| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 571  [Dalších 311 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
5.8.2009 12:52:43
Ahoj Marki, oni ty filmy v 3D kině asi mění. Když jsem tam byla před asi čtyřmi roky, tak film byl nic moc, takový naučný. A teď tam byl takový pro děcka, že to i Mariánka bavilo. Roztomilý dinosaurek hledal maminku.:-)

Já ani nějak nevím co bych vám napsala. Nic zvláštního se neděje :-) Dneska asi koupíme stan. Jsem zvědavá, jak moc ho využijeme ~;) To léto je hrozně krátké a má málo víkendů na všechny akce, které bysme chtěli stihnout ~a~
Markéta a Luki 95993
4.8.2009 18:02:57
Jo a ještě , už mám okna zase jako prasátko ~t~~t~
Markéta a Luki 95993
4.8.2009 17:50:54
Ahoj holky,
hlásím návrat z Dinoparku~:-D
Řídila jsem tam a zpátky a jsem ráda, že už jsem doma ~f~
Dinopark vcelku ušel, ale jelikož je to nové, tak tam chybí stromy, prostě to nechat zarůst. Kousky jsou tam krásné, takové trochu strašidelné, ale vcelku jsme to se sestřenkou shodnotily a Vyškov je prostě lepší.~j~ Ale taky se to dá, ale doporučuju jet už na 9, kdy otvírají, byli jsme tam skoro sami a to bylo fajn, když jsme kolem 11 odcházeli, bylo to tam jak na tržišti. Jediné, co mě opět nadchlo je 3D kino, nebylo strašidelné jako ve Vyškově, takže i děcka to vzali v klidu, bylo moc pěkné. Naštěstí nepršelo, začalo až jsme dojeli domů a ani nebylo horko, prostě takový fajn den ~z~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
4.8.2009 10:32:26
Ahojky, venku hezky, manžel má dovolenou, tak se sem ani moc nedostanu..

Holky, nestrašte, že to Domíkovi zůstane - Karolínka byla taky taková a teď je v pohodě.. To spíš Kuba - ten první rok byl skoro andílek a po roce začal.. Kája taky začala brzy lozit, chodit a teď je celkem hodná ~m~ Snad se Domča vyblbne a pak bude klidnější ~t~

Market, nevím, jak u vás, ale tady zatím nepršelo, takže kdybych ty okna taky umyla, tak bych je měla zatím čistá.. Chystám se na ně, ale nechce se mi ~a~

My zítra jedeme do ZOO Kopeček - už jsme tam pár let nebyli, tak jsem zvědavá, jestli se něco změnilo. Chtěli jsme i do Dinoparku v Ostravě, ale podle fotek to vypadá, že ještě musí dodělávat, tak příští rok..

Mějte se moc hezky a já zase nakouknu ~;)
Markéta a Luki 95993
1.8.2009 19:47:14
Koukám ~:-D

Moni, já sice bruslím, ale neumím to ~;(( Takže spíše zatím na nich pomalu pochoduju a držím se u toho Lukiho vozíku ~f~

Jinak, chci se pochlubit, už je to 48 hodin, co jsem umyla okna a ještě nepršlo. To se rovná tak trochu zázraku ~t~ . Ale zítra mají být bouřky, takže opět budou jako čuňata ~d~

Jinak nic nového, jenom v úterý nebo někdy během toho týdne jedem s Lukim a sestřenkou a její rodinkou do toho nového Dinoparku tady u nás kousek za Ostravou, tak pak poreferuju ~b~

Zatím se mějte co možná nejlépe ~y~
2 90668
1.8.2009 11:57:47
Peti-díky moc za radu~x~určitě tam pojedem,já právě jsem radši když je vše u sebe kvuli malé a Hynkovi(za chvilu ho bolí nohy,má je plochý).Tak moc díky!!!~;)Monika
1.8.2009 9:26:33
já jsem z Hodonína. Naše ZOO je menší, na malé ploše, ale to je výhoda hlavně pro malé děcka, protože všechny zvířata jsou na jedné hromadě a nemusí se moc daleko chodit. Nejsou tam sice sloni a žirafy, ale většina pavilonů je nově udělaná a moderní, je tam ohrádka, kam můžou děcka vlézt za kozama, je tam několik občerstvení a pro děti kolotoče, trampolína a další atrakce. Mně se naše ZOO líbí a klidně bych ti ji doporučila.~R^
2 90668
31.7.2009 19:35:07
Po delší době vás zdravím!!!Měli jsme opět rozbitý PC,ale ted už ok.Jinak chodíme furt ven,je krásně a malá chce furt ven takže chodíme i dopo.Dnes jsem poprvé jela s malou na kole jízda se jí moc líbila,akorát se trochu bála projíždějících aut.CHceme jet do ZOO Hodoním mužete někdo dát vědět zda jste tam byli a jaký to tam je?Předem děkuji!!Hyndovi se krátí prázdniny až je z toho smutný,já jsem radši když je doma s malou si rozumí a vyblbnou se.Peti-díky za fotky jsou užasný!!A s tvou postavou běž dělat modelku,závidím.Marki-tak vidím že s autem jsme taky na to stejně,ale aspon bruslíš,já to neumím.~f~Vlastně ani není čas ted se to učit,Terka je živel,musím furt lítat aby si něco někde neudělala.A už týden uklízím trochu dvur,mužu vše dělat když malá spí.Budem dodělávat zbytek střechy,pak manžel vyklízí to naše podkroví a bude tam dávat beton a pomalu začnem dělat podkroví.Tak asi taky Dani budeš mít čertíka jak já mám Terku.Jeden klidas druhý živel.(u nás)~t~Tak si užívejte tepla-Monča~b~
31.7.2009 13:41:58
Ahoj holky, no já jsem teď úplně na větvi.Jak jsem psala, že jsme byli s Ráďou na pohotovosti na ušním, že tam byl hnusný doktor, na kterého mám chuť napsat stížnost. Teď jsem to hledala na netu Známý lékař.cz, kam lidi píšou svoje názory na doktory. K němu je 13 příspěvků a všichni píšou, že je příjemný, milý a všechno pěkně vysvětlí. Tak buď jsem spletla doktora nebo ten chlap byl ožralý! A když teď nad tím přemýšlím, tak fakt vypadal opile. I sestra se chovala tak, jako by se ho snažila omlouvat. Když si představím, že by Ráďovi píchal ucho opilý doktor, tak mě berou všichni čerti! Zeptám se na něho naší ušní doktorky. Ale teď už mu stejně nic nedokážu...
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
30.7.2009 22:24:23
Ahoj, jen jsem na chvilku vběhla na PC - venku je hezky a manžel má dovolenou, tak není moc času.

Market, to mě mrzí..
Brusle - pořád se na ně chystám, ale jaksi mám strach.. Jsem zvědavá, jestli já je někdy vytáhnu ~:-D~f~

Peti, na večerním koupání jsem kdysi dávno taky byla - když jsem byla ještě mladá a otužilejší - teď by mě nikdo nedostal.. Čím jsem starší, tím víc mám ráda teplo ~t~
Fotky z Chorvatska - pěkné ~m~

Na Domču jsem vytáhla golfky, tak tam je zatím spokojený - dokonce tam i líp usíná, tak doufám, že jsem to nazakřikla a že mu to vydrží ~R^

Včera jsem byla za kamarádkou v porodnici - má malinkého chlapečka - 3100 g - úplně jsem se bála na něj chytnout.. Manžel měl strach, abych nepřišla s nápadem na další dítko ~t~, ale už fakt ne ~;)~:-D~f~ I když byl krásňoučký a sladký, tak už nee !!!
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 571  [Dalších 311 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.