Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta a Luki | 95993 |
29.7.2009 14:56:58
Taky zdravím
Moc nestíhám, jsme s Luki pořád někde venku. Jinak u nás žádná změna, včera jsme byli všichni v ZOO, ale . Vše bylo špatně, ať jsem já nebo luki udělali cokoliv. Peckoo, já mám nohy vesměs pořád ledové a to nemusím ani do vody. Proto mám i v létě navlečené hrubé ponožky . Ale hlavně, že sis to užila a že bylo fajn. Dani, s Dominičkem to musí být teď šílené, mám synovce Dominička, za týden mu budou 4 měsíce a už válí sudy na všechny strany. . Takže jenom hlídáme a hlídáme aby někde nevletěl. Jinak vždy tak jednou týdně jdu na brusle a taky jezdit v autě. Teoreticky bych mohla častěji, ale ono jsou to obě dvě činnosti, které mi nejsou moc blízké. Na bruslích mám strach, že zase spadnu a znovu si nabiju zadek a v autě, že do někoho nebo něčeho vletím . A taky se už těším, že za měsíc začne škola, já vím, že jsem hnu... matka, ale já to volné dopoledne potřebuju jako sůl. Máme s Lukim už takovou ponorku, že od rána po sobě jenom štěkáme. Tak zatím krásné léto a já se zase ozvu |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
28.7.2009 12:58:38
Ahoj Dani, to jsem ráda, že si Kuba užil tábor Ráďa je teď na příměstském táboře a zdá se, že se mu tam líbí. Včera byl první den a pak mně asi hodinu vykládal, co tam dělali
S Dominičkem si asi ještě užijete. Zdá se, že to bude taky divočák Včera jsem šla s kamarádkama na večerní koupání, ale asi poprvé a naposledy. Začínalo se až v osm. Bylo mně ve vodě chladno a i když jsem plavala, tak jsem se moc nezahřála. Pak jsme si ještě sedly na zahrádku na pivo a pak jsem si musela dát do postele ponožky, jak jsem byla zmrzlá Navíc majitel restaurace byl přiožralý starý děda, který měl milion blbých keců, ale vůbec nám nedal, co jsme si objednaly. Ale byla jsem ráda, že jsem si pokecala s holkama. |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
28.7.2009 12:38:25
ahojky,
Peti, vítej zase mezi námi - už jsem si říkala, kde se touláš Hlavně, ve zprávách bylo, že zase v Chorvatsku havaroval český bus.. Kuba se taky v pořádku vrátil z tábora a teď má manžel dovolenou, takže net vůbec nijak nestíhám. Venku je hezky, takže se snažíme být venku.. I když je to nad naše síly - Domík lozí, sedí - doma to ani tak nevadí, ale v kočárku je to drak.. Musí mít kšíry a já se bojím, že i tak vypadne.. Užívejte si sluníčka |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
27.7.2009 13:51:24
Ahoj holky, jsem zpátky Dočetla jsem vás, jenom Markétin blog odložím, protože nestíhám. Byli jsme nejdřív v tom Chorvatsku, pak na výletě v dinoparku ve Vyškově a pak čtyři dny na chatě. Přijeli jsme včera večer. Doma binec jak v tanku, špinavého prádla až po strop a ještě mám zavařovat.
U moře bylo moc fajn. Počasí vyšlo, voda super, užili jsme si to. Až se mně podaří něco udělat s fotkama, tak pošlu. Dinopark taky dobrý až do té doby, kdy jsme se nasoukali do auta, že se vracíme domů, otočili jsme klíčem a auto udělalo pffff a nic. Čekali jsme hodinu na strejdu, než přijede z Hodonína. Naštěstí jsme mohli zpátky do ZOO. Strýc řekl, že to bude asi baterka, takže jsme s klukama strávili další hodinu u benzínky než se chlapům povedlo vyndat starou baterku a nasadit novou. Stálo nás to 3 tis., ale hlavně, že jsme jeli domů po svých kolech Na chatě jsme se první den koupali, Ráďa dělal blbosti ve vodě, nateklo mu do ucha a už jsme valili večer na pohotovost do Kyjova. On už to měl několikrát, musíme na to dávat víc pozor. Ucho mu píchli a byl tam tak hnusný doktor, že bych nejradši napsala stížnost. Zdravím Mab a uvítala bych, kdyby nám napsala něco o sobě, když o nás už ví všechno Tak já pádím |
2 | 90668 |
24.7.2009 12:06:58
Ahoj holki.Mab taky tě tu vítám a dej o sobě něco vědět s dětma.Holky tak vám závidím že umíte na bruslích já vubec,naši nás to neučili a taky sme brusle nikdy neměli,už nevím proč.Tak to vynahrazuji Hynkovi,na bruslích už umí i na skejtu.No je to kluk.U nás není žádný bazén ve vsi a doma ho máme ale Hynek se tam sám koupat nechce nebot nemá s kým,já lítám kolem malé a manžel věčně není doma.Tak někdy jedem k našim tam se vyřádí s bratránkama.Dani když kojíš taky se tak potíš?Nevím zda je to tím či se mnou něco bude.Normálně venku ze mě leje.Tak se mějte pěkně-Monika
|
24.7.2009 10:49:42
ahojky,
je hezky, tak co by tady někdo vysedával, že? Včera jsme byli konečně na koupáku - super, Karolínku jsme nemohli dostat z vody a s Domčou jsem si taky "zaplavala". Taky se mu to líbilo Market, neboj, to bruslení vypiluješ - jestli tedy nejsi stejná jako já Já už na to asi budu levá - já se bojím a to je problém.. Četla jsem si, jak popisuješ první jízdu a fakt jsem se zasmála - ne tobě, ale jak to píšeš. Já řidičák nemám a právě toho se dost bojím - všechno stíhat sledovat.. Prý se to za chvilku dělá automaticky, ale já věřím, že bych dloooouho jezdila podobně jako ty - dvacítkou a ještě smrt v očích Přeju, ať jsi za chvilku zkušená jezdkyně |
Markéta a Luki | 95993 |
22.7.2009 18:22:47
Byla jsem na bruslích - výsledek - mám naražený zadek, nemůžu pořádně sedět
Včera jsem poprvé normálně řídila - výsledek katastrofa, živě jsem to popsala na blogu. Jsem pro to chodit pěšky Měla jsem mít chvíli pro sebe - výsledek - klasika V Ostravě je děsné horko a dusno. Tož tak telegraficky. Pěkný večer všem |
Markéta a Luki | 95993 |
22.7.2009 18:16:57
Ahoj Mab, vítám tě mezi námi .
|
22.7.2009 0:10:14
Moni, díky. Kuba už v sobotu bude zase doma - divný, já se i těším To tady zase bude hlučno..
Já plavky neměla žádné - takže jsem je fakt potřebovala.. Koupila jsem ve výprodeji - u nás za tu cenu bych snad ani u Vietnamců nekoupila... A až přestanu kojit, tak to bude ještě horší na mě něco sehnat Market, škoda, že nedělají chrániče na zadek, co? Tedy, j bych je určitě potřebovala - já se pořád bojím, tak tím spíš padám.. Jestli na ně letos vlezu, tak po dvou letech a to jsem na sebe fakt zvědavá.. Se asi na nich zabiju - radši si na to vezmu kočár - radši bez Dominika Gratuluji k řidičáku Mab, jen se k nám přidej. Podle nicku vidím, že máš taky věkový rozdíl podobný jako my ostatní Jenom já si pořídila ještě jedno A "pověz" nám něco o sobě.. |
*Mab* | 32445 |
21.7.2009 21:35:37
Jee, jsem sem jenom nakoukla a divim se, ze to tady tak krasne funguje, pred rokem (asi) to tak nebylo, to byly treba 3 mesice stare prispevky... Tak ja se pridam, jo? Teda jen tak obcasne, ale aspon neco...
Na bruslich taky jezdim, rada, ale kvuli male ted moc nemuzu... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.