Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Petra&kluci | 70977 |
31.1.2010 17:44:38
ahoj holky,
já říkám to stejný - ten sníh je hezkej, ale už je ho dost - takže klidně at mrzne (když to nebudou nějaký šílený mrazy) a sníh vydrží, ale už by nemuselo sněžit. Já se na školu taky moc netěším, protože už to budou povinnosti - Ondra nevydrží chvilku v klidu, pořád ho něco rozptyluje, tak to bude asi boj, aby vydržel se na něco soustředit. Luky bude mít za 2 týdny 3 roky - hrozně to uteklo - zrovna jsem stahovala fotky do počítače, tak to natáhnu na net a hodím něco aktuálního |
Martina+dva miláčkové | 10779 |
31.1.2010 14:15:05
Ahoj Katko,
u nás se taky bydlení hodně řešilo. Z Letňan se nám nechtělo právě kvůli tomu dojíždění a tomu "luxusu" bydlet v Praze. Jenže ten domek stál to, co tady v Praze byt, takže bylo rozhodnuto. Školu i školku budeme mít kousek od domu, dokonce v jednom areálu.Ale uvidíme, jak to bude s krožkama. NA bydlení se těším, z ostatního mám hrůzu. I z toho, že půjdeme někam, kde nikoho neznáme. TAdy mají děti kamarády a já dobré kamarádky....ach jo! Kubík taky bojoval s grafomotorikou? A měl kvůli tomu odklad? A jak jsi to řešila s učitelkou??? Napiš mi o tom, prosím, mně už z toho hrabe. Cičíme každý den,ale děsně mi to drtí nervy. Nějak nemůžu pochopit neschopnost udělat dvě stejná kolečka nebo čárky |
Katka | (IP adresa: 88.102.126.75) |
• |
31.1.2010 8:40:23
Ahoj holky,
Danči jsme taky koupili batoh po zkušenostech, kdy jsme Kubovi koupili klasickou aktovku a hned v druhé třídě kupovali batoh. Danča se do školy těší pořád, dělala na zápise nějaký úkol a prý to už si doděláš doma, hned doma si úkol dodělala a chtěla ho donést do školy pí učce ukázat Marti, domeček je krásnej. Taky řešíme dilema stěhování, manžel vybral domek mimo Brno a mně se tam moc nechce. Jenže potřebujeme spojit bydlení s podnikáním. Přece jenom na nás dopadla krize a nájem v centru je dost vysoký, musíme snížit náklady.Jenže si to nedovedu představit, jak to skloubíme s vyzvedáváním děcek, s kroužkama.Teď to máme vše do 10 minut od sebe, školu, práci a domov. A add grafomotorika, Kuba má sice úlevu ve psaní, píše jak prase pořád a budu ráda až nebude mít ve škole psaníAle nějak jsme to přežili, sice první třída byla krušná co se týká psaní, jsme se vždycky pohádali celá rodina, ale prošel až do třetí Nějak si nepamatuji registraci, nechce mi ji vzít:-(( |
30.1.2010 21:28:13
U nás už zase sněží. Musím říct, že už mě to fakt štve. Je to krásné, ale je toho moc Nicméně děti jsou nadšené
A jak Ty se těšíš na školu? Já ani moc ne. Přijde mi to "konec" bezstarostného období a mám spíš strach. Pořád totiž hoooodně bojujeme s tou grafomotorikou. Lukáškovi budou za 14 už tři, viď? Dej sem nějaké nové fotky... |
Petra&kluci | 70977 |
29.1.2010 21:39:58
Marti, Ondra o jiným batohu nechtěl ani slyšet - ale ten s nápisem gooooool byl chvilku taky ve hře Do školy už se těší - u zápisu mu řekli, že může jít hned druhý den - tak pak brečel, že chce do školy - ale jak jsem mu řekla, že to není jak ve školce, že když se mu nechce, tak mě ukecá a je doma nebo u babičky, že do školy už se musí chodit každý den, tak najednou otočil a do školy že nechce
O sněhu ani nemluv - už mě to nebaví - pořád sněží a sněží ... vždycky už to vypadá, že bude klid, odklidí cesty a za 2 dny zase napadne - a já se pak bojím jezdit autem, protože jsem skončila na začátku ledna v příkopě ... a autobusem cestuju půl dne |
29.1.2010 19:09:44
Jojo, už aby to bylo, ale ještě musíme počkat
Peti, zrovna dneska jsem přesně na tenle koukala - v modrém. taky se mi líbí. Pořád váháme - mně se líbí i ten s tím nápisem gooool a Romčovi s ukazatelem nálady. Dmeskase nám oběma líbil ten, co jsi sem dala Ty? Ondra už se těší do školy, viď? My jdeme v pondělí k sycholožce, mimo jinéi kvůli školní zralosti. Tak nám držte palce... Jinak - jak je v Brně, Peti? Máte tam taky spoustu sněhu? |
Petra&kluci | 70977 |
29.1.2010 15:59:49
Marti, hezkej domeček už abyste se stěhovali, co
batoh máme Topgal Ondra si ho vybral sám - nechtěl žádnej s obrázkama - to mi všechny zamítl |
26.1.2010 22:44:45
Huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Tak to je náš budoucí domeček |
26.1.2010 22:44:15
a nebo já to zkusím hned:
|
26.1.2010 22:42:35
Peti, já vím,a le nejde mi to Zkusím to zítra.
Holky, já jdu zítra na trhání osmičky a ukrutně se bojím. Ani si neumíte představit jak, tak mi držte palce Petro, jakou máte tašku? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.