q~no a to jsem v pondělí chtěla popřát PETCE vševhno nejlepší k svátku PETI!!!~x~~x~tak to doháním ted.Mám kalendář tady na stole a švagrová je taky Petra.Jinak u nás nic novýho.Děkuji za maily!!!~R^Ve čtvrtek jsme byli v Hodoníně-fakt super~R^je tam krááááásně.Hynda je na pušky tak si tam koupil dětský samopal a malá štěkající pejsek.Rodinka pohromadě nádhera!!~z~Tak já si tu užívám a Markétka se opět trápí~;((Vykašli se na něj lump jeden!!~o~Moje mamka má horní zuby už umělý a tento týden měla dovču a museli jít ven i spodní zuby,tak si chudák užila,ale dnes má už nový,máme v rodině paradentozu,takže mě ted při kojení taky krvácí zuby.~a~Zítra se tam jedu podívat,manžel stejně má práci tak nakopnu auto a po obědě valíme.Mějte se moc krásně-Monča~;)
21.8.2009 13:35:54
tvoje tchýně by potřebovala pár facek~o~ Divím se tvojí švagrové, že to dovolí, aby k babičce chodilo jenom jedno dítě a druhé zůstalo doma. Kolik je holčičce? Je vidět, po kom je tvůj muž ~a~

No a s tím telefonováním, to je jasné ~;(( Co budeš dělat? Necháš to tak? Bez manžela bys asi těžko vyšla s penězi a aspoň někdy ti s Lukim pomůže co?

A proč by ten hodný chlap musel být z Ostravy? To je přece fuk :-) Dej si inzerát ~z~

Včera jsme byli celý den na koupališti a trochu jsme to přepískli. Večer jsme byli všichni lehce připečení a mně se trochu motala hlava. Bála jsem se, aby děckám nebylo zle. Mariánek je borec. V bazénu je s rukávkama, plave stylem "mokrý pes" ~:-D, jezdí na malém tobogánu, skáče sám do vody. Vůbec se nebojí a nevadí mu, když si ponoří hlavu. ~b~

Dnes jsme chtěli jet pod stan, ale mají být bouřky, tak pojedem na chatu. Přeju hezký víkend ~R^
Markéta a Luki 95993
19.8.2009 18:15:10
Ahojky ~:-D

Peti, ono to je složitější, babička má 3 vnoučata, bohužel bere na vědomí jenom jedno - Lukis to není ~n~. Tvrdí, že je těžký, že se o něho nedokážou postarat atd. Problém je v tom, že to tvrdí už od jeho cca 2 let, kdy se narodil právě ten " milovaný". Tchýně, dokonce když švagrová byla těhotná a my zrovna zjistili, co je Lukimu, že je nevyléčitělně nemocný, tak mi do očí řekla, že zařídila švagrové genetiku, aby to její dítě co se narodí bylo v pořádku, že ona chce mít aspoň jedno vnouče zdravé ~o~~q. Pak se švagrové po 3 letech kromě toho prvního dítěte - kluka, narodila ještě holčička a ta je skoro nezná, prostě dělají jako by neexistovala. Když si na prázdniny a víkendy berou toho kluka, tak malou prostě nechají doma ~a~. Lukimu slíbí, že se staví a pak prostě zavolají, že to nestihnou, nebo že prší a v poslední době je skvělá výmluva, že jsou nemocní, nachlazení a nechcou ho nakazit ~2~. Tak zjišťuju po kom to manžel asi má, že ? ~Rv
Jinak jsem právě opět vytočená a nevím co ještě. Manžel měl celý týden hlídat Lukiho. Opět hádanka - jak to dopadlo ? Samozřejmě jel za svou prioritou, první mi tvrdil, že ráno bude zpátky, když odjížděl tak mi ve dveřích jenom řekl, že do 10 do večera zítra snad dorazí.
A to jedeme všichni na víkend do té Prahy, to bude zase groteska a nápor na moje nervy. No nebýt Lukiho, tak tam ani nejedu, ale je to jediný větší výlet o prázdniných a bude tam i švagr a budoucí švagrová ( ti se nám vlastně věnují dá se říci celé prázdniny a nikdo z nich nevěřil, že manžel opravdu pojede ).Celé tři dny se budu koukat, jak chodí s telefonem v ruce, zavírá se s ním v koupelně a na záchodě, bude pro něco chodit do auta nebo se jenom tak sám projít. Ptala jsem se ho, jestli si myslí, jestli jsem blbá, nebo to ze mě jenom dělá a ať mi neříká, že se kvůli kamarádovi chodí s hovorem schovávat. ~a~ Všechno prý ale zveličuju, stejně mám svou představu a on mi ji nebude vyvracet, to je totiž moje věc, co si myslím a on na tom nic měnit nebude ~d~
Takže kdyby jste některá věděla o nějakém hodném chlapovi z Ostravy a okolí, tak dejte vědět ~t~

Mějte se co možná nejkrásněji ~c~
19.8.2009 13:03:43
Marki, jsi dobrá, že ses tak vrhla na řízení :-) Je fajn, že se odvážíš i na delší cesty. Ale nic jiného ti nezbývá co? ~d~

Bojím se, že o víkendu bude škaredě. Taky mně to nepasuje, protože jsme chtěli jet pod stan.

A jak se měl Luki u babičky? Nelíbilo se mu tam, když ti psal, ať přijedeš? Jak to, že o něho babička nestojí?
Markéta a Luki 95993
19.8.2009 8:43:24
Pecko, tak to ti přeju aby vyšlo pak to lepší místo , důležité je aby ses cítila v práci dobře a užitěčná a v dnešní době taky aby to dobře zaplatili :-))

V Ostravě je pořád děsné horko, doufám, že to vydrží i na víkend, jedeme na výlet do Prahy.

Včera jsem jela poprvé úplně sama v autě. Měli jsme doma opět výstup, tak jsem se ráno sebrala a šla si po svých a manžel aby nemusel hlídat tak vzal Lukiho na chatu za babičkou. No aspoň ji viděl, protože oni jinak o něho nejeví zájem ~o~ . Odpoledne jsem se za nima vypravila, protože Lukis mi poslal nespočet sms ať přijedu. Ale ještě teď se klepu ~d~

Zatím se mějte krásně ~z~

Ahoooj Markéta
18.8.2009 13:33:52
Nálada se zlepšila. Mám naději, že v budoucnu získám lepší místo. Asi se dám na modlení :-)
17.8.2009 14:11:35
Ahoj,
já jsem dnes špatná. Byla jsem se dnes domluvit za šéfkou poslední detaily před nástupem do práce. Náplň práce stojí za prd. Je to jenom zabitý čas, abych tam nečučela z okna. A navíc mně vykládala, že bude muset dva lidi propustit, tak nevím, jestli to nemělo být upozornění pro mě~;((

Včera jsme malovali v ložnici. Nechali jsme si namíchat světle šedou barvu a trochu jsem se bála, jak to bude vypadat. Nakonec jsem do ní nalili ještě dva kýble bílé. Tři stěny jsou světlé, jedna tmavě šedá a na protější stěně je tmavě šedý široký pruh. K tomu nový červeno rezavý koberec a vypadá to docela dobře. Ještě musím koupit nové závěsy a přehoz na postel.~g~
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 571  [Dalších 331 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.