| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 571  [Dalších 321 >>]
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
17.8.2009 11:36:59
Ahoj, Domís ještě spinká, tak toho využívám

Moni, taky beru vitamíny proti vypadávání vlasů.. Jestli mi to nepřestane, tak za chvíli budu plešatá.. ~n~

Za posledních pár dní mu vyrostly tři zoubky a na jeden ještě čekáme. Tak snad teď bude klidnější ~R^

Psala mi dnes kámoška, že je na ortopedii a že dojde, ale zatím nikde nikdo, tak nevím, jestli ještě čeká. Volat jí nechci, aby jí to tam nezvonilo.. To kdybych věděla, tak si umyju vlasy - takhle budu zase fofrovat..

Má být takhle až do pátku, tak si to, holky, užívejte!!!
2 90668
15.8.2009 18:51:54
Ahoj holky,tak sme ted dorazili ze zoo Jihlava-je tam pěkně i když malý ale dá se to,po neděli jěště jedeme do Hodonína tak uvidím.Jěště jsme dnes byly u té mé kámošky co jsem 10 let neviděla,nemá děti je stále stejná,jen já se po 2 dětech změnila.~t~~;((Bylo to prima setkání,moc se mi od ní nechtělo ale zoo bylo domluvený.~;)Mám zas opar,asi sem nějaká ko~Rv,a už konečně užívám vitamíny proti padání vlasu i když kojím tak doufám že dorostou.Zítra pokud bude hezky tak se jedu k našim koupat.V Brně jsou zítra závody,dojel tchánuv bratr až z Trutnova s vnukem-tak včera s Hynkem večer tak řádili že sem je musela dost zkrotit,aby nezbudili malou.Věci do školy už mám koupený,takže mám se všemi nákupy rodičák včudu,takže nás ted živí manžel.~t~Taky vidím jak Marki že si užíváte tepla,jen si užívejte,lepší než mráz,že?~;)Hezký den,Monika s rodinkou.~;)
Markéta a Luki 95993
15.8.2009 18:31:02
Ahoj, koukám, že jste všichni asi někde na prázdninách, co ? ~;)
V Ostravě nic nového, konečně je zase teplo a svítí sluníčko ~b~
Tak se mějte ~t~
10.8.2009 14:24:32
Ha, tak to já mám divné dítě ~t~ Kuba zase prohlašuje, že už by rád do školy a včera v Tescu chtěl koupit knihu - opakování pro třeťáky.. ~d~
Do školy už něco máme a něco musíme dokoupit - hlavně 2x papuče, cvičky... Štěstí, že aktovku má Kuba dobrou.

Peti, gratuluji k tomu krásnému tajemství. Já se ani nedivím, že to neřekla dřív..
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
10.8.2009 13:53:34
Ty jo, Marki, tak to je slušná pálka za ty houby. My naštěstí chodíme na houby na chatě. Sice taky poznáme jenom ty nejznámější a většinou toho moc nenajdem, ale aspoň něco. Stejně to u nás jím jenom já ~:-D Ale všechny tři kluky baví je hledat :-)

Moni, to náš Ráďa rovnou říkal, proč nejsou dva měsíce školy a 10 měsíců prázdnin ~t~ Taky už začínám kupovat věci do školy a do školky. Zítra půjdem do papírnictví pro sešity a další blbosti, pak papuče, tenisky a batoh. Navíc Mariánek půjde do školky, takže musí mít papučky, tepláky, pyžama, bundu, tenisky...To se nám to zase prodraží ~Rv

A prozradím vám tajemnství, které zatím nesmím říkat: Ségra čeká mimino. ~c~Řekla mi to teprve minulý týden, to už začínala čtvrtý měsíc. Moni, takže taky se budu v zimě ňuňat s miminkem ~;) A jak jsme se onehdy se ségrou pohádaly, tak jsem měla pravdu, že byla těhotná. To se jí musely pořádně bouřit hormony, když udělala z komára velblouda :-)

Dneska byl Radek u zubaře a stálo ho to 900,-~a~Že jsem na něj radši nevzala kladivo ~t~
2 90668
9.8.2009 18:43:58
Ahoj holki,tak jsme dnes jeli pro Hynka,byl na výkend u mojich rodiču,už byl rád že jsme dojeli,bylo mu smutno,hlavně po malé,a to naši bydlí 10 km od nás.No doma je doma,že?~t~Trošku se nám tu ochladilo,ale je líp není takový vedro.Po neděli jedeme na běžný měsíční nákup,a už budu kupovat někaký věci Hynkovi do školy-toto uletělo.~a~Hynek je z toho dost smutný,chce aby byli prázdniny 4 měsíce jak kdosi navrhoval.~t~To by se toho teda naučili.My houby jíme,ale pozná je jen manžel,jinak mu někdy vozí známý.Tak švagrová(36 let)čeká své první mimi v prosinci a bude mít Patrika,tak se zas budu rozplívat nad mimi.Dani-moc hezký fotky,taky jsme tam byli,já zas že Olomouc je lepší než Brno,ale máš pravdu v Lešné je krásně.Příští sobotu jedu k tý mý kámošce co jsem 10 let neviděla,je stará jak já,bezdětná,svobodná,bez přítele-co jí mám koupit,poradíte???No a zpátky se stavíme v Jihlavě v ZOO,doufám že nezklame.A pak jěště Hodoním a konec.Aspon něco,že?Tak se mějte,Monika~b~
Markéta a Luki 95993
8.8.2009 17:56:09
bych zapomněla, hřiby byly drahé, stálo to 700, ale když si spočítám cestu tam a zpět + oběd někde k tomu tak mě to vyšlo docela levně :-) V Beskydech hřiby nejsou a v Jeseníkách nevím, ty co jsme koupili jsou zahraniční, až z dalekých Tater ~t~~;)
Každopádně se s vozíkem do lesa nedá ~n~, takže je to vlastně jediná možnost jak se k nim dostat.
A bylo jich fakt dost, když jsme to odnášeli, bylo toho 3/4 z velké igelitky, zapoměla jsem to zvážit, takže nevím kolik toho bylo kg, ale pronesly se, takže asi dost ~;)
Markéta a Luki 95993
8.8.2009 17:20:39
Zdravím při sobotě ~:-D

Venku je pořádný hic, mohlo by v noci sprchnout, ať se líp dýchá ~z~.

Pecko, ty hřiby jdou poznat jaké to jsou, vesměs jsou vcelku a jsou to praváky, něco suchohříbky. Teda já do teďka nerozeznám suchohřib od satanu, ale snad mezi nimi nebyl ~f~~d~

Dani, ten tvůj trojlístek je nádherný ~R^
Nám osobně se taky víc líbí Lešná než Olomouc, zdá mi to tam moc roztahané a kde nic tu nic, Lukiho tam uchvátily jedině akvárka ~b~.
A obdivuju tě, jak jsi tam dala ty fotky, to neumím ~n~

Tak pěkný den Markéta
7.8.2009 12:23:26
ahojky,
včera jsme konečně jeli do té ZOO - byli jsme na Kopečku, ale můžu říct, že Lešná je hezčí. Příště radši tam.
Přijeli jsme pěkně unavení - hlavně my dospělí. Domík musel být pořád v kočárku, takže byl otravný, Kuba chtěl fotit mobilem a má tam jen obyčejný foťák, tak ho to štvalo, Karolínku jsme zase nemohli dostat z výběhu od koz ~t~ Víc než zvířat tam bylo vos. I když jsme se všichni nastříkali repelentem, tak pořád lítali kolem nás ~a~ Ale žihadlo naštěstí nikdo nedostal..
pár fotek ze včera

a tady ukázka, co nového se Domča naučil ~o~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
6.8.2009 13:59:17
Marki, tak jsem četla, jak jste byli na houbách~t~ Zrovna jsem si říkala, jak to zvládáte s vozíkem v lese a pak se dočtu, že jste je koupili na trhu :-) Kolik to stojí? Houby se u nás na trhu teda neprodávají.~d~ A nebojíš se, že můžou být jedovaté?
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 571  [Dalších 321 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.