| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 7502  [Dalších 7422 >>]
Martina+dva miláčkové 10779
25.1.2009 18:26:09
Ahojky, tak vám to tady nejdřív vytapetuju a pak něco napíšu :-)

všechny čtyři děti a já :-)

Nelinka v krosně

Romča s Nelou na bobech

Romča na lyžích

Nela na horách

Romča a Nelča

zatím vyhrává jogurt :-)

Katka,Kuba,Danča 32059
25.1.2009 13:23:30
Ahoj holky,

já jsem asi nějaký antitalent, jsem už psala několikrát a příspěvek pořád nikde:-(
My už na pětileté prohlídce byly před vánocemi a Danču očkovali do ramene. Na to jaký dělávala scény, tak tentokrát ani okem nemrkla, se z ní stala hrdinka:-)
Ve čtvrtek jsem šla pro Danču do školky a prý se před chvílí pozvracela.Tak pak ještě jednou doma a další den průjem a teplota 38,5 a tak jsem ji poslala se vyspat, za hodinku vstala řekla že se uzdravila a od té doby nic.Tak teď jen aby to nechytl zbytek rodiny.
Jinak fotečky super, já jsem ještě nestáhla z foťáku fotky z léta a vyvolaný je nemám snad 3 roky.
Petra & kluci 30303
25.1.2009 12:59:07
ahoj Renčo,

tak přeju, at jste brzo fit
kluci taky kašlou oba

na prohlídce u nás nebylo nic spešl - jen ho změřili, zvážili, poslechl atd. Ještě k tomu je nějaký to očkování, ale to jdem až za 3 týdny

pak jen mu dali poznat barvy - zelená, modrá, žlutá, červená a pak "četl" takový ty obrázky jak je u očního - taková ta světelná tabule (pro dospělý s písmenkama) a to je vše
Rendísek 38046
25.1.2009 11:38:09
Ahoj,
hlásím, že jsme doma všecí nemocní.Jirka měl chřipku a ještě to doznívá, já nejspíš nějaký vir(kašel,rýma) a Terka se nejdřív tvářila jako nastydlá,ale nakonec je to také chřipajzna.Týden byla s Jirkou doma a nakonec od včerejška má vysoké teploty.Se z toho asi picnu už.

Péťo, co se ještě dělá na té prohlídce? Poslali Vás třeba někam na nějaké spešl vyšetření? Prý se chodí k očnímu,atd... ale tam vy chodíte normálně,když má Ondrášek brejličky,co? ale to vyšetření by mohlo probíhat jinak..... no,uvidím,až přijde řada na nás.

A kde jsou ostatní děvčata??? Já průběžně koukám a dočítám ~b~

Petra & kluci 30303
21.1.2009 10:36:42
Renčo, taky hezký fotečky - Terezce to moc sluší ~R^

včera jsme byli na té prohlídce, tak Ondra měří 111 cm a váží 19 kg
a na očkování jdem až na začátku února - ted dostal Pamycon do nosu.
Já si taky myslím,že se to očkuje do nohy
Rendísek 38046
20.1.2009 19:50:46
Péťo, tak to teda nevím, my ještě na prohlídce nebyly a ani pozvánka nepřišla, ale v TV jsem viděla,že to nějaká doktorka očkovala do nožičky-stehýnka,ale fakt to nemůžu říct stoprocentně.
A moc hezké fotky ~b~
Rendísek 38046
20.1.2009 19:49:03

Petra & kluci 30303
19.1.2009 10:59:42
Holky, ještě jsem se chtěla zeptat - zítra jdeme na pětiletou prohlídku a je tam nějaký očkování - tetan, záškrt, dávivý kašel - nevíte, kam se to očkuje?? do ruky? do nohy?
stejně Ondru asi zítra očkovat nebude, protože je nachlazenej a celou noc vždycky prokašle ~;((
Petra & kluci 30303
19.1.2009 10:58:03
a tady ještě z Vánoc ;-)

Petra & kluci 30303
19.1.2009 10:56:38
tak tady nějaký fotky od nás

na bruslích

na lyžích

[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 7502  [Dalších 7422 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.