| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2000

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 571  [Dalších 241 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
24.6.2009 8:56:42
super, gratuluju~R^~z~ A jsem ráda, že nejenom žes získala řidičák, ale ještě ti to zvedlo sebevědomí a náladu ~x~ Moc ti to přeju. Hlavně hned začni jezdit než to zapomeneš ~:-D

Co Luki, ještě je nemocný?

Dani, ten aquaaerobic by se mně taky líbil ~z~ Ráďa se taky ještě učí a učebnice ještě mají. I když posledních asi 14 dnů to různě flákají. Každou chvíli jdou na exkurzi k policajtům nebo do divadla nebo na ukázku zdravovědy nebo aspoň ven.

Kvůli těm přesčasům je mně Radka sice líto, ale fakt jsem ráda, že mají práci. A on už je zvyklý, je to tak každé léto. A těším se, že se trochu upraví výše našeho konta, které kvůli mojí mateřské pomalu vysychá ~:-D

Zatím to vypadá, že mě v září vezmou. Z ředitelství mně poslali dopis, že se mnou počítají a napsali i výši platu, tak snad to klapne.

To počasí mě už ale vůbec nebaví. Pořád je tak hnusně. Už nevím, co mám s těma děckama dělat. Dnes říkal Radek, že je pohlídá, že budu mít volno. Ale nevím, co mám dělat. Asi půjdu do knihovny nebo umyju okna ~t~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
24.6.2009 8:54:10
Marki, obr gratulace k řidičáku
2 90668
23.6.2009 18:22:49
MARKI-VELIKÁ GRATULACE!!!~x~~x~~x~k řidičáku,to byly nervy,co?~t~Hlavně at se ti dobře jezdí,žádné nehody a hlavně nebud takový strašpitel v jěždění do měst jak já!!Za kolik bodu jsi to udělala a kolik dnes stojí řidičák,já ho tenkrát měla za kolem 3000kč.Tak přeji štastné a bezpečné cesty!!!~x~~x~~b~Monika
Markéta a Luki 95993
23.6.2009 14:35:57
Hurááááá, máááááám tooooooo ~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~

Udělala jsem řidičáááááákkkkkkk ~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b~~b

Konečně mám pocit, že jsme něco dokázala a po hooodně dlouhé době jsem šťastnáááááááááá ~y~~y~~y~~y~~y~~y~
23.6.2009 13:13:11
Moni, já pokaždé Kubovi říkám, ať nám nic nevozí - jen sebe, ať si radši koupí něco sám, ale on pokaždé něco doveze a je vždy tak rozzářený ~c~

Peti, aby ses nedivila - ty bazény jsou většinou všude a já byla fakt ráda, že tam byl - Kuba mi do moře moc nechtěl, tak dopoledne jsme byli v bazénu - já tam s tou kámoškou cvičila denně aquaaerobic a její manža hlídal kluky.. Odpoledne jsme byli u moře..
12.7. jede Kuba na tábor - až do 25.7.

Kuba má vysvědčení taky až v úterý. Ještě ani neodevzávali učebnice ~q~ A prý ještě opakují učivo..

Ty přesčasy jsou na ~o~, ale zase buď ráda, že má práci - já se toho stále hrozím..
A jak to vypadá s tím místem, kam máš v září nastoupit?
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641
23.6.2009 12:42:50
Dani, do Chorvatska jedeme 12. července. Taky je tam český kuchař a prodávají tam pití za české koruny. Bazén nevím jestli tam je, ale ten mně chybět nebude:-)

To vám asi počasí moc nevyjde. To jedete na ten sraz z diskuze? Jenom na víkend? Od pondělí má prý být hezky.

Moni tak Hynek má vysvědčení už v pátek? Ráďa asi až v úterý.

Včera pršelo, tak jsme taky byli doma, ale dnes půjdme do Centra pro rodinu do herny. Půjde i ségra s Anuškou a ještě jsem potkala jednu známou, prý taky přijdou. Tak aspoň pokecáme.

Radek je zase do večera v práci. To je každý rok. Jak přijde léto, tak začnou dělat přesčasy. Úterý a čtvrtky do večera a ještě sem tam nějakou sobotu. Je mně ho líto, den má zabitý. Aspoň že donese slušné prachy ~;)
2 90668
23.6.2009 12:01:22
~x~~x~Tak vás všechny zdravím,jsme už 2 den doma,stále u nás prší,tak se doma nudíme.Včera měl muj dostat zpět ty papíry,ale ten pán marodí a záskok tam nebyl~q~,tak jsme naštvaní jaký tam mají bordel.Zkusíme to zítra,tak uvidím,jsou tam totiž jen pondělky a středy,tak jsem zvědavá jak dlouho budu jezdit.~d~Hynda jel dnes do toho Vyškova,tak mu závidím,snad mu tam neprší,prý něco malé doveze,chtěl i mě,ale já mu to zatrhla,at si koupí něco sobě.V pátek mají výzo,tak se těším jaký pak bude klid o učení a brzzkého vstávání.~t~ Tak jsem na to Marki znovu mrkla a tvýho a tebe jsem tam viděla na tom předávání u Lukiho,opravdu statěčný profík-Luki.~x~ Tak se mějte moc hezky-Monika~;)
23.6.2009 12:00:04
ahojík,
to je pořád hnusný počasí, co? Kde je to léto? Už tento víkend jedeme na tu dovču a vypadá to, že trika a kraťasy necháme doma..

Peti, to je fajn, že jedete přes noc - s těma děckama je to tak lepší. My tak taky jeli - do Poreče.. Letos s nima jede kámoška (my se tam před 4 lety setkaly a seznámily - teď bydlíme kousek od sebe) a jestli to tam bude stejné, tak za 2 roky tam chci jet zase. Bylo to dobré v tom, že ta cestovka tam měla i svo kuchyni a prodávali tam i kyselky a tak. Pár metrů bazén, pár metrů moře...
Kdy jedete?

Market, Lukášek fakt super - já vidět kameru, tak uteču. A Kuba by myslím ze sebe taky nic moc nevymáčkl ~t~
Markéta a Luki 95993
21.6.2009 9:08:58
a ještě jsem zapoměla :

http://www.moap.cz/hp-materialy/id=533/

ovšem fotka opravdu "úžasná" ~t~~t~~t~
Markéta a Luki 95993
21.6.2009 8:40:03
Hlásím návrat z " vycházek " . Bylo to fajn a všem doporučuju nechat děti na celý den doma a vyrazit samy jen s kamarádkou/kami. Vyrazily jsme směr Beskydy - cíl Lysá hora, no před Frýdkem - Místek jsme znaleckým okem z auta zkonstatovaly, že ty černé mraky teda nevěští zvláště v horách nic dobrého, tak jsme se vrátily zpět na Ostravu a vydaly se na opačnou stranu. Mooooc dobře jsme udělaly ~t~. Směrem na západ už bylo docela krásně, nepršelo a sem tam vysvitlo i sluníčko. Jelikož jsme sebou měly jen cyklomapu, tak jsme mírně bloudily, ale v autě neprudil žádný chlap, lidi kolem cest byli ochotní poradit, tak jsme nakonec úspěšně dorazily k cíly, teda ke dvěma. Po moooooc dlouhé době jsme se kulturně vyžily, zládly jsme hned dva zámky - Radůň a Hradec nad Moravicí. ~b~.
Na videu jsme taky ~y~. Manžel je tam hned na začátku, kdy Lukimu spravuje tu sošku a já stojím vzadu, tam kde Lukis jede ve světlém triku a černých kalhotách, myslím, že jsem nepřehlédnutelná ~f~
No a aby víkend úplně fajn, Lukis včera do telefonu hlásil, že ho začíná bolet v krku a večer se to rozjelo, takže opět inhalujeme, masírujeme a liju do něho průduškový čaj a haldu prášků a sirupů. Snad nebudeme muset zítra k doktorce ~;((. Nechtěla bych aby ten poslední týden chodil do školy, neučí se už a je to poslední týden, kdy budou celá třída pohromadě ~;)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 571  [Dalších 241 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.