Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
2 | 90668 |
25.6.2009 12:35:30
Ahoj Peti,já bydlím na jihu moravy takže vubec nic žádný povodně,tak už jen zítra a máme veget-prázdniny,hurááááááááááááááá!!!A taky huráááááááááááááááááááááá dnes manžel dostal papíry tak zpět jsem se už kooonečněěěě vezla na svým místě,parádaaaaaaaa.Já to řízení fakt moc namám ráda,strašně se u toho stresuju a to mě vadí.Tak co Marki už jsi někam jela?Dani-díky moc za mailíky!!!Zítra dám vědět jak Hynda dopadl,pááá Monča
|
2 | 90668 |
25.6.2009 12:35:15
Ahoj Peti,já bydlím na jihu moravy takže vubec nic žádný povodně,tak už jen zítra a máme veget-prázdniny,hurááááááááááááááá!!!A taky huráááááááááááááááááááááá dnes manžel dostal papíry tak zpět jsem se už kooonečněěěě vezla na svým místě,parádaaaaaaaa.Já to řízení fakt moc namám ráda,strašně se u toho stresuju a to mě vadí.Tak co Marki už jsi někam jela?Dani-díky moc za mailíky!!!Zítra dám vědět jak Hynda dopadl,pááá Monča
|
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
25.6.2009 12:22:53
jak je to u vás s povodněmi?
|
25.6.2009 8:59:58
:-D
|
25.6.2009 8:59:14
Tak to mě mrzí, že vám tak hatí plány Dani, snad to vyjde a odjedete. S dětma člověk nikdy neví. My jsme se pro jistotu pojistili na tu dovolenou do Chorvatska, že nám vrátí prachy, kdybysme ze zdravotních důvodů nemohli odjet. Ráďa si zlomí ruku, Marián dostane neštovice a bude to
Aha Marki, tak se fakt nemůžeš od něho hnout na krok Ten tvůj chlap je fakt na zabití. Nemá v sobě kousek zodpovědnosti |
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
25.6.2009 8:38:24
Dobré ráno,
Market, to mě mrzí Peti, aquaaerobic je fakt super.. A navíc, když ho předcvičuje hezký mladý chlap Já se s ním i nechala vyfotit Jsem zvědavá, jestli opravdu zítra někam pojedeme - Karolínka měla v úterý horečku a ještě teď má zvýšenou teplotu.. Ale jinak jí nic není. Jestli se v průběhu dneška teploty nezbavíme, tak asi nikam nepojedeme |
Markéta a Luki | 95993 |
24.6.2009 13:41:39
Pecko, moc díky, taky jich mám doma dost,ale ráda chodím do knihovny, mám ráda tu atmosféru,ty knížky kolem a hlavně je tam klid a ticho. A navíc jsem mohla vypadnou z domu a na chvíli si odpočinout od Lukise. Je sice i když je marod zlatý, ale mě už děsně bolí záda z toho jak pořád u něho sedím, masíruju a odhleňuju. Nemůže sám zůstat ani když je zdravý, natož nemocný, stačilo by málo a udusil by se
No nic asi vyhrabu něco co jsem hoooodně dlouho nečetla, mám chuť na nějakou historii, vlastně mám chuť na cokoliv co nemá na obrázkách auto |
24.6.2009 13:12:24
Hmm, tak to je škoda. Já ti nějakou knížku půjčím, chceš? Luki asi nemůže být chvíli doma sám?
|
Markéta a Luki | 95993 |
24.6.2009 12:52:27
Tak tak, neměla jsem se chlubit, že někam odpoledne jdu, protože jdu opět tak akorát do ..... .
Pán má svůj program, který nemůže zrušit, i když věděl, že chci jít do knihovny. Ještě se na mě blbě díval, když jsem se ptala, že když už to věděl den předem, tak proč si ráno něco plánoval, tudíž mi bylo řečeno, že pokud opravdu chci někam jít, tak mu to mám říct s předstihem. Tož to to asi začnu dávat písemně oproti podpisu. Krucinál a to jsem od včerejška měla tak fajn náladu. Že on mi ji dokáže vždycky pokazit. |
Markéta a Luki | 95993 |
24.6.2009 10:23:06
Moc vám děkuju za gratulace
Moni, mě řidičák vyšel na 7700 + 300 doktorka + 700 zkoušky, další opravné jízdy jinak stojí 400, teorie o autě 200 a testy z pravidel tuším taky 200, naštěstí jsem to nemusela tak přesně zjišťovat. Lukis je pořád nemocný, no nemocný, dusí se, ale u počítače být musí Do školy si jde až pro vysvědčení, takže jsem učebnice už odnesla a domluvila se s učitelkou, že si to vše poberem při výzu v úterý. A taky jdu odpoledne do knihovny- teda pokud hlídání opět nezmění své plány |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.