| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 571  [Dalších 291 >>]
Markéta a Luki 95993
20.7.2009 20:59:57
Ahoj holky,
jenom nakukuju, nemůžu sedět ~;((, učila jsem se na bruslích ~t~.
Bydlím v paneláku, takže bazén doma nehrozí, ale sestřenka staví barák, tak má Luki slíbeno, že tam bazén aspoň malý bude, ale nejdříve příští rok ~d~.

Zítra začíná nová éra mého života, jdu si pro řidičák ~y~ . Takže i když jsem vás ještě neviděla osobně, i tak vás všechny mám moc ráda a děkuju, že tady pro mě jste. Jelikož má Luki slíbeno, že budeme jezdit všude možně ( on si to fakt představuje jako Hurvajs válku ~2~, že jenom sednu a jedu, což ho rychle vyvedu z omylu, jelikož jsem opět měsíc neseděla v autě, takže jako první pojedu na parkoviště a začnu od začátku ). Ale proč to píšu, budu jezdit ve velkém stříbrném tanku - Fiat - se začerněnými zadními a bočními skly. Takže pokud uvidíte takové auto a na předním skle vylepený můj vyvředěný obličej, tak prosím raději se schovejte i s dětmi a dalšími vám milými lidmi někam do bezpečí. ~f~.

Jinak Dani, jsi šikula, takhle rychle nakupovat oblečení - plavky. Já si zkoušela asi desatery, je pravda, že co jsem teď zhubla, tak mám zajímavé míry, protože z XL jsem se dostala na L, někdy i M spodek, ale vršek, to je mazec. Já prsa neměla nikdy, dělali si ze mě srandu, že mám 0, tak teď mám tak -5 ~t~. Takže spodek bych musela vybírat v dospělém a vsšek v dětském ~;)Ještě, že existují vycpávky ~t~ ~t~ ~t~. No ale mám jedny, ale fotit se v nich určitě nebudu ~f~.

Tak se mějte zatím fajn, Kubíkovi ať se na táboře líbí a ostatním dětem hezké teplé léto ~:-D
2 90668
20.7.2009 11:55:57
Ahoj holky.Po delší době nakoukám nebot jsme měli opět na správě pc-vir.Dani tak to je skvělý žes koupila plavky,taky bych potřebovala ale počkám až přestanu kojit a zhubnu.Ty co mám ted na doma stačí.Tak at se vám Kubík vrátí zdravý a v pořádku.Marki,nevím jaký máš dum(byt)a jak bydlíš,ale nešlo by aspon nafouknout bazén doma?~f~~d~Terce ani bazének nenafukuji-nebaví ji to moc,tak snad za rok.U nás nic novýho-stereotyp.~d~~;((Začátkem srpna bude mít manžel dovču,tak opět hodíme ZOO a navštívím tu mou kámošku ze školy.Tak se mějte nádherně-Monča~b~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
20.7.2009 10:22:07
Ahojky, jak se máte?
My byli v sobotu v Brně - v Ikee. Karolínka byla u babičky, byli jsme jen s Domíkem.
Rychle jsme prošli i Vaňkovku a super !!! I plavky jsem si koupila - štěstí, že jsem je zahlédla ve výloze - jen jsem zaběhla dovnitř, dvoje si vzala, hodila na sebe, zaplatila, odešla - bylo to fakt jen pár minut. To se divím ~t~

Včera byl u Kubíka na táboře návštěvní den. Vzhledem k tomu, že jsme zmokli v sobotu a včera taky pršelo, tak jsem děcka nechtěla brát a protože kojím, tak jsem musela zůstat doma já ~n~ Ale s Kubčou jsem mluvila po telefonu a manžel mi přivezl 107 fotek a jedno video, tak aspoň tak ~m~ Za pár dní se mi už vrátí domů.
17.7.2009 8:22:11
Market, tak to je fakt blbý - člověk si to ani neuvědomuje, jak to má vlastně jednoduché..když jsou ty děti v pořádku.

Plavky nemám - manžovi se se mnou nechtělo, tak jsem byla s Domčou venku sama. Škoda - dnes je tam vedro už teď..
Markéta a Luki 95993
16.7.2009 21:08:12
Ahoj Dani,
doufám, že plavky už máš doma ~t~

U nás na bazéně to není, venkovní to nemá ani jeden a vnitřní až v Bohumíně a pak na Olešné, ale není tam zase možnost ho někde převléct, maximálně položit na zem a to ho zase neuzvednu zpátky ~n~.

Ale včera otevřeli zrekonstruovanou čapkárnu ( bazén v centru města ) tak doufám, že na to už mysleli. No musím se tam zajít kouknout, ale zatím je to tam prý sam cigán ( ti bohatí - olaští ), tak uvidíme. Každopádně je tam hlava na hlavě jak vevnitř, tak venku. ~;((
16.7.2009 13:30:03
ještě jsem chtěla
Market, u vás na bazeně nemají ten zvedák pro postižené? V Přerově ho před pár lety nechali namontovat - prý to využívá hodně lidí..

Tak Kuba ještě nepsal..
16.7.2009 13:25:48
Market, to je dobře, že jsi vyrazila s kámoškou.. Přeju ti, ať je to častěji ~x~~x~~x~

Moni, to je hezký, že si na sestřičku vzpomněl. Kuba taky vozí z tábora - ale já mu říkám, ať za nás neutrácí a hlavně, ať koupí sobě..
O bouřce mi ani nemluv - jestli to bude každý den, když bude takhle.. Kuba se taky dřív bouřky bál. Teď už asi ne, ale je na tom táboře a já na něj pořád myslím, jestli se nebojí a jestli jsou v pořádku. Musím se podívat do schránky, jestli nepsal..

Dnes chci jít do města koupit si plavky, tak mi držte palce, ať mi nějaké jsou..
V tom vedru se nedá jít ani na hřiště - to jsme byli radši dopoledne ~b~
2 90668
16.7.2009 11:56:19
Ahoj holky,Tak Petka si užívá moře-ach joooo jak já jim závidím,hlavně at si to moc hezky užijou.Včera jsem Hynkovi koupila nové oblečení ze všeho tak roste takže 1000 kč opět v háji a to jsem koupila jen něco.Zbytek v srpnu+ do školy věci,to bude pálka!!!U nás je vedro,včera večer byla bouřka,byl u nás cirkus,Hynda šel s klukama,moc se mu to líbilo,malé koupil krokodýla,bohužel je pro ni nevhodný takže si ho nechal,ale ~x~~x~za to že na ni myslel!!!Cirkus skončil doběhl domu a začala bouřka(strašně se bojí bouřky),jěště že to má kousek domu.Včera jsme jeli na otočku k našim se vykoupat,Hynkovi se od tama moc nechtělo,ale cirkus byl přednější.My doma taky mužem napustit velký bazén,ale on tam nechce být sám a s klukama je radši venku.Tak si užívejte teploučka,má se ochladit,pááá Monča~b~
Markéta a Luki 95993
15.7.2009 17:31:17
Dani, dííííkyyy ~b~

A jak jinak, v Ostravě je děsně dusno a horko. Škoda,že nemůžu s Lukim k vodě, nejsem schopná ho dát do vody, i tam se musí držet, takže z toho nic mc nemá a hlavně není kde ho převléct - už se stydí ~f~.

Včera jsem trhal rybíz a má docela slušné odrazky na ramenou a stehnách. Jak já závidím těm, kdo se opalují bez problémů ~g~.

Jinak žádná změna, ale vydupala jsem si včera aspoň volný večer od šesti do desíti, tak jsme šly s kamarádkou ven, bylo to fajn, chtělo by to častěji ~b~.

Zatím páááá a užívejte sluníčko.
14.7.2009 14:18:11
Ahoj holky,
Markétce dodatečně přeji vše nejlepší k svátku

Petra už si užívá sluníčka v Chorvatsku ~R^

Já chci aspoň někam k vodě!!! Jenomže s dvěma malýma prckama se sama neodvažuji. Dominik už mi lozí, takže bych musela hlídat ho i Karolínku. Kuba odjel v neděli na tábor, tak snad mu to počasí vyjde..
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 571  [Dalších 291 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.