| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1746  [Dalších 1666 >>]
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
31.10.2005 18:36:46
Čau,
tak vás všechny zdravím. Už jsme se přestěhovali a nějak pod dojmem nových událostí (nové bydlení, školka, nová cvičení pro Káju, Eliška sedí!, ...) jsem nějak nestíhala jsem zavítat. Koukám, koukám, že se tu ale stejně nic neděje.
Do kina jsme nešli, protože jsme to nějak nestihli.
Jinak je u nás všechno (ťuky ťuk) naprosto v pohodě (když nepočítám rýmu a kašel u obou holek). Eliška stále v noci nespí, ale už si zvykáme.
Mějte se krásně a pa, pa :o))
lydushe + 3 háďata 3538
5.10.2005 8:58:38
Ahoj, mám tady leták z Palace Cinemas na Smíchově. Dělají dopolední porgramy pro nejmenší děti, každý všední den od 10 hod..
22.9.-5.10. Káťa a ŠKubánek
6.-12.10 pásmo večerníčků - 40 let oslav - Vstup zdarma
13.-19.10 pásmo večerníčků - 40 let oslav - vstup zdarmva
20.-26.10 Broučci - broučkovy tajnosti
27.10.-2.11. Nová kniha džunglí
Pohádková cena jen 129 Kč pro dítě a 1 dopsělého při společné zábavě. Jednotlivé vstupné 99 Kč, platí pouze v rámci programu Pohádkový palác. Při pormítání dopoledního pásma pohádek si mohou nejmenší porhát s hračkami zapůjčenými z Dětského koutku...
Tolik letáček..
4.10.2005 20:09:53
Ahojky,
Lydu, o co jde? Jaký promítání? A kdy to je? Jsem naprosto neinformavaná :o/
Něco mi o tom napiš, pokud budeme mít volno, tak bychom asi vyrazili.
Pa, pa :o)
lydushe + 3 háďata 3538
3.10.2005 20:39:17
Chci se jen zeptat, jestli se někdo náhodou nechystáte na to večerníčkovský promítání do kina Palace Cinemas na Smíchově. Je to od 10 dopol a mělo by to být zdarma.. My se tam určitě půjdem podívat...
Renda a Káťa 11190
22.9.2005 9:30:53
ahoky holky, prisla jsem vas jen pozdravit :o).
Mejte se kraaaaasne :o) pa Renda s Kacenkou
21.9.2005 12:57:51
Čauky,
žárlivost u nás je, ale velice malinká. Jen někdy, když si dlouho hraju s Kájou a Eliška se začne taky hlásit o větší pozornost (což většinou nedělá, je prostě spokojená, že je s námi) a já jdu zabavovat Elíka, tak najednou Kája chce, abych si hrála jen s ní a Elišku dala třeba tatínkovi nebo do postýlky. Ale bývá to jen někdy. Většinou chce, abych je nechala samotné, že se o Eli postará sama, ať se nebojím. Nebo mi radí, proč Eli pláče - mami, je asi pokakaná, nebo je unavená, nebolí jí něco? No tak, Eli, co je s Tebou? - to jsou Kájiný slova. Já když jdu na záchod, tak jí říkám - Kají, koukni na Eli, aby si nic nestrčila do pusy, jo - a když se vrátím, tak mi hlásí, že je všechno v pořádku a že byla skoro jako velká maminka. Opravdu ji nedovoluje měkteré věci strkat do pusy (vezme jí i něco velkého a běží za mnou - mami, není to moc malé, může to dát do pusy? Myslím, že to zvládá v pohodě, tak uvidíme, jaký budou spolu mít vztah později. Eliška, když vidí Káju, tak je taky moc spokojená a veselá.
Pa, pa, Kája přestala mastit hru na druhém počítači, tak jdu za ní :o)
lydushe + 3 háďata 3538
20.9.2005 23:19:03
Jindro, přečetla jsem jen jednou a koukla na fotky! Jsou boží. Obzvláště ty z tý školky!!! To se Vám fakt povedlo, tohle zdokumentovat. HOlky jsou krásný, ať vám pěkně ve zdraví rostou..
Pořád řeším tu žárlivost, jak to zvládáte? Je vůbec nějaká? Holčičky jsou na tom asi trochu líp než kluci, že jo?
My teď máme docela problém, asi začnu docházet na rodinnou terapii... Mám pocit, že nám to nějak přerůstá přes hlavu, že jsme udělali se Šimonem někde chybu a teď to vylezlo...
19.9.2005 20:40:11
Omlouvám se, že je to tu 3x, ale pořád mi to hlásilo, že je chyba a že to neodešlo. Tak fakt nevím. Číst to můžete jen jednou!

Pa, pa :o)
19.9.2005 20:38:38
Čauky,
omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale nějak mi to nevychází.

Kája chodí do školky každý den na dopolko, tzn. od 8.30 do 12.15 a je úplně v pohodě. Měla jsem z toho hrozný strach, ale zvládla to líp než já. Ráno je sice trochu smutná, že se jí bude stýskat, ale jak uvidí děti a učitelka na ní promluví, tak ode mě odejde a pomalu se ani nerozloučí. První dny tam chtěla spát, tak od té doby nosíme každý den košilku, kdyby ráno nahlásila, že chce spát, tak to zkusíme. Kája ale nechce (ani nemusí :o)) a poslední dva dny byly u oběda slzičky, tak jestli se trochu bála, že nepřijdu a bude tam muset spát. Nevím. Učitelka říkala, že celý den úplně v pohodě, krásně usměvavá jak sluníčko a prý až při obědě byla smutná.
Kdybyste chtěly mrknout na nějaké fotečky, tak tady je naše album http://rodina.cz/peterci (Nevím, jak udělat aktivní odkaz.)

Elišce je dneska akorát 7 měsíců a pomalu jsme začali přikrmovat. Holka má apetit pořádný, až jí musím krotit, aby si zvykala pomalu. V noci pořád spí hrozně špatně a je každou chvíli vzhůru. Jó, holt je každá jiná.

Mějte se moc fajn a přeju vám pevné zdraví v tomhle počasí (já jsem právě pořádně nastydlá a je mi dost mizerně :o(

Pa, pa :o))
19.9.2005 20:38:23
Čauky,
omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale nějak mi to nevychází.

Kája chodí do školky každý den na dopolko, tzn. od 8.30 do 12.15 a je úplně v pohodě. Měla jsem z toho hrozný strach, ale zvládla to líp než já. Ráno je sice trochu smutná, že se jí bude stýskat, ale jak uvidí děti a učitelka na ní promluví, tak ode mě odejde a pomalu se ani nerozloučí. První dny tam chtěla spát, tak od té doby nosíme každý den košilku, kdyby ráno nahlásila, že chce spát, tak to zkusíme. Kája ale nechce (ani nemusí :o)) a poslední dva dny byly u oběda slzičky, tak jestli se trochu bála, že nepřijdu a bude tam muset spát. Nevím. Učitelka říkala, že celý den úplně v pohodě, krásně usměvavá jak sluníčko a prý až při obědě byla smutná.
Kdybyste chtěly mrknout na nějaké fotečky, tak tady je naše album http://rodina.cz/peterci (Nevím, jak udělat aktivní odkaz.)

Elišce je dneska akorát 7 měsíců a pomalu jsme začali přikrmovat. Holka má apetit pořádný, až jí musím krotit, aby si zvykala pomalu. V noci pořád spí hrozně špatně a je každou chvíli vzhůru. Jó, holt je každá jiná.

Mějte se moc fajn a přeju vám pevné zdraví v tomhle počasí (já jsem právě pořádně nastydlá a je mi dost mizerně :o(

Pa, pa :o))
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1746  [Dalších 1666 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.