Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Aefik | 18295 |
23.12.2010 19:54:51
Tak se take pridavam s pranim proziti krasnych svatku a hlavne nam vsem preju zdravi,stesti a pohodu v Novem roce 2011
A Pavli,jasne v roce 2011 uz se sejdeme |
Dream | 17791 |
23.12.2010 19:17:32
Ahoj holky, nějak vás zanedbávám, slibuju, že se polepším. Teď alespoň jen popřeju všem krásné a klidné svátky, hodně pohody, zdraví a v příštím roce se snad také už uvidíme, co říkáte?
|
Aefik | 18295 |
20.12.2010 17:04:47
Ahoj Ivco,
tak bez kofeinu je to skutecne husty ty prvni tydny nez si zvyknes.JA uz jsem v pohode i bez nej.Nejdriv jsem byla strasne unavena,ale uz jsem si zvykla a je to v pohode.Verim,ze na jare mi bude stacit treba jen pet hodin spanku denne a diky tomu pocasi budu ve forme I kdyz treba ted uz si jednou tydne kafe dam.Dneska jsem mela bezkofeinovy v kavarne a uz ani nepoznam ten rozdil doma piju biospaldovy rozpustny a chutna mi,mam takovy podobny ritual jako s normalnim kafem,tak me to uspokoji Vojtik pribira krasne to jsem nejak pozapomnela,ze jsi kojila jen tri mesice,jak to?JA myslela,ze kojivas tak rok mozna to bude kvuli rustovymu spurtu,to je drsny,taky se mi stalo,ze jsem mela uplne prazdny prsa,dite rvalo hlady,kakalo zelene,ale upravilo se to nastesti. S tema starsima detm je to mazec...Mne staci ty Misovy fotbaly,florbaly a tenisy do toho se s nim denne ucit (sam je liny),a zjistila jsem,ze nesnasim vareni.Driv me to i bavilo,ale ted jak je z toho povinnost,tak mi to leze krkem a vubec cela domacnost Koukam,ze Honzik to ma ve skole pekne nabity.Nejhorsi je,ze bude hur.Neumim si predstavit,az pujdou kluci nekam na stredni TAk ted jeste prezit vanoce a bude lip.I kdyz ja mam vanoce rada,akorat s tema detma je to krapet hekticky |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
16.12.2010 11:09:01
Evi, já jsem taky spíš sova, ráno jsem vždycky fungovala jen proto, že jsem musela. Teď teda odpadám i večer, ale kvůli nedostatku kofeinu
Kojení ujde. V noci na včerejšek se mi teda udělala pořádná zatvrdlina, tak jsem to se slzama rozmasírovala ve sprše a zdařilo se, dneska už to je dobrý. Malej pěkně přibírá, už má 3100 g, teď nabral za týden 300. Tak snad to vydržíme a budu tentokrát kojit dýl než moje obvyklý 3 měsíce. Doufám! Starší kluci už jsou OK, Honzík šel dnes do školy, jen jsme nestihli dodělat všechno učivo. Bylo toho docela dost, učitelka mi to dokonce přinesla v pondělí domů (je zlatá, vzala mi sem sešity, který měli zrovna odevzdaný u ní). Jenže jsme začali dělat úkoly až v úterý (předtím ho ještě dost pálely oči) a do včerejška jsme stihli cca 2/3. Tak to holt doděláme postupně. Tom má ještě sem tam trochu jedno oko zalepený, ale už zmizelo zarudnutí, tak počítám do dvou dní bude v poho. Jinak dneska jsem dobrá, asi bude oběd včas . Vstávala jsem ráno s Honzíkem do školy a je to znát. Budu asi muset vždycky nějak tak do těch 7 hod vylézt z peřin a už znova nezalehnout |
Aefik | 18295 |
14.12.2010 23:42:01
Ivco,to jo,Alex je taky peknouckej,ale uz velkej
a ted zacina trochu "zlobit",pres den skoro nespi,je nauceny spat v jedoucim kocaru a ted moc tomu venku nedame a kluci,doufam,uz jsou v pohode a zanet spojivek je zazehnan Z nejakyho zbrzdeni si vrasky nedelej,pani s trema detma takhle zvladat ja jsem zbrzdena od prirody,jsem typ sova,takze bohuzel ozivam kolem devaty vecer obed v poledne nepamatuju,spis spojim snidani a obed dohromady a dam to mezi 10-11,jak kdy a kojeni vam jde asi dobre,ne?My jsme meli velky problemy a ted zas neco-vcera jsem mela pocit,ze vecer uplne doslo mliko,tak poctive piju kojici caj a zitny kafe,hodne prikladam a snad to bude ok.Bohuzel mam opet trhlinky,ale snad se to tentokrat brzy zahoji |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
12.12.2010 23:21:12
Evi, díky za pochvalu, však Alex je taky nádhernej
No a jak je trojmo zvládám? Zatím těžko soudit, ještě je brzo, jsem doma týden. Navíc teď mám od čtvrtka doma i Honzíka na týden, má zánět spojivek, Tom to od něj chytil taky. Tak je buzeruju s mytím rukou, dala jsem jim na umyvadlo dezinf.mýdlo, zakazuju jim hrabat si do očí a když jdou k Vojtíškovi, jsem jak ostříž, aby měli ruce čistý. Třeba dneska šli spát až před chvílí, hrála jsem s nima Carcasone a mám teď zdřevěnělej zadek, jak jsme seděli u toho v pokojíčku na zemi. Ale dnes jsme vůbec tak nějak posunutí. Vstávali jsme až po 10.hod dopoledne, takže oběd byl až notně po poledni (vzhledem k tomu, že jsem nejdřív musela vyběhnout nakoupit suroviny), pak jsem odpoledne vyrazila s kočárkem a Tomem do Tesca využít 30% slevu na oblečení pro malýho a vrátili jsme se v 19. Prostě dneska všechno vyloženě zbržděný. Hm, chtěla jsem psát ještě něco, ale musím krmit, tak negvím, kdy to dopíšu. Zatím pa! |
Aefik | 18295 |
10.12.2010 17:06:10
Jo a Honzickovi taky vsechno nejlepsi k narozkam,mel 8.12.,ze jo?
Pubertaci jedny osmilety Holky co budete davat k narozkam a k vanocum?Misa uz narozky slavil 2x,uspech mely jen pokemoni a hry do psp k vanocum dostane playstation a nejsem z toho vubec nadsena on bude ale prestastny,splni se jeho nejvetsi sen... |
Aefik | 18295 |
10.12.2010 0:13:03
No to je broucek malinkej prekrasnejNADHERA!!!!!!!
nejdriv mi pripadal hodne podobny Honzikovi,ale mrkla jsem i na fotky,kdyz se narodil HOnzik a uz jsem tu podobu nevidela,mozna spis Tomaskovi? Honzik si je teda uzasne podobny,vypada prakticky stejne jako v tech dvouch mesicich,teda tim myslim,ze ma stejny rysy a jak zvladas tri deti?Je to hodne narocny?Abych si to kdyz tak stihla rozmyslet |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
9.12.2010 18:36:26
Hmmm, koukám, že jsem to hooodně zmenšila. Kdyžtak je mám tady na rodině v albu http://rodina.cz/prosserovi
|
Ivča + 3 kluci | 12944 |
9.12.2010 18:34:38
Ahoj holky, domů nás pustili už v pátek
Tak nějaká ta fotečka: |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.