Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Petra & kluci | 30303 |
2.12.2009 13:58:36
tak tady od nás aspon dvě fotky z léta - aktuálnější ještě nemám na netu - nj není čas - ale budu to muset natáhnout, tak pak ještě něco dodám
|
Petra & kluci | 30303 |
2.12.2009 13:11:44
ahoj holky,
tak jsem si myslela, že dnes budu v práci - jenže asi o půl 10. večer se Ondra vzbudil a zvracel, takže jsem dnes zůstala doma - naštěstí ten můj poloviční úvazek si nějak odpracuju jiný den. Jen doufám, že se z toho nic nevyklube Jinak mě napadá, že vlastně naše prosinčátka začínají slavit narozeniny jsem chtěla mrknout do deníčků, kdo kdy slaví, ale nemůžu je najít, protože mám jiný pc a měla jsem ten odkaz v oblíbených a zmizel v nenávratnu ... můžete mi někdo, prosím, poslat odkaz? děkuji |
Petra & kluci | 30303 |
1.12.2009 20:24:11
Marti, to jsou úúúúúúúúžasný fotečky - všem vám to moc sluší
snad se ti podaří rozchodit ten Facebook, at zase můžem komunikovat online ;-) ty špičatý závorky se dávají pravým Alt a k tomu klávesa, kde je otazník nebo dvojtečka Já to letos s dárkama nebudu přehánět - ani k Vánocům ani k narozkám - stejně si to pak ani neužijí a za chvíli všechno někde odloží - takže nějaký větší dárek a k tomu nějaký drobnosti, knížky a bude to ... a jinak asi dostanou povlečení (něco praktickýho ) Zkusím najít taky nějaký fotky - ale asi z poslední doby žádný moc hezký nemáme - jak chodím do práce, tak ani nefotím Ted jdu ještě zítra do práce a pak zase do úterý volno, tak se těším |
Martina+dva miláčkové | 10779 |
1.12.2009 19:37:24
Tak s fotkama začnu já - tyhle jsou z května letošního roku, takže 1/2 roku staré ale zato nejhezčí, jaké máme
|
1.12.2009 13:24:25
Leni, ty závorky jsou namalované u otazníku a u děleno - je to od pravého "shiftu" druhá a třetí klávesa
Našla jsi to? |
1.12.2009 13:23:07
JJ Renčo, to je ono - řeknu klukům
Romča tašku taky vybírá sám a taky se mu líbí něco jiného než mně Ale já jsem usoudila, že počkáme na tu novou kolekci 2010 a dostane jí k svátku. K narozeninám dostane autodráhu, tak mu to určitě nebude vadit.... Holky, dáváte dětem hodně dárků? Jak k narozeninám, tak k vánocům...? Romča dostane jen tu autodráhu a asi nějakou knížku. Ale nevím, jestli to fakt není málo.Ještě od babiček, tetiček a bude mít malou oslavu, tak od kamaráddů nějaké menší dárky.... |
Rendísek | 38046 |
1.12.2009 13:06:15
Ahoj,
Leni, jukni na www.face book.com (bez mezery) a zaregistruj se.Uděláš si svůj profil a pak se všechny přidáme do přátel Marti, to chce nainstalovat zásuvný modul.Tak at ti to kluci nainstalujou,at můžem krafat tam Pé"to, to je dobrej nápad,ž¨nechat výběr aktovky na něm,to mne nenapadlo. ale terezka si o ní napsala do dopisu ježíškovi, tak možná proto, jsem to pojala, jako vánoční dárek. Ona není náročná, tak doufám,že s ejí bude taška líbit.Chtěla s tučňákama,ale taková neexistuje .-D (takže trošku náročná vlastně je ) |
Lenk@ | 45699 |
1.12.2009 10:48:13
A kde mám hledat ty špičaté závorky??
|
Lenk@ | 45699 |
1.12.2009 10:46:31
A já zase nevím, co to FCB je ??
A fotky se mně sem nepodařilo dát nikdy, tak uvidím, budu zkoušet... |
1.12.2009 8:24:43
Holky, mně to na tom FCB nejde píše mi to, že musím něco nainstalovat. A já to neumím Jsem v tomhle fakt neschopná
Ale až přijdou kluci, řeknu jim, ať mi na to mrknou.... Takže Peti, já jsem nepřestala psát, mně se prostě jen nic nezobrazilo a já jsem ten chat prostě nenašla |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.