Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Markéta a Luki | 95993 |
4.7.2009 22:31:07
Ahoj holky, hlásím, že v Ostravě dneska bylo přímo úžasně, hotové léto. Měli jsme tu svatbu, tak se to krásně hodilo. Bylo fajn, byla jsme mezi svou rodinou, tak jsem ani neměla čas smutnit, že jsme tam s Luki sami, že všichni tam byli po dvojicích a tak šťastní. Nedali mi čas ani šanci smutnit,jsou prostě mí . Zítra jdeme za nima zase, Luki se vyblbne s bratrancem a já budu mít zase chvilku času posedět a jen tak poklábosit. To je můj relax. Mějte se hezky, užívejte léta a prodlouženého víkendu.
Pááááá |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
2.7.2009 8:28:35
Kubíkovi a Hyndovi taky gratuluju k vysvědčení. Sice nebyly samé jedničky, ale důležité je, jak se snaží.
U nás včera opět pršelo Dnes chci za chvíli zajet na kolách k Moravě, podívat se jak stoupla. Možná že už zase klesla než já jsem se rozhoupala A odpoledne bych mohla dát klukům vodu aspoň do vaničky na dvůr. Ještě bych se chtěla stavit v OBI, potřebuju dárek pro taťku, tak třeba mě něco trkne. Jsem ráda, že Lukimu už je líp. Snad už vám to dá aspoň přes prázdniny pokoj. Dani, snad už tu učitelku nebudou mít. Vy se jí fakt nezbavíte Ale snad to Kuba nějak snáší, když nechce měnit školu. Moni, to je fajn, že máte novou telku. My plánujeme taky, až se vrátím do práce. Možná je Terinka ubrečená, že je toho na ni moc. Je v obtížném věku, rostou jí zuby a do toho to dusno, to taky nepřidá. Snad se to brzo uklidní |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
2.7.2009 7:13:15
Market, to je dobře, že už je Lukimu líp
U nás včera taky nespadla ani kapka Ale pár kilometrů odtud pršelo.. Mohlo by pár dní nepršet!!!! Moni, nevím, jestli je to těma zoubkama - možná je v období, kdy pro ni existuje pouze maminka.. My to měli až do dvou let a asi 4 měsíců - to už jsem byla těhule a Karolínka mě nepustila na krok - manžel se musel obrnit trpělivostí a víc s ní být sám - Kája si poplakala, ale výsledek to mělo. Ale strašně mě mrzelo, že za mnou nechtěla jít v porodnici Tenkrát jsem ji nesměla ani pohladit - to jsem měla sto chutí oblíct se do svého a jít domů.. |
Markéta a Luki | 95993 |
1.7.2009 21:38:23
Zdravím z Ostravy a hlásím, že dneska u nás vůbec ale vůbec nepršelo, byli jsme celý den venku. Konečně a hlavně : Lukis je už skoro zdravý , má jenom trochu zahleněnou jednu plíci, ale to už zvládnem za pochodu .
|
2 | 90668 |
1.7.2009 19:14:30
ahoj holky.Tak opravdu hurá prázdniny jak píše Danča!!!Dani-tak tvuj kluk je na tom se známkama stejně a asi i s učením,no co hlavně že se snažil.klukum od Petki a Marki gratulujiza pěkné výzo.Taky bych to brala ale syn je po mě tak bohužel.Dnes tu má Hynek na 2 dny bratránka,v pátek dojedou další 3 lidi z rodiny na výkend tak tu bude veselo.Terezka dnes poprvé byla v malým bazénku(nafukovací),moc dlouho tam nevydržela,ani doma ve vaně nechce dlouho být,tak doufám že si časem zvykne.Je ted dost umazlená u mě,dnes večer jsem jí poprvé musela v náručí uspat,normálně usne sama,tak to dávám k zoubkum.Mojí mamky se bála dnes a začala natahovat,nebot byla v plavkách a mokrá.Včera tchýně jí chtěla dát poprvé merunku(domácí)jen kousek a začala taky natahovat,nevím co ted blbne.Snad to přejde,máme tu dost dusno,sem tam přehánky,ale nic moc.Ven chodíme až navečer,v tom pařáku se to nedá.Ale má se prý trošku ochladit.Tak jsme v Pondělí koupili novou televizi na splátky,stará šla do šrotu(nebyl obraz),máme LCD pruměr 82 cm,je to dost velký na náš mini obývák,ale budem rozšiřovat obývák tak proto.V sobotu je u nás nohejbal,tak se těším,pokecám s lidma.Bývá jích tam vždycky dost,tak snad bude pěkně.Mějte se hrásně,užívejte léta-Monika
|
1.7.2009 14:04:46
a to vlhko mi dost vadí - hlavně doma máme pořád okolo 80% vlhkosti a já se bojím, aby nám to tu nezačalo plesnivět, tak si asi pořídím nějaký odvlhčovač..
|
1.7.2009 14:02:04
Ahojky, tak už mi to začalo Můžu ležet dýl - nemusím vstávat a vypravovat Kubu do školy..
Ještě by mě mohl Domča nechat, že? Kuba donesl čtyři dvojky - o dvě víc než v pololetí Ale dobrý - pochválený byl, protože vím, jak se snaží a jak mu to nejde Jen nám včera oznámil, že možná zase bude mít tu samou učitelku (chybí mi tu smajlík, který omdlívá) - tak doufám, že je jen postrašila - ptala jsem se Kubíka, jestli tedy nechce přejít na jinou školu, ale nechce. Peti, to je dobře, že takhle oceňují. Lukáš i Ráďa jsou šikovní |
Markéta a Luki | 95993 |
30.6.2009 16:33:52
Ahoj,
Ráďa je opravdu šikovný a tolik ocenění v jeden den, ten musel být na sebe hrdý Luki taky donesl samé jedničky, upozorňovali ho ale na to, že už by to chtělo změnu, že už je s tím nudný Dneska jsem si byla nechat udělat řidičák, bude až za 3 týdny . Já zase všechno zapomenu, už jsem musela čekat týden, než jim komisař dá podklady a teď ještě tohle . Hlavně, že když se to dělalo ručně a na stroji tak to bylo na počkání, čím více to má na sobě blbostí a je to počítačově, tím to déle trvá. Jinak počasí v Ostravě je hrozné, je tu dusno a vlhko, kombinace přímo na zabití, jenom Luki si libuje, že se mu konečně dobře dýchá Tak zatím pááá |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
30.6.2009 11:23:10
Ráďa včera ve škole hrál hry a karty a pak se byli podívat na představení šermířů.
Dneska přinesl samé jedničky a tři diplomy Jeden za žádnou promeškanou hodinu ve druhém pololetí, druhý za nejmíň zapomenutých věcí a třetí za reprezentaci školy ve florbalu. A dostal plyšovou rybku za nejvíc získaných vajíček a keramickou žabku, to nevím za co bylo, ale prý to dostal jediný. On je snad fakt premiant Jsem moc ráda a jsem na něho pyšná Koupila jsem mu za odměnu takovou sadu s dinosaurama. Maroškovi balónek a hraběčky, aby nefňukal, že nic nedostal. Pak mě ale zase pořádně vytočil, když jsem ho honila po obchodě, tak jsem mu to zase zabavila |
29.6.2009 13:19:46
Ahojky, zdravím vás po super víkendu - v pátek jsem byla s dětma u doktorky a prohlídla si i Káju a říkala, že můžeme jet. Až tedy na to ubytování a počasí (ale mohlo být i hůř - naštěstí skoro nepršelo a aspoň nebyly velká vedra) to bylo fakt SUPER !!!!! Už se plánuje další velký srazík, tak snad nám to vyjde a budu moct jet zase..
Market, souhlasím s Mončou - asi nějaký domek - ani to nemusí být ta pokladnička (ale byla by super) a k tomu penízky. Souhlasím, že výtvarka, hudebka a tělocvik by se známkovat neměly - mě nešlo to kreslení A s tou tisíckou od dědy je to celkem fakt nespravedlivé - já za vysvědčení nikdy nic nedostala - Kuba dostává, ale jen maličkosti - jemu to do té hlavy taky moc neleze a tudíž se MUSÍ učit, takže aspoň nějakou maličkost. Ať má vysvědčení jakékoli - nemusí mít samé 1. Ale fakt je, že jedině za snahu - kdyby se celý rok flákal a neučil se, tak by nedostal nic. Jsem zvědavá, co zítra donese. Dnes šel do školy ještě s aktovkou Mamka má dovču a byla ve městě a prý viděla venku spoustu dětí na procházkách a oni seděli ve třídě A to je dnes krásně. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.