Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Petra & kluci | 30303 |
30.11.2009 20:27:25
jo a fotky se vkládájí
(img src=adresa obrázku) akorát je to ve špičatých závorkách <> taky zkusím nějaký aktuální foto dodat |
Petra & kluci | 30303 |
30.11.2009 20:26:35
Ahoj holky,
tak se divím, že se mi ještě podařilo přihlásit - jsem na rodině nebyla ani nepamatuju ... zrovna nedávno jsem si říkala, že musím nakouknout na prosincovky, ale není čas. Ondra dostane aktovku k narozeninám, protože chci, aby si ji vybral sám, tak to nebude mít od Ježíška - taky jsme se dívali na netu na Topgal - no a jsem ráda, že ho nechávám, at si ho vybere, protože třeba ty, co se mi líbily a co jsem mu ukazovala, tak on zavrhl - tak snad si nějaký vybere. Jinak u nás nový je akorát to, že od září chodím na poloviční úvazek do práce a pak nic nestíhám ... Renčo, tak to držíme pěstičky na další prosinčátko |
Rendísek | 38046 |
29.11.2009 21:04:52
ahoj holky
Marti, dík za mail.Já už bych sem asi neřpišla....nebo aspoň ne v nejbližžší době.Už sem nikdo nechodil,tak jsme se s Péťou přemístily na FCB. My se máme dobře, batoh už máme.Koupili jsme ho u Bati.Původně jsem také vybrali Topgal,ale když jsme viděli tuhle,co máme teď doma,tak bylo rozhodnuto. my máme přírustek do rodiny :-D dalšího psíka.Tak má Binuška kamaráda.NIkdo ho nechtěl,tak jsme si ho vzali.......ale není to žádný med. Jinak,o miminko bych se ráda začla pokoušet mezi únorem a březnem :-D tak držte palce.chci zase prosinčátko )))) už ani nevím,jak se vkládají fotky |
Martina+dva miláčkové | 10779 |
29.11.2009 20:33:49
Jinak my jsme byli dneska s Nelou na pohotovosti, má angínu a Roman teď nechtěl večeřet, že ho bolí v krku
|
29.11.2009 20:32:50
Leni, no huráááááá, že se konečně někdo ozval. Snad najdou zase cestu i ostatní holky...
Taky vybíráme od Topgalu, ale asi počkáme na další kolekci a uvidíme Co Kubík, jak se má? Už je velý, viď? A co vůbec jinak? Jak žijete, napsala jsi toho strašně mááálo |
Lenk@ | 45699 |
27.11.2009 21:57:15
Ahoj Martino,
An má zase poměrně často problémy s ušima, nechce smrkat, takže tak 4x do roka jsme na ORL . Jinak, dnes jsem jí ukazovala na netu batohy do školy od Topgalu a zatím dělá drahoty a nechce si žádný vybrat a já už bych to chtěla mít zabalené ve skříni na Vánoce... |
4.11.2009 11:43:23
HHHHHHHHHHHHHhhhOOOOOOOOOOOOOoLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLlKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKkYYYYYYYYYYYYYYYYY
|
14.10.2009 21:20:26
Ahoj holky,
koukám, že tady je úplně "mrtvo". Doufám, že se všechny máte dobře a že zase začnete "chodit" a psát Přece jen z těch anšich miminek budou školáčci a ti mladší taky rostou, ne? My jsme neměli moc hezké jaro a léto, ale byli jsme měsíc v Bulharskua to se povedlo. Nela vydržela celý měsíc v kuse zdravá. Za to od té doby, co jsme doma, je zase neustále nemocná. Příští čtvrtek jdeme na vyndání nosních mandlí. Dlouho jsem váhala, ale fakt mi docházejí síly. Chci se vyspat a chci chodit mezi lidi, takže budu doufat, že to pomůže.Bere pořád nějaké léky, teď jsme zase odkládaly očkování a až teď jsme dostaly doporučení na hematologii - ale samozřejmě chápu, že jsou na tom lidi hůř. Jen znáte to - 100x nic umořilo vola Co je u vás nového? Žeby i nějaký přírůstek? Už máte vybrané tašky do školy? Holky, pojďte si zase povídat, těším se! |
Rendísek | 38046 |
28.6.2009 8:38:55
Ahoj,
Terku už máme od včerejška doma.Celej týden samozřejmně měly ošklivo. Včera jsme postavili bazén, v domění, že m být v týdnu už hezky a zas to změnili, že nééééééééééé, tak já už fakt nevím.Voda dorazila už i na Strakonicko, kde máme chalupu, tak jsem zvědavá,s jakou zprávou dnes přijedou tchánovci Co u vás, holky? Jste bez přívalů? |
Rendísek | 38046 |
20.6.2009 8:36:24
Ahoj Péťo,
to je teda smůla, že si Ondra zlomil tak blbě nožku.Už je úplně ok? Držíme palce a zdravíme ho Jak se jinak máte? Co nějaká dovča? už proběhla nebo se chystáte? Terka odjíždí dnes s mojí mámou do Jizerek na týden, tak budu mít prééééé.Samozřejmně,že si to patřičně užiju.Už jsem se objednala na kosmetiku a na masáž ))) a tím rozhodně nekončím :-D Pak začínáme první dnem v srpnu..jedem s kamarádkou do Korutan k jezeru a pak týden v Alpách rodinná dovča s kamarády a týden na chalupě na Šumavě.Letos si chcem s Terkou ty prázdniny fakt užít.Loni jsme vůbec nikde nebyly :-( tak nás to asi úplně zrujnuje, ale chci pryč. Holky,kde jste všecí????? Zatím se mějte pěkně, jdem se chystat. Rovnou dneska skočíme s Jirkou do kina,když už zlevnili vstupné,tak šup............. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.