| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 7502  [Dalších 7462 >>]
Petra & kluci 30303
23.1.2010 18:14:00
ahoj holky,
tak já taky zdravím po delší době a přeju všechno nejlepší do roku 2010

Marti, obrázky se vkládají
(img src=adresa obrázku) a musí to být ve špičatých závorkách <>

My jsme u zápisu byli v úterý a Ondra byl nadšenej - paní učitelky ho chválily, že je šikovnej a že by mohl jít do školy už druhý den - tak pak jsem mu musela vysvětlovat, že fakt druhý den nepůjde do školy, ale ještě do školky :-)
Aktovku si vybral k narozeninám ... Tak snad těm našim nastávajícím prvňáčkům to nadšení vydrží :-)

Martina+dva miláčkové 10779
22.1.2010 20:56:38
Jééééééééééééééééééééééé ~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~
Jak se to dělá??????????????????????????????????????????? ~x~
22.1.2010 20:55:24
img src=
22.1.2010 20:54:48

snad to vyjde tentokráte ~y~
22.1.2010 20:53:33
Ahoj holky,
taky přeji krásný, šťastný nový rok 2010. Ať se našim prosinčátkům i nám všem letos daří hlavně poslední čtyři měsíce ~:-D Stejně je to zvláštní, že už jsou tak velcí, že půjdou do školy...šest let...

My už máme zápis za sebou, nebyly jsme v praze, ale v Klecanech, protože - koukejte:
img src=

Je to dvojdomek kousek za Prahou. Zatím je jen hrubá stavba, ale v květnu nebo červnu by měl být k nastěhování, Těším se i bojím. Nechce se mi odsud, ale na ten, pro nás, obrovský prostor se fakt těším ~R^

Co je u vás nového?
Katka (IP adresa: 80.188.113.42)
  • 
22.1.2010 10:44:02
Ahoj holky,

taky vás zdravím po dlouhé době a přeji dodatečně vše nej do nového roku.
Včera jsme byli s Dančou u zápisu, moc se těšila, nemohla dospat.Aktovku dostala od Ježíška, tak už jí nic nechybí ke spokojenosti jen to datum 1.9:-)
S mluvením jsme na tom hůř, pořád neumí r a ř, do toho pilujeme s,c,z,š,č,ž,l. Tak doufám, že se to do konce prázdnin naučí.A když mluví s někým neznámým, tak šíleně huhlá.

Já už jsem zapomněla i přihlašovací heslo, jak se dávají fotky, tak to už vůbec nevím.

Tak přeji všem dětem úspěšný zápis. Třeba se sem někdo podívá:-)
Rendísek 38046
20.1.2010 19:49:32
Děvčata, tak Vás op dlouhé době opět zdravím.......já také nestíhám, ale na facebooku jsem denně :-D

V první řadě dodatečně přeji našim prosinčatům vše nejlepší k narozeninám.Posílám pusu :-)

Holky, fotky máte krásné(teda,ty děti,samozřejmě :-D )
My máme spousty fotek, ale nějak se nemůžu dokopat k jejich úpravě a následnému vložení.......tak snad časem.

Už jste byly u zápisu? My jdem až skoro za měsíc.Terka s enemůže dočkat.
Aktovku dostala k vánocům a moc se jí líbila, tak jsem ráda,že je celkem nenáročná :-)

Koukám,že ty nemoci vás tak nějak pořád potkávaj,co? já 3x ťukám, ale Terka naštěstí vůbec nebývá nemocná.....ale s jarem asi něco určo dotáhne domů :-)

Ostatní holky už sem vůbec nechodí.......škoda,ale třeba se dokážem najít na tom fejsbůku :-D

tak se zatím mějte

abraka 104065
15.1.2010 19:02:02
Ahoj, omlouvám se, že se vám plutu do soukromí, ale postřehla jsem, že ešíte zápisy. Já také. Naléhavě prosím o radu!
Před měsícem jsme se přistěhovali do prahy a bydlíme na pomezí P2 a P3. Musím si zde najít školu (příští týden jsou skoro všude zápisy!!!!!!!), Může mi někdo doporučit???

Slyšela jsem jména dobrých škol Kladská , Sázavská, Slovenská, Londýnská a Jiřího z Poděbrad(ta zatím vede).
Poradíte kam jít a kam se dá skutečně dostat??? Mám předškolní holčičku, která je studijní typ, ale neskutečně plachá. Nechci ale nic přísného. Spíš klidného, rodinného. Nejde jí výtvarka, spíš hudebka. Sporty také nejsou doménou. Jsem opravdu v neskutečném presu.

Děkuji!
Petra & kluci 30303
3.12.2009 20:28:46
Marti, tak přejem,at se těch bacilů zbavíte co nejdřív
my jsme doma čerta a Mikuláše ještě neměli - loni jsme tu měli akci pro děcka z celýho baráku v sušárně - ale Lukyn se bál ... a letos se bojí pořád - i normálních masek, takže doma Mikuláše mít určitě nebudem
2.12.2009 19:53:11
Peti, Tys to tady naladila na léto ~R^
Nela má angínu, tak sedíme doma. Radši mám doma i Romču, aby něco nepřitáhnul. Ale v pátek na Mikuláše ho pošlu :-) Zítra ho vezme kamarádka do sokola na Mikulášskou a v sobotu jeden brácha na staromák... Holky, zvete si čerty a Mikuláše domů? A bojí se jich děti?
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 7502  [Dalších 7462 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.