| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 571  [Dalších 261 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
29.6.2009 12:49:29
Hmm, tak to mě nic originálního nenapadá. Já bych asi koupila přáníčko a vložila to dovnitř.

Dnes je asi nízký tlak nebo co. Dopoledne mně bylo divně. Měla jsem mžitky před očima a pobolívala mě hlava. Udělala jsem si kafe a vzala si tabletku. Pak jsem šla s Mariánkem naposledy do cvičení a tam mě to přešlo ~:-D

Tak Danča nakonec odjela?
2 90668
28.6.2009 18:11:53
Ahoj Marki-a co třeba koupit pokladničku domu a do ní dát peníze?~d~Monika~;)
Markéta a Luki 95993
28.6.2009 16:02:30
Ahoj holky, hlásím S.O.S. ~t~
V sobotu se mi vdává sestřenka a jako svatební dar ji chci dát peníze a potřebuju poradit nějakou inpiraci na jejich zabalení. Obálka se mi moc nelíbí, chci něco originálního. Na internetu jsem nic moc nenašla, jenom kytku z peněz, zarámování, fotoalbum nebo nafouknuté balonky ( ty mám strach, že by cestou ruply ~d~ ). Chci aby se to k nim nějak hodilo, mají 2 děti ( starší 9 let je z prvního manželství a mladší 3 měsíce je jich společný ), začínají stavět barák, tak něco, co by to vyjadřovalo, nebo já prostě nevím ~l~ - vůbec mi to nemyslí ~c~. Za rady mooc díky ~:-D
A pěkný den, tady v Ostravě pořád jenom lije, už je to k zoufání ~n~
Markéta a Luki 95993
27.6.2009 14:48:10
Ahoj,
Luki má vysvědčení v úterý a dostane za něj triko, jak jinak,než s Ferrari znakem ~t~. Kdybych mu ve čtyřech letech řekla, že v devíti nebude chtít chodit v ničem jiném než jen v červeném triku a vlastně všem červeném, tak by mě asi ubil. Vždycky tvrdil, že červená je jen pro holky ~j~, nebo že by se v něm probouzelo něco o čem ještě nevím ~y~

Jinak je mu už trochu líp, ale pořád je zahleněný a ne a ne se toho zbavit. No kouzelný začátek prázdnin ~q~

V Ostravě je pořád střídavě oblačno, chvíli lije, chvíli svítí sluníčko, cca 20 stupňů ~a~, prostě nic moc, ale slibujou, že od příštího týdne začne teplo, tak doufám, že jim ta předpověď vyjde.

Dneska jsem si koupila boty - střevíce - brrrr, už ten název mě děsí, já riflový a teniskový typ jsem kupovala takovou zbytečnost, ale musela jsem, za týden se mi vdává sestřenka, šaty jsem si už půjčila, ale boty jsem si musela koupit. Měla jsem sice doma jedny, ale asi mi porostla noha, či co, tlačily jako čert, potvory jedny ~a~ - a to byly jako nové, jenom jednou nošené a to před 3 roky na svatbě zase jiné sestřenky ~b~. Říká se, že čím je člověk starší, tím je menší, že se zmenšuje aby se vlezl do hrobu, no já asi pořád rostu, tož tak buď ještě nejsem dospělá, nebo budu nesmrtelná ~t~

Tak se mějte hezky, já se jdu zadrabat s knížkou pod peřinu. Lukis taky leží a kouká na telku, ještě že existuje Jetix, protože jinak by se asi unudil.~z~
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
26.6.2009 12:46:59
já to říkám taky, že by výtvarku, hudebku a tělocvik neměli známkovat. Každý je nadaný na něco jiného. Ráďa neumí zpívat, mně zase nikdy nešel tělocvik. Tím pádem je to buď nespravedlivé k těm co jim to jde nebo ti známka z hudebky zbytečně zkazí vysvědčení.

Taky budu muset Ráďovi dát něco za vysvědčení. Asi si něco vybere v hračkárně. Ale kuličkovku bych mu nekoupila. Četla jsem, že je to hodně nebezpečné na vystřelení oka. Ráďa bude mít samé jedničky a potěšil mě, protože má nejmíň zameškaných hodin ze třídy, nejmíň zapomenutých věcí a nejvíc vajíček, které dostávali za odměnu.~f~

Zítra pojedeme na chatu, snad nebude pršet.
2 90668
26.6.2009 11:38:41
Jééé mě se povedlo to poslat víckrát,tak se omlouvám!!!~f~~f~Jak jsem říkala nejsem moc dobrá kámoška s počítačem.~f~Jinak Hynek donesl 4 dvojky,v pololetí měl 1 dvojku tak mě to trošku zamrzelo.~a~Nevím teda co dělali ve výtvarce ale Hynek nikdy neuměl pěkně malovat,tak pokud známkuje toto tak je to síla.~q~Zatím každý den tu máme bouřky,ale naštěstí až večer kdy jsme doma.Muj táta slíbil Hynkovi za samé 1 tisícovku tak o ní přijde~d~~a~a Hynkuv bratránek má samý 1 je ve 4 třídě(byl ted)tak jí dostane.Připadá mi to nefér,synovcovi učení jde do hlavy perfektně,našemu Hynkovi to dlouho trvá než učivo pochopí.~d~Ale přesto měl vyznamenání a koupila jsem mu pušku na kuličky(chtěl) a malé taky-hrající kravičku.Tak se mějte pěkně,užívejte léta-Monika~b~
Markéta a Luki 95993
25.6.2009 22:05:43
Koukám, že se Monči nějak zblbnul počítač ~t~

U nás povodně taky zatím nejsou, ale je to blízko, mezi Olomoucí a Ostravou, tak už snad to nejhorší je za námi - respektive za nimi - a už konečně začne léto ~z~. Už je opravdu načase ~2~

Ještě jsem nikde nejela, v úterý mám donést fotku, občanku, potvrzení o zdravotní způsobilosti a 50 kč. No a pak uvidím, jak jsou úředníci rychlí. Počítám tak měsíc ~;((

Tak hezký večer :-)
2 90668
25.6.2009 12:35:32
Ahoj Peti,já bydlím na jihu moravy takže vubec nic žádný povodně,tak už jen zítra a máme veget-prázdniny,hurááááááááááááááá!!!A taky huráááááááááááááááááááááá dnes manžel dostal papíry tak zpět jsem se už kooonečněěěě vezla na svým místě,parádaaaaaaaa.~z~~b~Já to řízení fakt moc namám ráda,strašně se u toho stresuju a to mě vadí.~a~Tak co Marki už jsi někam jela?Dani-díky moc za mailíky!!!Zítra dám vědět jak Hynda dopadl,pááá Monča~b~
2 90668
25.6.2009 12:35:31
Ahoj Peti,já bydlím na jihu moravy takže vubec nic žádný povodně,tak už jen zítra a máme veget-prázdniny,hurááááááááááááááá!!!A taky huráááááááááááááááááááááá dnes manžel dostal papíry tak zpět jsem se už kooonečněěěě vezla na svým místě,parádaaaaaaaa.~z~~b~Já to řízení fakt moc namám ráda,strašně se u toho stresuju a to mě vadí.~a~Tak co Marki už jsi někam jela?Dani-díky moc za mailíky!!!Zítra dám vědět jak Hynda dopadl,pááá Monča~b~
2 90668
25.6.2009 12:35:31
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 571  [Dalších 261 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.