Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ivča + 3 kluci | 12944 |
5.5.2010 19:16:53
Nu, tak už vím termín. Podle poslední MS jsem 9+2, ale podle ultrazvuku 8+3, tak termín mám 12.12. Měla jsem jít na kontrolu až příští týden, jenže mi od soboty bolí podbřišek, tak jsem radši naklusala dnes. Mám zkusit pít magnézii, jinak to mám prostě přečkat, vůbec se dr. netvářil, jako že by mě chtěl třeba nechat doma. Škoda. Ale to by mi možná mohla pak napsat neschopnost i obvodní dr., nebo ne? Včera jsem prospala půlku odpoledne, probudila jsem taktak, abych stihla spáchat něco k večeři.
|
Dream | 17791 |
5.5.2010 17:17:51
Velká gratulace do Sušice! To je fakt úžasný. Klukům to moc sluší, připadají mi takový velký a rozumný, Adam je pořád jak mimino...
Evi, ty už to máš fakt za pár...šíleně to letí. Já teď jen v úplné rychlosti, zítra se stavím a napíšu víc. Na logo jsem se potkala už i s Janou, šli jsme na řadu za nima. |
Aefik | 18295 |
30.4.2010 22:24:37
jo už jsem to pochopila s tou Péťou,já nejdřív myslela,že se chce stavit za tebou v Sušici
|
Aefik | 18295 |
30.4.2010 21:57:28
Hele třeba se budete s doktorkou ještě divit,jak v pubertě Tomášek zesílí a zmužní
A fakt čumím,že se ti ozvala ta Péťa proč taky někdy nenapíše sem? Jsem zvědavá,jestli budete mít do třetice klučíka nebo holčičku? |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
30.4.2010 19:13:35
No Tomík na té fotce na svůj věk vypadá, ale jak to zhodnotila včera doktorka - vypadá křehce jak porcelánová panenka. Ovšem teď si právě po tý klobáse krknul jak starej chlap! Aspoň dneska něco snědl, k obědu mu stačila miska polívky
|
Ivča + 3 kluci | 12944 |
30.4.2010 19:09:47
Děkuju, snažili jsme se
Teď se mi po 100 letech ozvala na mobil Péťa z Náměště, to jsem zírala. Slíbila, že se tu zkusí taky někdy objevit. Kluci už jsou oba ostříhaní, Honzík hnedka vypadá v obličeji štíhlejší, je to na něm dost velkej rozdíl, sluší mu to. I když se u stříhání tvářil jako největší mučedník na světě. Opekli jsme si dnes klobásy, začalo nám do toho pršet, takže jsme se s grilem rychle přesouvali z terasy pod střechu garáže. Tomášek už mě žene od počítače, strašně rád si na youtube pouští písničky s Mašinkou Tomášem, tak mu budu muset vyklidit pole |
Aefik | 18295 |
30.4.2010 13:27:24
Jé,to jsou krásní kluci
Honzík je fakt krapet zarostelej,ostříhání mu prospěje,vždyť mu musí být vedro Míša si taky nechce nechat šáhnout na vlasy(jenže on je má ještě k tomu takový řídký),tak ho musím vždycky nějak motivovat a nejlíp mu za to něco slíbit.To pak je schopnej si ostříhání s kadeřnicí domluvit i sám A Tomášek je prostě nádhernej,vůbec bych teda z tý fotky neřekla,že by neodpovídal na 5 let |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
30.4.2010 13:16:33
Pardon, tak jsem to vložila trochu větší
První je Honzík teď na jaře, fotili se ve škole. A Tom ze zimního focení ve školce. S Honzíkem jdeme za chvíli za neteří, ostříhá mi ho, je zarostlej jak medvěd. Zatím pa! |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
30.4.2010 13:13:58
|
Aefik | 18295 |
29.4.2010 23:26:13
No tak to už jsi ve třetím měsíci,paráda a mimčo jste asi chtěli,viď?Hlavně ty,jak si pamatuju to se ti to brzy splnilo,to je dobře
Přeju ti tu neschopenku,to je fakt nanic chodit do práce,když ti je takhle blbě,a navíc venku je tak pěkně!Já si to už vůbec neumím představit,že bych chodila do práce A zase prosinčátko,to je krásný já jsem zvědavá na ten červenec,jaký to bude.Závěr těhotenství asi hustej A Tomáškovi už bylo pět,jo???!!!to strašně neuvěřitelně letí!!!!U těch našich starších "puberťáků" mi to ani nepřipadá,ale Tomáška mám pořád zafixovanýho jako miminko nebo dvouletý batole,stejně tak Vendulinýho Tomáška,toho už bych asi ani nepoznala A je teda vážně malinkej a lehoučkej,je to ještě v normě podle toho grafu vzadu v očkováku nebo vás bude dr.někam posílat kvůli růstu?Ten odklad je fakt na místě,byl by mezi těma dětma malinkej a takhle i vypiluje na logopedii mluvení a pak bude pěkně připravenej Ale možná bych ho v tý školce přece jen nechala,třeba jen na dopoledne 8-12,ty čtyři hodiny.To zvládne,bude v kolektivu,nebude se nudit s tebou a miminkem doma a ty budeš mít trochu klidu tři děti už asi budou celkem záhul,ale já bych taky chtěla tři tak třeba se časem ještě podaří samo nebo máme dva mrazáčky,tak uvidíme... A co Honzík,jak ho to baví ve škole?Míšu celkem jo,sice se nerad učí,ale až na psaní mu to jde dobře.A psaní se u nás naštěstí nehodnotí,to jsem ráda Pavli a co u vás novýho?Jak pokračujete s logopedií??A jak se máte celkově??? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.