| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 5262  [Dalších 4972 >>]
Vendelína + 2 kluci 10115
10.5.2010 21:58:28
Ivčo! Moc gratuluju! A hlavně ať je to holčička! ~x~ Dokonce i datum se vám povedlo naplánovat pěkně ~g~~;)

Evi, ty jo! Tobě to taky nějak rychle uběhlo!

Holky, tak se mějte fajn, já se někdy zase rozepíšu, teď jsem nějaká ospalá! Mažu do postele.
Ivčo, napiš sem, prosím tu formulku na vkládání fotek, taky přihodím kluky, abyste viděli, jak vypadají....:-)
Ivča + 3 kluci 12944
9.5.2010 19:38:03
A navíc - když bych marodila, musela bych stejně sedět doma u kompu a pracovat (zadarmo, jen asi jednou loni mi za práci z domova napsal šéf "obří" odměnu asi 500,- brutto). S tou dovolenou se prostě sebereme a odfrčíme na chatu a bude to. Zatím jsem si nechala cca 6 dní dovolený v rezervě, kdyby se mi třeba některý dny nechtělo do práce ~;)
Ivča + 3 kluci 12944
9.5.2010 19:33:42
No, já už to vzdala, že bych byla doma. Špatně už mi naštěstí není, ale bolí mě to břicho a jsem utahaná jako kotě. Prázdniny už mám rozplánovaný, vezmu si hodně dovolený (škoda, myslela jsem, že jí nevyberu a proplatili by mi jí před nástupem na RD). V půlce října mi vychází jít na mateřskou, tak to nějak doklepu. Počítám, že stejně něco ještě promarodí Tomášek, takže snad stejně budu doma dost.
Na sraz tentokrát zase nepřijedu, nějaký cestování mě teď fakt moc nebere. Úplně mi bude stačit, až se vypravíme do Německa pro nábytek do obýváku. Rovnou s výměnou nábytku vymalujeme byt a bude hotovo. Jen ještě musíme vyměnit zbytek eur a vyšetřit si na to nějaký čas a taky odlifrovat děti k mamce. Uf, jen z tý představy mám osypky, ale musíme to zvládnout co nejdřív, jinak to později nebudu schopná uklidit a doladit.
Zatím pa, jdu nasáčkovat kluky k večeři a do pelechů.
Aefik 18295
7.5.2010 22:26:32
No paráda,že se to zlepšuje~g~~R^Sice pomalu,ale jistě~R^ to R bych taky viděla jako nejmenší problém,spousta lidí ho neumí ani v dospělosti,ale to nepochybuji o Adámkovi,že by se nenaučil,jenom mi ti připadá takový nejmíň akutní.
A jsem pro sraz všema deseti~y~ nevím,jestli to půjde skloubit i s Vendy,ona může odpoledne a ty dopoledne a nám s Janou je to asi jedno,ale lepší je pro mě dopoledne (samozřejmě se když tak přizbůsobím:-) a chtělo by to co nejdřív,dokud mám čas.I když já doufám,že i s miminkem budu fungovat a k Andělu to máme kousek,takže v pohodě~t~
Škoda,že Ivča to asi fakt tentokrát nedá~t~

No a k doktorům,to je prostě "kus od kusu".Můj bývalý dr.mi napsal neschopenku okamžitě,ani se mě neptal,automaticky jsem měla neomezený vycházky.Ten současný dělá fóry,vycházky mám od dvou do šesti a nedodržuju je stejně,spíš jde o ten princip...

Pak zkušenosti kolegyň - některý mají doktory,který je NUTÍ do neschopenky,i když ty holky chtějí pracovat...
A nejhorší případ - jedna kolegyně z Resu (to je něco jako ARO,zaintubovaný lidi bezprostředně po operacích srdce a náhradách aorty,fakt docela fičák,i když má jedna sestra jednoho pacienta).Jana pracuje na cévním REsu,to je to samý,ale je to od hrudní aorty níž~:-D
Takže ta holka makala na tomhle strašným oddělení (mmch každý den tam proběhne minimálně 10x rentgen)
až do nějakýho minimálně 7.měsíce.Měla známou(!!!) gynekoložku,která jí tvrdila,že těhotenství není nemoc a prostě jí tu PN nedá!!!My jsme z toho úplně nemohly,když jela s překladem a tlačila postel s pacientem,před sebou obr buben~e~

Takže pokud má Ivča až takovýho urputnýho odpůrce neschopenek v těhotenství,tak ho asi nepřesvědčí ničím,tam je to spíš na výměnu doktora,ale to by znamenalo dojíždět třeba do Klatov(a taky s nejistým výsledkem~d~)
Dream 17791
7.5.2010 8:40:11
Evi, chodíme pravidelně a zatím se snaží. Udělal celkem pokrok, když to zpětně zhodnotím tak teď už umí š,č,ž,c. Největší problém je s,z,r. Zatím tedy děláme jen sykavky, chtěla by, aby do prázdin byly dobrý, pak přes prázdniny oddych a pak to r...Po pravdě, mně víc deptají sykavky než r tak uvidíme. Někdy propadám depce, že je to vlastně furt šílený, že mluví příšerně, že když něco vypráví tak mi to trhá uši, když čte tak taky. Krom toho čte hrozně rychle takže i konce slov polyká a už je někde v dalším slově...Ale když to fakt zhodnotím tak udělal za tu dobu co chodíme k dr.k. šílený pokrok.
Ivčo, to je krásnej termín. Přijde mi, že nedávno to tady psala Evča a ta už má téměř před pororem. To tak letí. Nedáme ještě nějaký srazík? Třeba by se přidala i Jana a Vendula. My než to naplánjem tak je to sotva před tvým porodem...
Jinak já byla v těhotenství doma taky dost brzo. Po prvé kvůli předchozímu spont.potratu, s Anet mi bylo šíleně zle, zvracela jsem, s Adamem jsem vlastně byla doma s Anet. Nejde dr. na rovinu říct, že jsi příšerně utahaná, není ti dobře a potřebovala bys aspoň na čas bejt doma? Neprošlo by to?
Aefik 18295
6.5.2010 10:43:01
no jo,je nas na to malo a flakame to~o~
jinde maji 5000 prispevku za tyden~t~
Ivča + 3 kluci 12944
6.5.2010 7:52:06
Evi, ale trvá nám těch 5000 skoro 8 let ~j~
Aefik 18295
5.5.2010 23:43:19
Holky pište,už jenom 15 příspěvků a máme 5000 příspěvků,na to,že je nás tu pár to bude dobrý~t~
Aefik 18295
5.5.2010 21:18:48
Ivčo,no paráda,to máš termín na Míšovy narozky~R^~s~~x~
to je neuvěřitelný s tou neschopenkou,můj dr.taky dělal strašný ciráty,ale měla jsem jí už napsanou z Gennetu po tom IVF a prostě jsem se nedala~t~
Zkus když tak příště víc dramatizovat,přidej si špinění,těžký zvracení,kolapsy...na tohle se dr.snad obměkčí,aspoň přes tz prázdniny by to teda docela chtělo být doma~s~

Míša dneska přinesl domů první dvojku.Nakonec opravdu dojel na to strašný psaní,už se na to nemohla dívat a ni učitelka~q~

No ahoj pavli,jak žijete?Jak jde ta logopedie,pořád je Adámek tak nadšený?
Ivča + 3 kluci 12944
5.5.2010 19:17:12
Pavli, díky!
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 5262  [Dalších 4972 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.