| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 571  [Dalších 281 >>]
Markéta a Luki 95993
13.7.2009 17:12:53
Moničko, děkuju ~f~~m~
2 90668
13.7.2009 11:51:34
Ahoj Markétko,všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku,hodně zdravíčka,štěstíčka a LÁSKY!!! ti moc přeje Monča
~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~b~~b~
Markéta a Luki 95993
11.7.2009 19:49:55
Ahoj holky,
koukám, že jste asi všichni mimo někde na prázdninách. No jen tak dál, hlavně si to všichni užijte ~R^~z~.

Já měla mít volný aspoň víkend, no dopadlo to jako normálně ~o~.

Ale měla jsem i volno, strejda s tetou vzali Lukise na Color of Ostrava, tak má plno zážitků ~y~.

Jinak se učím na bruslích, no moc mi to nejde, mám z toho jaksi strach, ale snad se to poddá. ~f~.

Tak se mějte pěkně. ~b~
2 90668
9.7.2009 18:28:30
Ahoj holky.Tak dnešní ZOO bylo superrrr!!!!Jsem tak štastná že jsme mohli být celá rodinka spolu,i přes 2x deště nám to vubec nevadilo tam je to tak skvělý že se dá pěkně schovat,lepší než BRNO.Terka teda usla až o 2 hodky později než doma a mín spala než doma ale asi jí to stačilo,vše chtěla vidět a usla až jsme odcházeli,takže jsme si šli sednout a nájíst se když spinkala.Takže Olomouc chválím!!~x~Terce a Hyndovi jsme samozřejmě něco tam koupili.Peti tak štastnou cestu a at se ve zdraví vrátíte!!!~x~~x~Dani-Domčovi přeji at mu zoubky bezbolestně rostou.~x~A Markétce přeji fakt lepšího chlapa~q~~;)Títra ráno jedeme nakupovat velký měsíční nákup,rodičovská došla tak opět utrácet.~d~~a~Užívejte teploučka my tu máme docela teplo a opět se má víc oteplit příští týden,hezký den -Monča~b~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
9.7.2009 8:53:19
Dani, tak ať se Kubovi líbí na táboře a ať přijede v pořádku :-) Snad už ty deště musí přestat. Vždyť už prší takovou dobu....

My už máme skoro všechno nakoupené, peníze vyměněné. Ještě dnes musím koupit Ráďovi boty do vody a musíme jednu tašku půjčit a jednu koupit :-) To zase bude krámů ~d~ Teď už se jenom bojím, aby kluci neonemocněli.

Dneska to opravdu vypadá, že by mohlo být hezky. Ale nechci to zakřiknout. Tak ať si Monča užije v ZOO ~z~ My asi odpoledne půjdeme na hřiště i se ségrou a s Anuškou. A zítra zajedeme za tchánem na návštěvu a při té příležitosti si půjčíme ploutve a šnorchl :-)
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
9.7.2009 7:31:35
Ahojky holky,
dnes to vypadá na hezký den, tak jestli se nepokazí, tak bude mít na výlet do ZOO super počasí ~R^

My se taky chystáme do ZOO, ale až tak za dva týdny (to bude mít manžel dovču) a pořád přemýšlíme, jestli jet zase do Olomouce nebo do Zlína nebo navštívit nějakou, kde jsme nebyli. Ale nejbližší mě napadá jen v Ostravě ~d~

Petruš, snad už máte vše nakoupené - teď už jen pobalit. Hlavně, ať máte taky hezké počasí - užijte si to ~x~

Market, to je blbý, že tvůj manžel na té svatbě byl takový - mohl se aspoň chvíli věnovat Lukimu, ne?

Mě čeká balení v sobotu - Kuba odjíždí v neděli na tábor - snad už ty deště přestaly - budu mít strach, aby je to nevyplavilo..

Domčovi se konečně zoubky prořízly - 4.7. první a včera druhý. Oba jsem našla já ~t~, šla jsem si koupit šaty a šortky - včera jsem sledovala počasí a vypadá to, že mi asi budou ležet ve skříni ~d~
2 90668
7.7.2009 18:52:12
Ahoj holky.Peti-tak ti fakt moc závidím to moře,moc vám přeji pěkný počasí a štastnou cestu a aby jste byli všichni zdraví!!!Marki-do ZOO jedeme ve čtvrtek tak se moc těšímmpěkně jsi to napsala užijem si spolu všichni den.Doufám že to Terka zvládne,je zvyklá denně spát v postýlce po obědě 3 hodky,ted bude spát v kočárku tak uvidím.~d~Snad nebude protivná,kéž by!!Dnes jsme jeli se koupat k mojí mamce,Hynek se vyřádil,malou sem nedala do malýho bazénku,minule tam moc nechtěla být.Ségra byla bílá a vždy se špatně opaluje oproti mě,tak se chudák dnes moc nevyspí jak je červená.~a~Terkce přes noc po asi 2 měsících konečně vylezl 5 zub,taky se pořádně pokadila,tak jsem vše převlíkla,za tento týden 2x.~a~Má se ochladit tak doufám že nám aspon ve čtvrtek nebude pršet,byla by to škoda kdyby jsme nikam nejeli.Tak se mějte moc hezky,užívejte léta-Monika~z~
Markéta a Luki 95993
7.7.2009 12:04:24
Ahoj Pecko,
manžel byl s námi jen na obřadu a pak asi hodinu, ale jenom seděl, mlčel a psal sms. ~q~. Ono kromě mě a Lukiho nakonec byli všichni rádi, že šel, protože dívat se na jeho " výraz unudění" opravdu nestálo za to ~a~.

Jinak přeju pěknou dovolenou, já se s Lukim chystám do Chorvatska příští rok, teď tam byla část té " mé " rodinky a našli úplně bezbariérové ubytování i trasy, tak jsou ochotni se tam příště s námi vypravit. Bude to fajn, 11 pro mě blízkých lidí týden pohromadě. Už teď se těším ~b~

Moni, nevím kdy jedete přesně do ZOO, ale taky přeju, aby vyšlo počasí ~z~ a aby jste se tam měli fajn a konečně byli aspoň na chvíli všichni spolu. ~z~

Tady v Ostravě je pořád krásně, takže odpoledne s Lukim zase někam musíme vyrazit. Takže zatím ahoj a já se zase ozvu ~t~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
7.7.2009 7:54:35
Ahoj holky,
Marki, jsem ráda, že sis užila svatbu. Proč s váma nešel manžel? To už nechodí ani na oficiální akce?~a~

Moni, tak to s návštěvou moc pohody neužiješ. Spíš starosti :-)

My jsme byli v sobotu oslavit narozeniny mého taťky. Bylo to na zahradě. Počasí vyšlo, bylo to fajn. V neděli jsme jeli na chatu. Byli jsme na houbách. Nejsme dobří houbaři a většinou toho moc nenajdem. Ale teď asi fakt rostou, protože jsme našli docela dost a hodně velkých hřibů. Na to, že s děckama můžeme jít jenom kousek, se to dá. U nás jím houby jenom já, takže si to užiju ~:-D Na oběd smažené s bramborama a večer s vajíčkama ~z~ Snad se neotrávím ~t~

V neděli pojedeme do Chorvatska, takže teď mám čtyři dny na to, abych ještě spoustu věcí zařídila a nakoupila. Snad nic nezapomenu.

Dneska je zase škaredě, ale ani mně to nevadí.
2 90668
5.7.2009 19:29:47
Ahoj holky.Tak jsou u nás návštěva z Prahy o pátku do zítřka,naivně jsem si myslela že budu mít lážo plážo,ale Terka jen je u mě v náručí takže jsem večer ko.Nechce za nikým jít jen já,Hynek se zas předvádí takže je taky někdy na zabití~a~,malé se huř večer usíná nebot dělají bordel,takže se musí furt okřikovat,jde to slyšet.Včera tu byl nohejbal,manželova parta nevyhrála,ale aspon si zahráli a pobavili se,což se o mě nedá říci-rozbili se mi při chuzi za tento týden už druhý boty~d~a zmokla jsem s malou.Každý den tu řádí bouřky takže je to fakt už o nervy.~o~~q~Manžel má ted po neděli dovču tak chceme vyrazit do ZOO Olomouc,doufám že se počasí vydaří.Tak se mějte krásně,užívejte teploučka-Monika~b~
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 571  [Dalších 281 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.