Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ivča + 3 kluci | 12944 |
16.6.2010 19:11:27
Ahoj holky,
Evi, teda to Ti to už skoro celý uteklo, viď? Mě to taky připadá jako strašnej fofr, na další kontrolu jdu 19.7. a to už budu ve 20.tt. Teď se mi láme 15/16 týden, tuším akorát právě dneska. Doktor mě nechává nadále doma, což si vůůůůbec nestěžuju, přes to léto to bude fajn, pojedeme na chatičku - vycházky mám, neomezený. Se šéfem jsem se dohodla, slíbil, že mi hodiny strávený v práci zaplatí (+ nadhazoval, že mi přidá něco navíc, ale jak ho znám, tak tomu moc nevěřím). Tak ještě jen, aby to dodržel, moc mu nevěřím. No, klukům už zbývá posledních pár dní školy a bude 1.školní rok za námi, je to možný? Panejo... Zrovna nedávno mi bylo podezřelý, že mi Honzík skoro pořád tvrdí, že nemá žádný domácí úkoly a už vím, čím to je. On si je stíhá napsat ještě v hodině, protože je rychlej (říkala mi i učitelka, že je v hodinách napřed). Podepsaný je nosit nemusí, tak po mně nechtěl doma ani podpis a já už ho začínala podezírat, že se ulejvá Na tom výletě si koupil za 3 pětky zmrzlinu, jinak přivezl mapu ZOO Hluboká zmačkanou jak salát, která byla zadarmo. A to jsem mu vyloženě říkala, ať si koupí něco odtamtud na památku (pohled, nějaký odznáček nebo tak něco) Ještě jednu novinku jsem málem zapomněla! Starou Dinu ještě pořád máme (už je jí 9 let), ale minulý měsíc jsme si koupili ještě další štěňátko. Zase fenečku, doufám v mírnější povahu než u psa. Máme jí už měsíc, docela už poporostla, začíná zkoušet, co si může dovolit (tak jí držím hodně zkrátka, to musím, je to rotvík), ale je zlatá a strašnej mazel. Tomášek je s ní ukrutnej kámoš. Jenže ona už váží skoro tolik co on (Archie má 9,5kg a Tom 13), tak mám pořád oči na šťopkách, protože když si na něj lehne, tak on se sám z pod ní nedostane. Vyfotím jí a pošlu fotku. |
Dream | 17791 |
15.6.2010 22:06:31
Tak já zítra kouknu do kalendáře a zkusíme to domluvit? Napsala bych sms Janě, jestli se přidá. Co Vendul?
|
Aefik | 18295 |
14.6.2010 22:29:10
Pavli,jasně,snažím se,chodím co nejvíc a cvičím,potřebuju co nejmíň nabrat a zůstat co nejdýl aktivní
Po 24.červnu můžu asi kdykoliv |
Dream | 17791 |
14.6.2010 22:19:49
Evi, UŽ? Je to možný? Já nějak nestíhám, co radši pokec v reálu? Stihnem před porodem? Jsi funkční? Třeba by se ještě někdo přidal?
|
Aefik | 18295 |
14.6.2010 21:09:10
Ahoj holky,
tak copak je novýho?Netrpělivě tu vyhlížím novinky z Hané,ze Sušice,Letů a Dejvic,neřku-li i z Nových Butovic U nás všechno ok,zítra začínám 35.tt |
Aefik | 18295 |
3.6.2010 13:30:58
Ivčo no tak to je paráda,moc gratuluju k PN
Jenom teda doufám,že za to zaučování a chození do práce ti ještě nějakou tu korunu dají,snad to neděláš jen z dobrého ! A jinak já už jsem na MD uteklo to,co? Na PN jsem byla od začátku těhotenství a bohužel jsm tentokrát měla napsaný vycházky,4 hodiny denně.Ale vůbec jsem to nerespektovala,v Praze se není čeho bát,na těhotný kontroly nechodí.Ale prý na Liberecku a na Moravě bohužel jo. Jinak nevím,radši by ti měl doktor do tý kolonky ty časy vypsat,protože takhle by to vypadalo,že ty vycházky nemáš vůbec povolený.Ideální by bylo,kdyby ti je napsal neomezenězkus se s ním příště domluvit.a chodila jsem taky po 14 dnech na kontroly právě kvůli PN. Pak napiš,co Honzík koupil za 70Kč Míša nedávno přivezl z výletu otřesný svíčky,asi 4 roztomilý,ty vyráběl sám,ale ty kupovaný skončily na WC,protože jsou tak navoněný,že bych se tu udusila snad.A ještě ta jedna byla celá posypaná "zlatem" A lempl je taky strašnej,pořád něco ztácí nebo zapomíná,nebo spíš úplně ignoruje,má na háku třeba převlíkání do tepláků v družině,takže má skoro na všech kalhotách díry na kolenou |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
3.6.2010 10:07:59
No né! Ahoj všichni, tak včera jsem byla na kontrole na gyndě, trošku jsem si postěžovala a on mi bez řečí vypsal neschopenku. Zírala jsem jako blázen, protože jsem to fakt nečekala. Za 14 dní mám přijít na kontrolu, ale to mi snad ukončovat nebude, ne? Jen asi budu muset na kontroly chodit po těch 2 týdnech místo po měsíci. V práci to mám domluvený, mojí nástupkyni Dášu jsem začala zaučovat v pondělí, včera se mnou byla i na poradě a v pátek jdu dopoledne do práce dodělat resty a dál zaučovat. Ale jen na dopoledne. Vycházky na neschopence teda nejsou zmíněný, ale volala jsem sestřičce a že prý tam pro doplnění chodit nemusím, že si to vyřídí rovnou se sociálkou, tak můžu ven kdykoliv. Evi, nevíš, jestli je to takhle v pořádku (jsi doma, viď?).
Tak já jdu sednout do papírů, pak si spáchám k obědu pizzu a půjdu pro Toma. Do školky ještě chtěl, dneska budou hledat poklad. A zítra tam musí, protože do práce si ho s sebou nevezmu ani náhodou. Honzík jel dneska na výlet na Hlubokou. Dostal do peněženky 70,-, tak jsem zvědavá, co utratí. Je na tohle hroznej, tak snad přiveze aspoň pohlednici nebo turistickou známku nebo tak něco a nebuchne to všechno za sladkosti a blbiny. Kasičku má totiž prázdnou, protože mě zjara naštval - cestou ze školy ztratil bundu, takže novou jsem mu koupila za jeho peníze. Jen nevím, jestli ho to poučilo |
Aefik | 18295 |
2.6.2010 15:55:35
No nazdar Peto!!!
Konecne se ozves taky nekdy Napis vic a vubec,holky,piste U nas vsechno v pohode,uz mame kocarek a sedacku,furt prsi a prsi,tak neperu zatim,ale uz se chystam. Misa uz ma dve dvojky a bohuzel i trojku z diktatu |
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
2.6.2010 12:04:59
Tak, sezóna 2009 dojeta
Na čarodějnice jsem se ozvala SMSkou IVČE a plním slib, který jsem jí dala (safra už je to zas měsíc? ). Na poslední stránce se letmo dívám, že nejen v JČ je očekáván nový člen rodiny Blahopřeju, EVI!!! Nebojte, ještě se ukážu! (Letos totiž nejedeme v mezičase kontrolovat příspěvkovou organizaci, ale připravujeme metodiku přezkumů 2010. Ono se totiž ve veřejné správě od 1. 1. 2010 otřáslo účetnictví... Ale to nebudu rozepisovat, to s místní diskusí nesouvisí) A třeba napíšu i nějaké (? roční?) aktualitky z Hané Mějte báječný den!!! (Ehm, u nás stále leje...) |
Aefik | 18295 |
13.5.2010 9:41:34
Čau holky,
Ivčo,za chvíli jsi v 2.trimestru a bude líp já jsem dokonce trpěla nespavostí,snad už se to teď upravilo,i když spím mnohem míň,než když jsem chodila do práce,vstávám brzo a nejsem tak unavená.Paradox Momentálně jsem ráda,že večer zaberu a usnu,kolem toho 2.trimestru jsem nemohla usnout,ani když jsem si dlouho četla. A já na MD nastupuju už 2.června,takže to je vyloženě za chvíli asi bych už měla začít prát a konečně se podívat po kočárku a asi dalších deseti důležitých věcech,dost jsem toho po Míšovi prodala.Naštěstí oblečky mám.Ty máš všechno po klukách schovaný?Ale zase kdyby to byla holčička,tak by to aspoň pár věcí dokoupit chtělo,viď? MMch,kdyby jste některá věděla o zachovalým koupacím kyblíku Tommy Tumbs,tak mi dejte vědět A už máte promyšlený jména? A víš co,z tou prací z domova z PN - šéf rozhodně nemá právo tě k tomu nutit,ty jsi prostě práce neschopná a on ať si to dělá jak chce.Kdyby byl co k čemu,tak tě nechá doma rovnou a věřím,že bys z domova zvládla udělat i víc.Nechápu tenhle systém v ČR,já třeba do práce musím a domů si jí tahat nemůžu,ale jakákoli práce na PC jde dělat z domova,Majkl třeba pracuje POUZE z domova a je jich víc,firma šetří náklady na pronájem celýho patra kancelářský budovy na Václaváku,on nikam nemusí a spokojenost je na obou stranách.Tak možná zkus promluvit se šéfem aspoň o týhle variantě,i kdyby ti vyšel vstříc třeba jen na dva dny v týdnu Vendul a co ty?Jak je v práci?Co kluci a Braňo?Doufám,že už se to doma zklidnilo a je líp na vkládání fotek si přepni klávesnici na anglickou a napíšeš nejdřív tuhle závorku < a do ni img src= dovnitř ctrl v vložíš fotku a zase uzavřeš tou špičatou závorkou.Já to zkusím |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.