Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
20.6.2009 16:00:04
Tyyy jo, tak to je dobré s tím Lukášem
Tak nevím Marki, jestli jste dnes někam jely. U nás celé dopoledne pršelo. Já se jdu za chvíli chystat na školní sraz. Já jsem to svolala a teď mám z toho docela trému Ale věřím, že až tam přijdu, tak to bude v pohodě |
2 | 90668 |
20.6.2009 12:19:12
Ahoj Marki-tak jsem mrkla na Lukiho,je tam opravdový profíka vubec neměl trému aspon to tam tak vypadá,byla jsi tam taky?Moc gratuluji!!!
Dnes od rána opět prší,tak pojedu k mojí mamce,bude to moje předposlední jízdapak jěště povezu mýho v pondělí pro ty papíry,a pak se nechám vozit chvilku at si od toho dáchnu,pořád řídit už mě to nebavilo.Ale sem tam budu řídit,abych to nezapoměla,ale né do měst.Marki-už se ti to krátí,co?Myslím zkoušky,budu držet palečky.Tak si užijte výkend-Monika |
Markéta a Luki | 95993 |
19.6.2009 20:24:24
Hoj Holky, nestíhám, měla jsme dneska Lukise doma, asistentka je nemocná, ale šla do "práce" tak jsem pro jistotu Lukiho vzala hned ráno domů, aby to nechytil .
Manžel je takový normální, momentálně stále divný. Zítra jedu s kamarádkou na celý den pryč, počasí má být šílené, chceme jet do hor, tak jsme zvědavá jak to dopadne. Manžel má hlídat, ale vzhledem k tomu, že už zase 3 dny nebyl vůbec doma, tak ani nevím, jestli dorazí . No bude to ráno překvapení. Tak držte palce, ať mi to vyjde . Všem přeju krásný víkend. páááá odkaz na Lukise v televizi při předávání ocenění : http://www.tvova.cz/vsechny-videa/play-09_25A_M-s1.html |
19.6.2009 13:33:16
Tak máme objednané Chorvatsko. Je to autobusem. Odjíždí se v devět večer, takže Marošek cestu prospí. A odjezd je hned u našeho. Přejdeme s taškama přes silnic a můžeme nasednout do autobusu.
Do Řecka jsme kdysi jeli autobusem a už nikdy více. To bych už nejela ani sama a s Maroškem si to neumím představit. Teď jsme chtěli letecky, ale Chorvatsko zvítězilo. No vidíš Moni, jak to uteklo s tím řidičákem To se ti uleví co? Zítra mám sraz ze školy. Jsem zvědavá, jaké to bude. Ani nevím, jestli se mám těšit Tak já jdu zavařit pár třešní. |
2 | 90668 |
19.6.2009 12:20:10
Ahoj holki.Tak nám tu prší,asi zkysnem doma.Včera malá byla s babi venku,já jsem jela si hodit melír a střihnout,už jsem to potřebovala jako sul.Mám stále nakrátko kvuli padáni vlasu(kojení),tak až přestanu kojit nasadím vitamíny a nachám rust jak si to přeje manžel a syn.Marki-manžel je opravdu fešák,jen kdyby to měl v hlavě srovnaný.A jak psala Petka určitě bys neměla nouzi o chlapi,jseš tam moc pěkná,chce to jen chtít,ale to už si musíš rozhodnout samaPeti-tak si s malým pěkně užíváš,mě to asi taky bude čekat u Terinky,je to dáblík.Zlatej Hynda.Je pravda že pěkně už brzy večer spí,se ale nedivím jak taky řádí přes den,večer jsem totálně hotová. Zítra jsou tu u nás hody,tady se to tak moc nedrří,takže přes den jen chodí v kroji děcka a zvou na večer na zábavu.Žádný kolotoče,nic.Letos jěště nejdem,ale příští rok už jo,to snad už nebudu kojit.Dnes si Hynek donesl ze školy knihy na další rok,tak je trošku prozkoumám at vím co se budou učit.Tak už jen 3 dny a manžel má papíry!!!!Hurá!!!Včera jsem mu umyla auto,jak nemá moc čas tak jsem mu s tím pomohla,stejně říkal že do ted jsem jezdila já tak at se snažím.Ale dalo to zabrat.Užijte si pěkný víkend,já asi zítra jedu k našim.Pááá-Monika
|
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
19.6.2009 11:14:00
Ahojík,
Peti, tak to sis užila, co? To s tím Mariánkem nezávidím - Karolínka mi taky běhá po obchodě a už nás asi i někde znají, ale dá se to.. Kuba byl 100x horší - možná bych řekla, že stejný jako Mariánek. Taky mi utíkal, za ruku ani omylem a klidně mi vyběhl z obchodu ven Jednou mi utekl ze školky - jsem ho honila.. Fakt to muselo vypadat úžasně Snad taková nebude Kája a ani Domi. Taky jsem hledala narozeniny, abych se podívala My letos na dovču do ciziny nejedeme (ani příští rok se nechystám). Do Řecka bych radši letěla letadlem než autem, já bych možná volila i Bulharsko - taky ale letecky. Chorvatsko se dá i tím autem.. My byli kdysi busem a zvládla jsem to i s 5-tiletým neposedným klukem.. Včera bylo nádherně - vyloženě léto a dnes jenom prší - před chvílí jsem byla přikrýt prádlo igelitem Snad nebude celý víkend tak. A hlavně jsem chtěla jít odpoledne k holiči a v tomhle se mi moc nechce. Ale měla bych - teď mi zase hodně padají vlasy, tak to chci hooodně nakrátko - snad nebudu vypadat moc blbě - pak vám možná hodím fotku |
19.6.2009 10:25:12
Ahoj
Marki, Mariánek nezačíná být pěkný rošťák, on už dávno darebák je Podobné věci mně dělá každý den. Utíká, nechce za ruku,když zavolám, tak nejde, v obchodě bere do ruky zboží a tak. Jenom v tom Albertu už to fakt přehnal Tak jsem hledala v blogu fotky z narozenin a musím říct, že tvůj muž je fešák. Škoda, že je to s ním takové všelijaké Ale ty jsi taky hezká ženská, řekla bych, že bys neměla o chlapy nouzi, kdybys chtěla Včera hlídala Mariánka tchýně. Já jsem jela s lidma z práce na takovou služebku. Najali jsme autobus a objížděli okolní dědiny, kde jsme za loňský rok něco vytvořili. Polní cesty, rybníky, větrolamy a tak. Šéfka to pořádá každý rok. Je to docela fajn. Pokecám s holkama, projdu se přírodou a ještě dostanu oběd |
Markéta a Luki | 95993 |
17.6.2009 19:22:01
Nazdárek
Mariánek začíná být pěkný rošťák, co ? Moni, manžel tam je vyfocený na oslavě narozenin, ten celý v červeném a černých brýlích Mě taky na počítači učí Luki, třeba jak jsem založila blog, tak jsem se musela naučit, jak se stahujou fotky z mobilu do počítače. Když mi to po čtvrté vysvětlil, tak se ironicky zeptal, jestli jsem to už konečně pochopila, nebo jestli si to nechci raději napsat |
17.6.2009 13:32:33
Ahoj holky, dnes jdeme do cestovky zamluvit si dovolenou. Už třetí den přemýšlíme kam pojedeme. Volíme mezi Řeckem a Chorvatskem. Chorvatsko je sice obyčejnější, ale vyjde o 10 tis míň včetně jídla. Navíc to bude mnohem pohodlnější pro Mariánka.
Dnes jsem se nažhavila doběla. Byli jsme v samošce. Mariánek vždycky chce malý vozíček, který tam mají. Pokaždé je to o nervy, ale dnes to přehnal. Otočila jsem se pro salám a když jsem se obrátila zpátky, tak Marián i s vozíkem v čudu. Tak jsem docela dlouho běhala, nahlížela do všech uliček, volala, ptala se prodavačky, zapojila kamaráda, který tam zrovna byl. Pak se Marián objevil, ale když viděl jak se tvářím, tak nechal vozík stát a utekl. Tak jsem ho ještě honila kolem mražáků a mezi regálama. Kdyby ho nechytila jedna paní, tak tam asi běháme doteď, grrrrrr!!! Prostě cirkus pro celý obchod. Ukázalo se, že si mladý pán šel sám nakupovat, protože jsem pak ve vozíku našla čokoládu a sušenky. Já se z něho někdy zblázním. |
2 | 90668 |
17.6.2009 13:00:39
Ahoj Marki-děkuji moc žes mi poslala ten blog,pěkně jsem na něj klikla a otevřel se.Máš to moc hezky napsaný a udělaný,chválím.Vypadáš moc sympaticky a pěkně,ani se nedivím že seš tak hubená,Lukča dá asi pěkně zabrat jak je velký.Byl tam jeden pán(kluk),tak ted nevím zda to byl jeho táta.A na koho je Luki podobný?Má pěkně vymakaný vozík,vozík vypadá tak mohutně,doufám že se mu tam hezky a pohodlně sedí.Jinak moc děkuji Dani za tu adresu,já jsem fakt .Když s počítačem nedělám tak jak to mám umět,že?A tady děcka ve škole spíš hrají hry jak říká syn.Ale osmáci že už s počítačem umí víc,tak si počkám až Hynek bude osmák a bude mě učit.Mějte se jajn-Monika
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.