| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7502  [Dalších 7402 >>]
Petra & kluci 30303
11.12.2008 12:09:08
Kláro, super fotky - An je fakt velká slečna a moc jí to sluší :-)

my už máme za sebou taky jednu oslavu - Ondra už dostal narozeninovej dort - jako každej rok k svátku

a mezi svátkama pak plánujem oslavu s kamarádama - už jsme měli generálku na Mikuláše, kdy slavila narozeniny jedna známá holčička - u nás v baráku jsme předělali sušárnu na hernu a děcka si to užili - takže plánujem další akci - vánočně-silvestrovsko-narozeninovou :-)
Klár@ 18353
10.12.2008 17:59:14
Ahoj, všem prosinčátkům přeju všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, lásky, dobrých nápadů a kamarádů, prostě miláčkové, ať se vám daří!~x~~z~~x~~z~~x~~z~~x~~z~~x~~z~~x~~z~~x~~z~~x~~z~~x~~z~
Nám už skončil maratón oslav a popravdě už toho mám plné zuby.An byla ale spokojená.
Malá tapetáž od nás
holky paří

mašinka:o)

na klouzačce

jedna sněhová

Jinak chlapeček za An je průměrně velkej a starší, jenom pro představu, jak je teď Anežka velká:o)))Hvězdě se povedlo v neděli rozseknout o topení hlavu, tak máme za sebou první šití~;(( Snad už nás nic podobnýho nečeká
Petra & kluci 30303
10.12.2008 11:42:25
ahoj holky,

nějak ten čas rychle utíká - nejen že poslední dny fakt nestíhám - ale i tak celkově - naše prosinčátka (nedávno miminka) už slaví 5. narozeniny

takže dodatečně přeju všem, co už oslavili
Anetce, Anežce, Honzíkovi a Aničce - všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví, štěstí a splnění všech přání

Renčo, oni ty obrázky zakázali, takže se tu ukážou jen když to vložíš a pak to hned zmizí ~;((
Rendísek 38046
9.12.2008 9:58:00
Holky, to nechápu.Jak je možné, že místo krásných obrázků,které tu ještě včera byly, jsou dnes tyto zákazy "stop". To mě teda mrzí.

Byly krásné narozeninové
~q~
Rendísek 38046
2.12.2008 19:21:11
ANETCE, ANEŽCE, HONZÍKOVI A ANIČCE PŘEJEME S TEREZKOU KRÁSNÉ NAROZENINY, HODNĚ ŠTĚSTÍČKA, ZDRAVÍČKA, SPOUSTY KAMARÁDŮ A AŤ JSTE ZKRÁTKA POŘÁD USMĚVAVÉ A RADOSTNÉ DĚTI ~x~~m~~b~

A VŠEM VELKOU PUSU
Rendísek 38046
23.11.2008 10:40:55
Ahoj všichni,
hlásím, že u nás na ve Vsi je úžsně moc sněhu.Včera večer jsme ještě vylezly s Terkou a Binuškou ven a blázniliy ve sněhu na zahradě a na cestě.BYlo to ú)žasně a ráno ještě hezčí, protože ještě připradlo.Jupíííííí
mějte s efajn~t~~y~
Rendísek 38046
20.11.2008 19:28:39
Já jsem vždycky lyžáky prodávala přes net, akorát letos to nějak dlouho trvá ~o~.Taky prodávám na MMB a na bazosu.Představte si, že jsem dnes prodala svoje asi 8 let staré lyžáky, za skvělou cenu.Tak to mě velice potěšilože jěště uděají někomuslužbu a třeba i radost.

A pro Terku jsem vždycky kupovali v kamenném bazaru, aby si to vyzkoušela,ale letos, jsme je odkoupily od kamarádky, která má o půl roku starší holčičku,tak jsem ráda,že terce sedí a nikam nemusíme.

Zase nestíhám moc číst a psát,tka jdu dočítat postupně.
papa~d~
Klár@ 18353
20.11.2008 17:06:37
Ahoooj
Rendi, zkusila bych kamenný bazárek.An už výbavu má a po ní nechávám Berušce.
Jinak taky blbnu přes MMB.
Holky, já mám týden- prostě boduju- nejdřív jsem si nalila do noťase sladký kafe se smetanou a dneska se mi podařilo zablokovat banking- prostě debííííl~a~
Marti, nejsem škodolibec, ale tvoje historka mě pobavila~t~Neboj, ta motorika se srovná, podstatný je, že s tím něco děláte- kdyby se ti chtělo, hoˇprosím nějaký typ na tréning:-)Anežka měří 120cm-včera jsem jí měřila a zimní boty má 31- v létě měla ještě 8 a na konci zahlásila z ničeho nic, že jí tlačí.ně teď vyrostla.B. je prcek.
Dárečky mám už po kupě a zbytek objednaný, ještě něco pro mě~s~~k~~k~
Petra & kluci 30303
19.11.2008 22:56:10
Ondra má taky zimní boty 30
a podzimní jedny 28 a jedny 29

lyžáky jsme zkoušeli 31 (aby mu chvilku vydrželi) - zatím jsme je ale nekupovali

my taky musíme jezdit s Lukynem na hematologii - jak měl ten zánět v kyčli, tak pak mu vyšly blbě (hodně blbě) krevní testy, tak nás dr. hnal okamžitě na hematologii - nakonec to dopadlo celkem dobře - vypadá to, že mu u obvoďáka ty testy udělaly špatně - bud špatně nabrali krev a ta se srazila nebo něco a nebo udělali pak chybu až v laboratoři. Nakonec z toho vyšlo jen, že má málo železa, takže bral železo měsíc, pak jsme šli na KO a dostal železo na další tři měsíce a v únoru jdem na kontrolu zase
Martina+dva miláčkové 10779
19.11.2008 21:16:37
Ahojky,
tak Peťo, kde máme nafocené ty Ondrovo výtvory? Ukaž, ať mám co závidět ~t~
Renčo, s lyžema taky neporadím - taky nakupuju i prodávám převážně na MMB. Zkus možná ANNONCI - fakt nevím...

Co dárky, holky, už máte nakoupené? Já pro dětičky ano, ale ještě bych věděla i dál - jenže manžel už ~q~

U nás taky tak nějak oblačno. Romča dopadl na neurologii dobře. Ale chodíme do Dys centra na Letné. Má opožděnou jemnou motoriku a grafomotoriku. Musíme to dát dohromady, než půjde do školy. Ale je to dřina, "Cvičíme" každý den a výsledky zatím žádné ;(( Ale prý určitě přijdou... Zítra jdeme na kontrolu na endokrinologii a pak nás čeká natáčení na plavání - jsem na něj nesmírně pyšná. Krásně mu to jde - bez "sebechvály" si myslím, že je nejlepší ~y~
Nelinka má zase nižší hodnoty hemoglobinu, tak ještě měsíc železo a pak, když se to pořád nezvedne, tak hematologie a uvidíme, co dál ~n~ Navíc je už zase "nemocná" - rýma a kašel už nás provází třetí týden. Teď se ještě osypala na obličeji. Je to ošklivé. Doktorka říkala, že je to mykóza a dala mi ATB, ale nepomohlo to. Dneska říkala, že už to vypadá, že je to jen podrážděné....prý to taky může být alergie nebo začínající atopický ekzém. Což se mi ale nezdá, protože ten se přece nedělá v obličeji, ne?-
Jo, koupila jsem jí včera sandálky místo bačkůrek (doteď je neměla) a ona řve jako protržená, nesnese je na noze - nechápu proč. Doufám, že jí nevadí, že jsou klučičí~o~ A dneska jsem jí, právě přes MMB objednala zimní botky - vyjdou o 550 Kč (což jsou ty sandálky) levněji než v obchodě. Dneska jsem jí je v obchodě vyzkoušela a pak přes net objednala....ale taky řvala jako tygr - divná ženská co? Mě chtít někdo koupit dvoje nové boty, ani nedutám...
A když už jsme u bot - holky, Roman má 30!!!!! Ještě začátkem října měl 28.

Jo a ještě vás pobavím ~t~ Dneska jsem byla s Nelinkou na plavání a měli jsme (rodiče) proplavat tunel na dně bazénu. Já jsem se odrazila nějak moc a narvala to hlavou do stěny toho bazénu. Holky, to byla rána. Já myslela, že je po mě. Normálně jsem si hnula krční páteří, bolí mě celý krk i záda, trošku jedno oko a na čele mám bouli a modřinu. Ještě, že jsem se neutopila ~a~ Teď už se tomu směju, ale teda ... ~n~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7502  [Dalších 7402 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.