Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
lydushe + 3 háďata | 3538 |
12.12.2005 11:12:38
Jindro my jsme pár drobností pro Žofku koupili, ale jinak bude mít pod stromečkem dudlíky, ubrousky a plínky.. aby se to vyrovnalo aspoň co do množství. A taky dárky jako knížky atd. budou dostávat společně. ŽOfka třeba k Mikuláši dostala jeden díl kolejí k dřevěným vláčkům.. On se Šimon občas zapomíná a i odmítá dělit. Tak proto. Samo každý dostane to "své", ale pár společných bude taky.
A ŠImon dostane ještě batůžek. Měli jsme takovej boží starej, khaki plátěnej a ztratili jsme ho a než jsme se pro něj vrátili (cca 1 minuta), tak byl v trapu! |
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
8.12.2005 22:58:28
Čauky,
my jsme Káje koupili dřevěný loutkový divadlo a loutky. Furt chce divadlo a my jí ho musíme hrát. Teď už chce i ona sama hrát, tak ať máme všechny potřebné propriety. Taky jsme pořídili popeláře s popelnicí, popelářem a zátarasou. Oranžoví, funkční. Bomba! Ona chce furt auta :o/ A jedno CD s dětskými písničkami. Lego (dostihy a domeček s človíčkama) dostala v létě k narozkám a furt dost dobrý. Úplně výborně si s tím vyhraje. Můžu říct, že daleko větší problém bude kupovat dárky pro ty menší. Vždyť už všechno budou mít :o/ Pa, pa :o)) |
Alice |
• |
30.11.2005 9:25:53
Jasně, my taky máme povlečení s medvídkem Pú a jiné Vaní nechce :-) Vaní dostala z Lega na velikonoce tu poštu a baví ji ze všeho nejvíc. Teď pořád prohlíží to letadlo, ale nedostane ho. koukala jsem se na to a zas takový zázrak to za ty penízky nejni :o) A pak má opravdu hodně lega po M. takže už ji moc nekupuju, jen to vyloženě holčičí a tu poštu, protože babča dělá na poště. My takhle budeme dělit vánoce a narozky pro Ali až bude větší, když je lednová. zatím si to moc neumím představit, víc mi vyhovují ty srpňáčci, je to tak hezky rozdělené :-) (M. je taky v srpnu) jo a svátek má Ali vlastně taky v lednu :-(
Teď chodíme sáňkovat, momentálně nechce boby. Hlavně, že jsem ještě jedny pořídila, aby se o ně netahala s M. Jenom sáňky. Loňskou zimu to bylo naopak :-)Takže si to fakt užíváme. |
28.11.2005 23:19:31
Alice my to máme jednoduchý. Máme 2 varianty pro ŠImona buď něco k dřevěným vláčkům nebo něco k legu.. A ještě povlečení s medvídkem pú a encyklopedii světa. Jinak toho zas tak moc nebude.. aby si nemyslel a navíc stejně si ty dárky tolik neužije, když jich má moc najednou. Šimon má před ježíškem ještě svátek.. takže se to rozdělí...
|
Alice |
• |
28.11.2005 10:58:21
Ahojky, právě koukám na Rodinku a ejhle - tvůj příspěvek. Tak mi to nedá sem nenapsat :o) Tak to blahopřeju, však to nebylo jednoduchý. Hlavně, aby se mu tam líbilo.
Ali marodí a Vaní si užívá sněhu. Nejradši by byla pořád jen venku. K vánocům dostane brusle, už se těším. Co vy kupujete pod stromeček těm "starším"??? |
28.11.2005 10:51:43
Tak nám Šímu vzali do školky. Držte nám palce, ať to tam hezky zvládnem ty začátky.. ;-)
|
2.11.2005 22:49:27
Jindro, zrovna dneska jsem psala mejl do toho Motola. Na tý chirurgii je to fakt dobrý. Pro další informaci leželi jsme 8B. Nevim, jestli jsem to nepsala, ale je tam ještě jedna věc, tu ale neohlídáš a může se to stát všude. Nám dr. když nás posílala na tu kýlu řekla, že má Šimon zkrácenou uzdičku a nejde mu stáhnout předkožka. Že to napíše do papírů aby mu to udělali, když bude v narkóze. Zapomnělo se na to.. jak jinak.. Na jednu stranu jsem docela ráda, mělo by se to sfouknout samo od přírody... Ale i tak. Slyšela jsem o pár případech vyoperování nezaníceného slepého střeva atd...
Jo a pupeční máme taky, prej až tak v pěti-šesti letech se máme ozvat. Školka stále nic, pořád přeplněno. Nevím jestli by bylo dobře, dávat ho tam teď na zimu a mít ho doma pořád marod a ještě Žofku s nudlema. Šimon beze změny, pořád se mu tam nechce.. :o( |
2.11.2005 22:47:17
Jindro, zrovna dneska jsem psala mejl do toho Motola. Na tý chirurgii je to fakt dobrý. Pro další informaci leželi jsme 8B. Nevim, jestli jsem to nepsala, ale je tam ještě jedna věc, tu ale neohlídáš a může se to stát všude. Nám dr. když nás posílala na tu kýlu řekla, že má Šimon zkrácenou uzdičku a nejde mu stáhnout předkožka. Že to napíše do papírů aby mu to udělali, když bude v narkóze. Zapomnělo se na to.. jak jinak.. Na jednu stranu jsem docela ráda, mělo by se to sfouknout samo od přírody... Ale i tak. Slyšela jsem o pár případech vyoperování nezaníceného slepého střeva atd...
Jo a pupeční máme taky, prej až tak v pěti-šesti letech se máme ozvat. Školka stále nic, pořád přeplněno. Nevím jestli by bylo dobře, dávat ho tam teď na zimu a mít ho doma pořád marod a ještě Žofku s nudlema. Šimon beze změny, pořád se mu tam nechce.. :o( |
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
2.11.2005 20:29:46
Čau,
přeju Šímovi brzké uzdravení a ať je v poho. Ráda slyším, že jste byli v Motole spokojení, protože nás to možná taky čeká. Před rokem jsme byli ve Vinohradské nemocnici a tam chtěli Káju na pupeční kýlu operovat hned (teda termín dali až za tři měsíce), tak jsme šli ještě do Krče a do Motola na kontrolu (na Vinohradech totiž nesmí být rodič s dítětem a tak by tam byla Kája sama, což jsme v dnešní době vyloučili) a v obou nemocnicích nám řekli, že je to zatím zbytečné, že je to tak malé, že se to možná vstřebá samo, u kluka by to prý vůbec neřešili a že máme přijít za rok na kontrolu. Teď nás čeká kontrola a já zvažovala, kam na ní půjdem. Kája je u doktora fakt hodně hysterická, tak jsem chtěla jít jen do jedné nemocnice. Proto teď když Tě slyším, jak jste byli (až na doktorku na ambulanci - stěžujte si, kdyby se nám to taky stalo, tak vás podpoříme ;o) spokojení, tak mám vybráno. Budu potom informovat :o) Pa, pa a mějte se :o)) P.S. A co školka? U nás je pořád všechno v pohodě, naopak Kajku mrzí, když je víkend nebo svátek a do školky se nejde. |
31.10.2005 21:29:21
Ahoj Jindro,
tak gratuluju k novému bydlení, ať vám je tam dobře!!! :o) My jsme do kina šli, byli jsme jen jednou, s námi tam samozřejmě byla i nějaká škola, učitelky si odešly na kávičku a děti tam lítaly sem tam..:o( Nicméně pro Šimona byl kino zážitek! Byla jsem i se Žofkou, tu jsem měla v šátku a tý se to taky líbilo. Jednou jsme byli proto, že měl jít Šimon na operaci kýly a já se bála, aby neonemocněl něco nechytil, tak jsem to kvůli nervům raději pak stornovala..:o)) Operaci už má za sebou, byl v Motole. S ním tam zůstával manžel a byli ta moc spokojený, že se tam k nim hezky chovali a že to tam mají zmáknutý. Šimon zatím vypadá, že nemocnici přežil dobře. Akorát kontrola na ambulanci probíhala strašně, tam je totiž šílená doktorka, která dětem říká, že když nebudou spolupracovat, takže si je tam nechá přes noc. Což považuju za strašnou sprosťárnu a dokonce se hodlám vybudit a napsat do Motola mejla. Teď má už jen jizvu, nebolí ho to, tak nesmíme ještě mezi děti a měsíc cvičit... Což Šímovi lenochovi nevadí..:o))) Upřímně, čekala jsem to v tom Motole horší.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.