Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
17.8.2009 11:36:59
Ahoj, Domís ještě spinká, tak toho využívám
Moni, taky beru vitamíny proti vypadávání vlasů.. Jestli mi to nepřestane, tak za chvíli budu plešatá.. Za posledních pár dní mu vyrostly tři zoubky a na jeden ještě čekáme. Tak snad teď bude klidnější Psala mi dnes kámoška, že je na ortopedii a že dojde, ale zatím nikde nikdo, tak nevím, jestli ještě čeká. Volat jí nechci, aby jí to tam nezvonilo.. To kdybych věděla, tak si umyju vlasy - takhle budu zase fofrovat.. Má být takhle až do pátku, tak si to, holky, užívejte!!! |
2 | 90668 |
15.8.2009 18:51:54
Ahoj holky,tak sme ted dorazili ze zoo Jihlava-je tam pěkně i když malý ale dá se to,po neděli jěště jedeme do Hodonína tak uvidím.Jěště jsme dnes byly u té mé kámošky co jsem 10 let neviděla,nemá děti je stále stejná,jen já se po 2 dětech změnila.Bylo to prima setkání,moc se mi od ní nechtělo ale zoo bylo domluvený.Mám zas opar,asi sem nějaká ko,a už konečně užívám vitamíny proti padání vlasu i když kojím tak doufám že dorostou.Zítra pokud bude hezky tak se jedu k našim koupat.V Brně jsou zítra závody,dojel tchánuv bratr až z Trutnova s vnukem-tak včera s Hynkem večer tak řádili že sem je musela dost zkrotit,aby nezbudili malou.Věci do školy už mám koupený,takže mám se všemi nákupy rodičák včudu,takže nás ted živí manžel.Taky vidím jak Marki že si užíváte tepla,jen si užívejte,lepší než mráz,že?Hezký den,Monika s rodinkou.
|
Markéta a Luki | 95993 |
15.8.2009 18:31:02
Ahoj, koukám, že jste všichni asi někde na prázdninách, co ?
V Ostravě nic nového, konečně je zase teplo a svítí sluníčko Tak se mějte |
10.8.2009 14:24:32
Ha, tak to já mám divné dítě Kuba zase prohlašuje, že už by rád do školy a včera v Tescu chtěl koupit knihu - opakování pro třeťáky..
Do školy už něco máme a něco musíme dokoupit - hlavně 2x papuče, cvičky... Štěstí, že aktovku má Kuba dobrou. Peti, gratuluji k tomu krásnému tajemství. Já se ani nedivím, že to neřekla dřív.. |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
10.8.2009 13:53:34
Ty jo, Marki, tak to je slušná pálka za ty houby. My naštěstí chodíme na houby na chatě. Sice taky poznáme jenom ty nejznámější a většinou toho moc nenajdem, ale aspoň něco. Stejně to u nás jím jenom já Ale všechny tři kluky baví je hledat
Moni, to náš Ráďa rovnou říkal, proč nejsou dva měsíce školy a 10 měsíců prázdnin Taky už začínám kupovat věci do školy a do školky. Zítra půjdem do papírnictví pro sešity a další blbosti, pak papuče, tenisky a batoh. Navíc Mariánek půjde do školky, takže musí mít papučky, tepláky, pyžama, bundu, tenisky...To se nám to zase prodraží A prozradím vám tajemnství, které zatím nesmím říkat: Ségra čeká mimino. Řekla mi to teprve minulý týden, to už začínala čtvrtý měsíc. Moni, takže taky se budu v zimě ňuňat s miminkem A jak jsme se onehdy se ségrou pohádaly, tak jsem měla pravdu, že byla těhotná. To se jí musely pořádně bouřit hormony, když udělala z komára velblouda Dneska byl Radek u zubaře a stálo ho to 900,-Že jsem na něj radši nevzala kladivo |
2 | 90668 |
9.8.2009 18:43:58
Ahoj holki,tak jsme dnes jeli pro Hynka,byl na výkend u mojich rodiču,už byl rád že jsme dojeli,bylo mu smutno,hlavně po malé,a to naši bydlí 10 km od nás.No doma je doma,že?Trošku se nám tu ochladilo,ale je líp není takový vedro.Po neděli jedeme na běžný měsíční nákup,a už budu kupovat někaký věci Hynkovi do školy-toto uletělo.Hynek je z toho dost smutný,chce aby byli prázdniny 4 měsíce jak kdosi navrhoval.To by se toho teda naučili.My houby jíme,ale pozná je jen manžel,jinak mu někdy vozí známý.Tak švagrová(36 let)čeká své první mimi v prosinci a bude mít Patrika,tak se zas budu rozplívat nad mimi.Dani-moc hezký fotky,taky jsme tam byli,já zas že Olomouc je lepší než Brno,ale máš pravdu v Lešné je krásně.Příští sobotu jedu k tý mý kámošce co jsem 10 let neviděla,je stará jak já,bezdětná,svobodná,bez přítele-co jí mám koupit,poradíte???No a zpátky se stavíme v Jihlavě v ZOO,doufám že nezklame.A pak jěště Hodoním a konec.Aspon něco,že?Tak se mějte,Monika
|
Markéta a Luki | 95993 |
8.8.2009 17:56:09
bych zapomněla, hřiby byly drahé, stálo to 700, ale když si spočítám cestu tam a zpět + oběd někde k tomu tak mě to vyšlo docela levně V Beskydech hřiby nejsou a v Jeseníkách nevím, ty co jsme koupili jsou zahraniční, až z dalekých Tater
Každopádně se s vozíkem do lesa nedá , takže je to vlastně jediná možnost jak se k nim dostat. A bylo jich fakt dost, když jsme to odnášeli, bylo toho 3/4 z velké igelitky, zapoměla jsem to zvážit, takže nevím kolik toho bylo kg, ale pronesly se, takže asi dost |
Markéta a Luki | 95993 |
8.8.2009 17:20:39
Zdravím při sobotě
Venku je pořádný hic, mohlo by v noci sprchnout, ať se líp dýchá . Pecko, ty hřiby jdou poznat jaké to jsou, vesměs jsou vcelku a jsou to praváky, něco suchohříbky. Teda já do teďka nerozeznám suchohřib od satanu, ale snad mezi nimi nebyl Dani, ten tvůj trojlístek je nádherný Nám osobně se taky víc líbí Lešná než Olomouc, zdá mi to tam moc roztahané a kde nic tu nic, Lukiho tam uchvátily jedině akvárka . A obdivuju tě, jak jsi tam dala ty fotky, to neumím Tak pěkný den Markéta |
7.8.2009 12:23:26
ahojky,
včera jsme konečně jeli do té ZOO - byli jsme na Kopečku, ale můžu říct, že Lešná je hezčí. Příště radši tam. Přijeli jsme pěkně unavení - hlavně my dospělí. Domík musel být pořád v kočárku, takže byl otravný, Kuba chtěl fotit mobilem a má tam jen obyčejný foťák, tak ho to štvalo, Karolínku jsme zase nemohli dostat z výběhu od koz Víc než zvířat tam bylo vos. I když jsme se všichni nastříkali repelentem, tak pořád lítali kolem nás Ale žihadlo naštěstí nikdo nedostal.. pár fotek ze včera a tady ukázka, co nového se Domča naučil |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
6.8.2009 13:59:17
Marki, tak jsem četla, jak jste byli na houbách Zrovna jsem si říkala, jak to zvládáte s vozíkem v lese a pak se dočtu, že jste je koupili na trhu Kolik to stojí? Houby se u nás na trhu teda neprodávají. A nebojíš se, že můžou být jedovaté?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.