Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Aefik | 18295 |
2.3.2011 22:13:15
Je,ahoj Ivco
tak predne vam preju,at je Vojtisek bez reakce na hexu.Alex mel dvakrat horecku a ted naposledy jen 37,1.A Davali jste i Prevenar k tomu?My ne.Doktorka nam ted nabidla dodatecne ockovani proti TBC,nejdriv jsem myslela,ze ho dam,ale pry je ta vakcina strasny svinstvo,tak asi ne... Pribirat by v tomhle veku meli kolem 150gr/tyden,tak to by jeste celkem slo oni pak zabrzdi a treba Alex mezi 4.-6.mesicem pribral jen necelych 300gr,takze to bylo uz uz na dokrm(teda nase doktorka byla v klidu a nedoporucila ho,ale mne to prislo malo),ale zacala jsem davat o tyden driv zeleninu k obedu a za mesic to Alex krasne dohnal a pribral 700gr.A dneska uz mel poprve k veceri kasi no moc mu to nejelo,byla moc ridka. Jinak uz mu je 7 mesicu a zacina lezt a uz si i sedl,nastesti jen jednou. Copak ze jezdite na nefrologii?Pamatujes na nasi anabazi s Misou?Na nefrologii jsme byli "peceny vareny",nastesti to skoncilo ve trech letech,kdy Misovi odoperovali megaureter a od ty doby je klid,dikybohu Uz je po operaci oka,vypada to dobre a 9.brezna budeme vedet,co to presne bylo z histologie.Uz muze i sportovat,chodit do skoly,atd...nakonec to byl v podstate banalni zakrok na pul hodiny a dalsi den sel domu,ale prece jen jak je to na oku,tak to cloveku neprida... JA si vubec nepamatuju,ze jsi s Honzikem cvicila Vojtovku to je asi pekny opruz,co?Ale hlavne ze to pomuze A jak zvladas tri deti?Jeste ze mas Honzika tak samostatnyho,je sikulka ale teda jak se zakecal s Barou,fuj,ja uz bych byla na infarkt no s tim mobilem tezko rict,sice ho budes mit pod kontrolou,ale pokud si ho zapomene nabit nebo ho nevezme,tak budou ty nervy jeste vetsi ale asi bych mu ho uz dala a vedla ho k tomu,ze se bude pravidelne hlasit a hlavne mi ho zvedat.A kdy bude nejaka prilezitost mu ho dat?Narozky,Jezisek,vysvedceni,svatek,to je vsechno pozde,co? Misa jeste sam nechodi,ackoli to ma do skoly snad tri minuty pomaly chuze a silnice zadna,jen mistni u baraku.RAno ho vodi Michal a odpoledne pro nej vetsinou chodim.Dneska jsem chtela,aby sel napred na hriste a vzpouzel se.Sam jde vetsinou jen ve dvojici s nejakym kamaradem,jinak je to pekna sralbotka no tak snad se to casem taky nauci A rybareni ho bavi?To je hezky jsem zvedava,co potom ulovi,mnam,dobrou rybu bych si docela dala A s Misou tedy mame opacny problem,je spis hubeny a jeste vybiravy v jidle,malo co sni ted v ramci predoperacniho vysetreni mu dr.zjistila i nedostatek zeleza,tak zobe Aktiferin a Bkomplex,tak snad se mu i ta chut k jidlu zlepsi Meri ted nevim presne 136-138cm a vazi asi 28kg.Pribrat nemuze,i kdyz miluje cokoladu a sladkosti,protoze hodne sportuje. |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
2.3.2011 17:29:38
Ahoj, koukám, že nám to tady zase skomírá.
Dneska jsem byla s Vojtíkem na tříměsíční, nevíte někdo, kolik mají děti v tomhle věku přibližně přibírat? Vojta teď má 250g za 14 dní, to se mi zdá, že by mohl přibírat víc. Očkování měl první až dneska, odložilo se to kvůli nemoci. Docela nehezky mi kašlal, ale bylo to jen ze zahlenění - marodili všichni tři. Navíc budeme jezdit do Strakonic na kontroly na nefrologii, byli jsme teď a za měsíc máme jet zas. A jestli pamatujete, jak jsem s Honzíkem musela cvičit Vojtovu metodu, tak s Vojtíškem taky. Na bříšku moc zaklání hlavičku, neopírá se rukama, prostě "lítá" a rve to jen přes ten krček do hlavy. To bude muset být tím tvarem lebky, či co. Honzík měl taky takovou hlavu a neutáhl to. Tomášek měl kulatější, tak ho to nikam nepřevažovalo Chodí vám někomu děti ze školy samy domů? Honzík jo, i ráno, má to jen přes náměstí, cesta na pár minut, žádný velký přecházení silnic. No a v pondělí končil ve škole v 11:40, dávám mu cca hodinu, než vystojí frontu na oběd a nají se atd. Domů frajírek dorazil ve 14 , já už tady byla málem na prášky a nastartovaná s mladšíma před barákem, že ho jdeme hledat. Ještě jsem se domlouvala se sousedem, že mu zavolám, aby mi event. řekl, jestli už je kluk doma. Ani na prdel nedostal, měla jsem strach, že bych mu něco udělala. Prej ho zdržela Bára Doufám, že pochopil, že fakt bylo zle a už to nezopakuje. Tak teď dumám, jestli mu máme dát mobil nebo ne. Je schopnej si to přebrat tak, jako že - udělal jsem průser a teď mám telefon, jupí! Chodí teď na rybářský kroužek, naočkoval ho můj táta na to Teď přes zimu jsou vevnitř, učí se a povídají o rybách a rybářským svazu, ale až bude ryb.sezona, bude líp. Děda s ním bude chodit na Divišov (to je chovný rybník pár kiláčků od Sušice), vede tam cyklostezka, tak to bude mít i s pohybem, cvalík Kolik váží a měří vaši osmileťáci? Honzík je poslední dva roky docela zakulacenej, moc se mi to nelíbí... |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
3.2.2011 23:11:16
Jsem na to zvědavá s tím kojením, uvidíme cca za měsíc, jestli dopadnu stejně jako s H a T (oba jen ty 3 měsíce). Jojo, přibral pěkně, byl strašně hubeňoučkej a teď už je jak bochánek. Musím vám se zase hodit fotku, ale musím nejdřív vysypat foťák do kompu.
Já bych to s tím očkováním neviděla tak horký. Protože než opravdu začneme, proběhne nám doma pár nemocí, tak se to o pár týdnů posune. Tomík má odklad kvůli řeči a doporučila mi dětská i kvůli zdravotnímu stavu. Byl ve školce letos na začátku září týden, pak nemoc, na konci září 3 dny a zase nemoc. V říjnu už jsem to vzdala a nechala ho doma. V tý školce je to prostě katastrofa, neustále se tam zas a znova od někoho nakazil. Snad to příští rok bude lepší. Od letoška u nás zřídili pro děti s odkladem třídu na jedné ze ZŠ, tak doufám v menší a odolnější kolektiv dětí. Uvidíme. Dva roky školky prakticky každoměsíčně promarodil a letos tam ten třetí rok vlastně ani nebyl. Je teď pátý měsíc doma a mimo zánětu spojivek (přinesl ho Honzík ze školy) byl do teď celou dobu zdravej. |
Aefik | 18295 |
3.2.2011 22:51:53
Ivco,taky gratuluju k samym jednickam a i Tomaskovi,jak exceloval u zapisu,ale stejne pujde o rok pozdeji kvuli mluveni?Jestli jsem to spravne pochopila?
Ted ty nemoci pekne radiAlex se mi dneska kompletne nekolikrat zeblil,hodil uplne savle,no to jeste nepredvedlSnad mu jen nesedl novy prikrm - kvetak a nic vaznyho to nebude...PAk uz dobry,po kojeni neblinkal. A ted se ockuje tak brzo?Ja to s dr.usmlouvala az na 4.mesic a jsem rada,kdybych byla vic asertivni,tak bych tu hexu nedavala a nechala to rozockovat a nedala bych hepatitidu B.No nastesti uz mame dve davky za sebou,tak jeste nas cekaji dve.Vzdycky byla horecka a rozmrzelost,ale to je snad dobry znameni,ze se imunitni system chytil. Vojtik pribira famozne jestli vam kojeni dobre jde a chces kojit,tak se nenech odradit tim,ze bude min pribirat,to je normalni,ze casem pribiraji min.Verim,ze to ted date bez dokrmu |
Aefik | 18295 |
3.2.2011 22:43:41
Pavli moc gratuluju k vysvedceni
A Anetka uz na gympl,jo?To uz je tak velka? Ta je uzasna,ze pujde na gympl,to je nadhera Tento vikend asi nemuzu,ale vedu to v patrnosti a do mesice se sejdeme |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
3.2.2011 22:32:15
Ahoj holky,
u nás taky byly samý 1, máme ty děti ale šikovný Ještě aby jim to vydrželo i do vyšších tříd, že? Pavli, Honzík teda měl i nějakou dvojku během pololetí, ale dobrý. Můj táta ho včera vzal zapsat na rybářský kroužek (táta je rybář, tak si vzal v tomhle směru vnuka na starost on), Honzík se na to strašně těší. Tomáška mám ještě stále doma, jen mi dnes volali ze školky, jestli má ten odklad, že to chtěla vědět ředitelka. Jooo, vidíte, ani jsem nepsala, jak bylo u zápisu. Bezvadný, docela Tom překvapil, já myslela, že je hooodně ještě roztěkanej a tak. Ale učitelka zhodnotila, že se soustředil vzorně a je zručnej a šikovnej. Že až tak nezralej, jak mi připadá, teda není. Jen to mluvení musíme dohnat, mluví jak tatar. Vojtíškovi jsou už dva měsíce, to letí. Má teď 4900g (z porodnice jsme jeli s 2690). Do půlky ledna přibíral týdně 350, teď měl za 3 týdny už jen 500. Včera jsem s ním byla u dětský na krvi (jestli nejsou pozůstatky po žloutence) a dobrý, takže by se příští týden začalo očkovat. ALE Honzíka jsem dnes nechala doma - bolí ho v krku, Tom se probudil ráno totálně zahleněnej a k večeru začal Vojta sem tam kašlat a občas se tak divně nadechovat, jakoby nemohl (ale nosík má čistej). Takže ráno šupajdíme k doktorce To jsem si říkala, že dokud kojím, tak by mohl být zdravej a ono prdlajs |
Dream | 17791 |
3.2.2011 16:23:09
Ahoj Evi, teda to utíká, už půl roku?!
Adam měl taky samé, on tedy ale za celý půlrok nepřinesl jinou známku než jedničku nebo jedna mínus. Byl moc spokojený. Srazík moc ráda, dost často jsem dole na Smíchově v sobotu 14-17. Aneta chodí na přípravu na Zatlanku tak tam na ní čekám. Nechceš tam někdy dorazit? Zrovna tuto sobotu zase jedem. |
Aefik | 18295 |
2.2.2011 12:55:35
ČAu holky,
jak se máte,co je nového?U nás zatím vše v pohodě,Alex už papá zeleninku a chutná mu,hodně málo přibral(za sedm týdnů jen 250gr).A nadále kojím,což je fajn.Už je mu půl roku pryč! Míša i přes poznámky a sem tam trojku přinesl samý jedničky,tak mám radost a snad mu to vydrží PAvli,co ten srazík? Ivčo,jak vy se máte,jak zvládáš všechny tři a domácnost?Co Vojtíšek? |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
23.12.2010 23:33:14
Také se přidávám s přáním krásných Vánoc a skvělého, šťastného a úspěšného příštího roku. Takže šťastné a veselé!
|
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
23.12.2010 21:13:19
I já vám z Hané přeju poklidné a radostné vánoce a v novém roce pevné zdraví!
Pour féliciter 2011 P. z Hané |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.