Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ivča + 3 kluci | 12944 |
27.6.2012 18:11:15
Peťko, věkový rozdíl - no, já to mám rozptýlený, protože je mezi nima vraženej ještě Tomášek . A s Honzíkem těžko říct, protože už několik měsíců je s ním těžký pořízení. Teď na léto budeme některý víkendy jezdit na chatu (letos bez Vojtíška, bude u mojí mamky), tak počítám, že se to snad trochu zlepší - že budeme mít celý ty víkendy jenom pro sebe. Doma prostě nehrozí, že bychom si vyndali nějakou hru a zahráli si, s V. v blízkosti by bylo do 5 minut po hře... atd.
Teď asi hned v pondělí pojedou ke švagrový a pak zase Pavlík k nám. Tak se taky vydováděj s bratrancem (letos asi dost, řekla jsem Radce, ať se na tábory pro P. vykašle, že ho může dát k nám, když jsem doma - já to nějak přežiju, to jedno dítě už se ztratí a kluci budou všichni blahem bez sebe). My měli tuhle v domečku 26°C, ale jenom na jihozápadní straně. Hlídala jsem teploměr kvůli rybám (v nouzi bych do akva hodila zamraženou PET lahev, chlazení nemám a ani pořizovat nehodlám). Jo a akvárka už máme dvě (příští měsíc bude třetí ). Kuk: |
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
21.6.2012 10:02:10
Tak, a před pracovním obědem si půjdu v tomto vedru odpočinout na hoďku do solné jeskyně Mám z těch průvanů v tramvaji a busu a z klimatizací dost slušnou rýmu... i když prý by to mohlo být i to, že se sliznice připravují na porod
Jak zvládáte ta vedra? Jste venku u bazénu? Anebo raději zavřené doma v chladu... před 14 dny jsem si stěžovala, že máme dům chladný, že se ještě toto jaro nevytopil (dokonce jsme 2 dny přitápěli - prostě pršelo, bylo chladno a vyprané prádlo neschlo )... Od soboty si domek chválík |
21.6.2012 9:57:35
tak mi paní potvrdila, že platba došla... a cestuje k nám balík se šátkem Vatanai Holt, ten co jsme používali s Víťou jsem před cca 4 lety prodala
Jakože jsem si říkala, že když budu miminkovské věci lifrovat pryč, třeba se uvolní energie a přiletí čáp/vrána a prd, bylo to málo... A to mi připomíná, že ještě nemám el. chůvičku. Chjo, tamtu naší jsme také prodali Mno, vidíte, já to už fakt vzdala... To jsem zvědavá na toho našeho Vodního Draka Víťa a Vaši kluci se narodili v roce Ohnivého Koně... alespoň u nás to tak vypadá. Energie na rozdávání a rychlost a nespoutanost v povaze |
20.6.2012 12:19:32
A ještě mi dámy prozraďte, jak ukočírovat ten věkový rozdíl... Vím, že nemáte takový velký jako já - 9,5 roku... Ale ten náš Víťa vypadá, že je samostatný stvoření, a pak se někdy přitulí a chová se jakože do 5ti neumí počítat Já jen doufám, že se nebudou častější ty jeho hysteráky. Už tak to stačí (v kombinaci s podobnými stavy u jeho tatínka )... Holt, má KVíteček jakýsi základ v povaze a úplně to nevymýtíme
Mno, nesmím na něj zapomínat a zapojovat ho musím velice pomalu... |
20.6.2012 12:14:53
i když, k tomu jsem měla dnes dopoledne hodně blízko... z toho vedra... tady se mění počasí - mraky přitáhly ze západu a od božího rána (poprvé vzhůru ve 4:00) mě třeští hlava... a až migrénově leju do sebe vodu a od 11hod. jsem už v chladu našeho domku, ale do večera daleko tak uvidím, jak to přežiju... když teda Ibalgin ne-e a Paralen je na takový stav obvykle nedostačující ale jinak dobrý... včera přifrčel Fratišek s autosedačkou, lehátkem do vany a kočárkem (autosedačka z bazárku - nová ze zrušené prodejny, lehátko jako nové z bazárku a kočárek 7 let stojící ve sklepě u kamarádky - vyperu, Fr. nafoukl kolečka a drží)... a dnes jsem si v Prostějově vyzvedla koupací kyblík (od nějaké hodné paní za 180 Kč po 2 dětech, vypadá velice pěkně)... taky jsem už zjistila, kde sehnat jednorázové kalhotky do porodnice a vložky a tak... takže snad už budu i balit tašku, co kdyby Včera jsem v práci absolvovala poradu oddělení jako host (2 kolegyně slavily 50.) a zítra pojedu ještě na pracovní oběd odboru, který je 1x ročně... taky jako host Je to dobrý! Začínám mít volnější hlavu |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
20.6.2012 10:43:03
Péťo, horko mi asi leze na mozek, ale místo "povracím" jsem četla "pozvracím"
|
Aefik | 18295 |
15.6.2012 21:06:40
Teeeeda,to strasne utika,vid?
Takze uz jsi skoncila 34.tt? Ja jsem zvedava,co se vam narodi?Mas nejaky tip?A jmena mate vybrany? No jo,Tobiaskovi uz budou tri tydny,leti to jak blazen |
15.6.2012 4:38:57
Tak... dnes jsem poslední den v práci
Povracím zbytek, uvítám novou kolegyni... a jdu na mateřskou Tak snad stihnu na miminko přichystat... |
9.6.2012 8:02:53
EVI, já už jsem se na střední ekonomické škole naučila, že "plány jsou od toho, aby se měnily" VŠE to jen potvrdila... a praxe Zelený strom života také Ale až se tam půjdu podívat, chci být připravená, jak budou reagovat na takové ty rutiny - klistýr, holení, nástřih... protože po zkušenosti s 4,15 Víťou vím, že to jde i jinak Při krvácení, zelené vodě atpod. nediskutuju
PS: Blahopřeju k časoprostoru jen s Tobiáškem Užívejte se! Já chlapy dnes vyslala taky na vodácký výlet, který úřad uspořádal pro své zaměstnance a 1 rodinného příslušníka (holt, ten z odboru školství mě neviděl, a tak jsem mu dala minulý pátek vědět, že místo mě ze zdavotních důvodů pojede manžel ehm, v 1. moment jsem si před měsícem myslela, že to dám ale raději ne ) Poslední den řádné dovolené a já včera obíhala bazárek (mám autosedačku a koupací lehátko do vany!) a kamarádku Š. a jejich sklep a 8 let uložený kočárek (! jo, přepere se, přifoukne se a bude dobrý)... a kamarádka K. mi včera napalila 2 velké tašky s mimi oblečením (jejich Matějíček se narodil na konci ledna a za 2 měsíce se budou stěhovat do nově koupeného domu, tak nechce žádné skladování; ale už od ní beru oblečení na Víťu, ehm, po o 3roky starším Damčovi ) Takže dnes...budu odpočívat a odpočívat... Teda u nás tu "chčije a chčije" (zlatý Kemr )...takže až se vrátím ze sobotní dopolední jógy, zalehnu a budu si číst nebo spát |
Aefik | 18295 |
8.6.2012 23:25:57
Jo a plan opet! nebyl dodrzenale kdybych ho nemela,tak by me ta jejich nemocnicni rutina semlela totalne...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.