Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Petra & kluci | 30303 |
12.6.2009 20:11:07
ahojky Renčo,
moc děkuji za přání taky jsem se dívala, že sem nikdo nechodí - jsem se dívala, že naposledy jsem sem psala v půlce dubna ... od té doby u nás bylo veselo - 19.4. si Ondra zlomil nohu na motorce - měl zlomenou stehenní kost a aby nemusel mít sádru, tak mu to operovali a dostal tam dráty - minulý týden byl na vytažení těch drátů ... dneska jsme byli na kontrole, tak může začít už chodit - i bez berlí - a čeká nás měsíc rehabilitací takže doma se nenudíme, protože od půlky dubna nechodí do školky a půjde až v září. ze začátku byl nemobilní, takže jsem ho musela všude nosit, venku jezdil na kočáře - ještě že Luky byl zvyklej chodit po svých ... |
Rendísek | 38046 |
12.6.2009 7:30:37
Ahoj všem
Peťulko, krásné narozeniny.Zdravíčko,stále dobrou náladu a pohodu Jak pa se všecí máte?Co je u Vás nového? Už se těšíte na dovču a prázdniny? Nebo jste už někdo někde byli?Holkýýýýýýýýýýýýýý, pište...................... Já napíšu víc, hned, jak budu mít chvilku.Jsme pořád venku, ale k PC si sednu Tak zatím pište vy. papa |
Petra & kluci | 30303 |
14.4.2009 9:22:12
ahoj holky,
doufám, že jste si všichni užili prima svátky jak je hezky, tak chodíme domů až večer a nic nestíhám tak aspoň jedna velikonoční fotka od nás a tady naši motorkáři |
Rendísek | 38046 |
8.4.2009 21:11:22
VŠEM PŘEJEME S TEREZKOU KRÁSNÉ, POHODOVÉ A SKUTEČNĚ JARNÍ VELIKONOCE.
My vyrážíme na pár dnů do Alp ještě na lyže.Moc se těším, dlouho jsem tam nebyla a hlavně jede i spousty kamarádů a kamarádek.Bude to super-doufám,hihihi Krásně si užívejte jarní dny |
Rendísek | 38046 |
29.3.2009 10:07:05
Jedna narozeninová.Terka měla oslavu až v únoru
Opalovačka v Krkonoších-minulý víkend Takhle bylo krásně Terezka s kamarádkou Na chalupě-Šumava |
Rendísek | 38046 |
29.3.2009 9:58:51
Ahoj děvčata
jak se všecí máte? Nikdo tu dlouho nebyl, tak nevíme, jaké jsou kde novinky a změny. Petro, fotečky kluků jsou moc hezké.Také jsme něco nafotili, tak pak vložím. Tak, nepřibili nám tady nějaké těhulky nebo snad už miminka??? U nás nic, to bych vám hned napsala Včera bylo tak krásně a teplo, že jsem se zbláznila a vyprala spousty prádla a tak moc mě to věšení venku těšilo, že už bych fakt potřebovala,aby bylo pořádné jaro.Z toho pošmurného a zataženého počasí jsem úplně znavená a nic mě nebaví. |
Petra & kluci | 30303 |
2.3.2009 11:48:14
Luky s dortem
rozbalování dárků nejlepší dárek - taťkova nová helma na motorku a včerejší jarní procházka a úklid u dědy v garáži |
Petra & kluci | 30303 |
2.3.2009 11:34:21
ahoj holky,
kde jste kdo??? Marti, super fotečky Renčo, se sekáčkem neporadím se dívám, že je tu pěkně mrtvo ...... já ted taky moc nestíhám - Ondra šel dnes po dlouhé době do školky - letos byl jen 5x někdy v lednu a jinak byl doma - bud, aby si užil sníh a nebo že byl nemocnej. Minulý týden byly jarní prázdniny, tak byl u našich .... a dneska mazal do školky, tak jsem zvědavá, jak dlouho tam vydrží. A když jsou doma oba, tak se k pc skoro nedostanu a když jo, tak musím pracovat ... Navíc nám zkolaboval počítač .... hodím zase nějaký aktuální fotečky - z Lukynových 2. narozenin - ale moc jich nemám .... starší fotky byly ve starým pc a jsou někde na CD a to už se mi fakt hledat nechce :-D |
Rendísek | 38046 |
9.2.2009 21:19:46
Holky, že vy se "poflakujete" na horách, když nepíšete,co?
Prosím pěkně o dobrý typ na letní srpnovou dovolenou u moře s dětmi.Poradíte mi, kam se máme podívat a pokud možno, nééééééé drahéééééééééééééé!!!! |
Rendísek | 38046 |
6.2.2009 21:31:33
Ahoj,
hele, znáte ten netový outletový sekáč Drobecek???? Jsem z toho jelen, ale nejspíš skončil a já mám u nich objednané věci už asi dva měsíce.Naštěstí nezaplacené, ale nechápu, proč to nedali vědět zákazníkům.Dozvěděla jsem se to úplnou náhodou.Nevíte o tom něco? MArti, krásný fotky- překrásné děti a nevlastní synové jsou teda fakt frajeři.Nelinka je kouzelná princeznička |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.