| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 5262  [Dalších 5092 >>]
Aefik 18295
23.12.2010 19:54:51
Tak se take pridavam s pranim proziti krasnych svatku a hlavne nam vsem preju zdravi,stesti a pohodu v Novem roce 2011~;((~:-D

A Pavli,jasne v roce 2011 uz se sejdeme~3~
Dream 17791
23.12.2010 19:17:32
Ahoj holky, nějak vás zanedbávám, slibuju, že se polepším. Teď alespoň jen popřeju všem krásné a klidné svátky, hodně pohody, zdraví a v příštím roce se snad také už uvidíme, co říkáte?
Aefik 18295
20.12.2010 17:04:47
Ahoj Ivco,

tak bez kofeinu je to skutecne husty ty prvni tydny nez si zvyknes.JA uz jsem v pohode i bez nej.Nejdriv jsem byla strasne unavena,ale uz jsem si zvykla a je to v pohode.Verim,ze na jare mi bude stacit treba jen pet hodin spanku denne a diky tomu pocasi budu ve forme:-) I kdyz treba ted uz si jednou tydne kafe dam.Dneska jsem mela bezkofeinovy v kavarne a uz ani nepoznam ten rozdil~t~ doma piju biospaldovy rozpustny a chutna mi,mam takovy podobny ritual jako s normalnim kafem,tak me to uspokoji~6~

Vojtik pribira krasne~g~ to jsem nejak pozapomnela,ze jsi kojila jen tri mesice,jak to?JA myslela,ze kojivas tak rok~z~ mozna to bude kvuli rustovymu spurtu,to je drsny,taky se mi stalo,ze jsem mela uplne prazdny prsa,dite rvalo hlady,kakalo zelene,ale upravilo se to nastesti.

S tema starsima detm je to mazec...Mne staci ty Misovy fotbaly,florbaly a tenisy~a~ do toho se s nim denne ucit (sam je liny~n~),a zjistila jsem,ze nesnasim vareni.Driv me to i bavilo,ale ted jak je z toho povinnost,tak mi to leze krkem~e~ a vubec cela domacnost~a~

Koukam,ze Honzik to ma ve skole pekne nabity.Nejhorsi je,ze bude hur.Neumim si predstavit,az pujdou kluci nekam na stredni~e~

TAk ted jeste prezit vanoce a bude lip.I kdyz ja mam vanoce rada,akorat s tema detma je to krapet hekticky~6~
Ivča + 3 kluci 12944
16.12.2010 11:09:01
Evi, já jsem taky spíš sova, ráno jsem vždycky fungovala jen proto, že jsem musela. Teď teda odpadám i večer, ale kvůli nedostatku kofeinu ~;)
Kojení ujde. V noci na včerejšek se mi teda udělala pořádná zatvrdlina, tak jsem to se slzama rozmasírovala ve sprše a zdařilo se, dneska už to je dobrý. Malej pěkně přibírá, už má 3100 g, teď nabral za týden 300. Tak snad to vydržíme a budu tentokrát kojit dýl než moje obvyklý 3 měsíce. Doufám!
Starší kluci už jsou OK, Honzík šel dnes do školy, jen jsme nestihli dodělat všechno učivo. Bylo toho docela dost, učitelka mi to dokonce přinesla v pondělí domů (je zlatá, vzala mi sem sešity, který měli zrovna odevzdaný u ní). Jenže jsme začali dělat úkoly až v úterý (předtím ho ještě dost pálely oči) a do včerejška jsme stihli cca 2/3. Tak to holt doděláme postupně. Tom má ještě sem tam trochu jedno oko zalepený, ale už zmizelo zarudnutí, tak počítám do dvou dní bude v poho.
Jinak dneska jsem dobrá, asi bude oběd včas ~z~. Vstávala jsem ráno s Honzíkem do školy a je to znát. Budu asi muset vždycky nějak tak do těch 7 hod vylézt z peřin a už znova nezalehnout ~n~
Aefik 18295
14.12.2010 23:42:01
Ivco,to jo,Alex je taky peknouckej,ale uz velkej~t~
a ted zacina trochu "zlobit",pres den skoro nespi,je nauceny spat v jedoucim kocaru a ted moc tomu venku nedame~e~
a kluci,doufam,uz jsou v pohode a zanet spojivek je zazehnan~s~
Z nejakyho zbrzdeni si vrasky nedelej,pani s trema detma takhle zvladat~R^
ja jsem zbrzdena od prirody,jsem typ sova,takze bohuzel ozivam kolem devaty vecer~a~ obed v poledne nepamatuju,spis spojim snidani a obed dohromady a dam to mezi 10-11,jak kdy~t~
a kojeni vam jde asi dobre,ne?My jsme meli velky problemy a ted zas neco-vcera jsem mela pocit,ze vecer uplne doslo mliko,tak poctive piju kojici caj a zitny kafe,hodne prikladam a snad to bude ok.Bohuzel mam opet trhlinky,ale snad se to tentokrat brzy zahoji~;((
Ivča + 3 kluci 12944
12.12.2010 23:21:12
Evi, díky za pochvalu, však Alex je taky nádhernej ~;)
No a jak je trojmo zvládám? Zatím těžko soudit, ještě je brzo, jsem doma týden. Navíc teď mám od čtvrtka doma i Honzíka na týden, má zánět spojivek, Tom to od něj chytil taky. Tak je buzeruju s mytím rukou, dala jsem jim na umyvadlo dezinf.mýdlo, zakazuju jim hrabat si do očí a když jdou k Vojtíškovi, jsem jak ostříž, aby měli ruce čistý.
Třeba dneska šli spát až před chvílí, hrála jsem s nima Carcasone a mám teď zdřevěnělej zadek, jak jsme seděli u toho v pokojíčku na zemi. Ale dnes jsme vůbec tak nějak posunutí. Vstávali jsme až po 10.hod dopoledne, takže oběd byl až notně po poledni (vzhledem k tomu, že jsem nejdřív musela vyběhnout nakoupit suroviny), pak jsem odpoledne vyrazila s kočárkem a Tomem do Tesca využít 30% slevu na oblečení pro malýho a vrátili jsme se v 19. Prostě dneska všechno vyloženě zbržděný.
Hm, chtěla jsem psát ještě něco, ale musím krmit, tak negvím, kdy to dopíšu. Zatím pa!
Aefik 18295
10.12.2010 17:06:10
Jo a Honzickovi taky vsechno nejlepsi k narozkam,mel 8.12.,ze jo?~s~~s~~s~

Pubertaci jedny osmilety~y~

Holky co budete davat k narozkam a k vanocum?Misa uz narozky slavil 2x,uspech mely jen pokemoni a hry do psp~q~
k vanocum dostane playstation a nejsem z toho vubec nadsena~a~
on bude ale prestastny,splni se jeho nejvetsi sen...
Aefik 18295
10.12.2010 0:13:03
No to je broucek malinkej prekrasnej~R^~R^~R^~s~~s~~s~~;((~;((~;((NADHERA!!!!!!!
nejdriv mi pripadal hodne podobny Honzikovi,ale mrkla jsem i na fotky,kdyz se narodil HOnzik a uz jsem tu podobu nevidela,mozna spis Tomaskovi?~:-D
Honzik si je teda uzasne podobny,vypada prakticky stejne jako v tech dvouch mesicich,teda tim myslim,ze ma stejny rysy~t~
a jak zvladas tri deti?Je to hodne narocny?Abych si to kdyz tak stihla rozmyslet~t~
Ivča + 3 kluci 12944
9.12.2010 18:36:26
Hmmm, koukám, že jsem to hooodně zmenšila. Kdyžtak je mám tady na rodině v albu http://rodina.cz/prosserovi
Ivča + 3 kluci 12944
9.12.2010 18:34:38
Ahoj holky, domů nás pustili už v pátek :-)
Tak nějaká ta fotečka:

[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 5262  [Dalších 5092 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.