Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
21.9.2016 20:26:02
My jdeme 1. listopadu na Báru Polákovou, manžel mně pozval na koncert, k narozeninám. Jsem na ni dost zvědavá.
|
Dušinka | 21298 |
14.9.2016 19:28:45
Titty, teď jsem pročetla pozorněji tvůj příspěvek. Jak se ti to projevilo?
Jo a děvčata, v sobotu bude u nás MIG21, tak vás zvu |
13.9.2016 15:11:31
Jo tak nové autíčko bych brala, ale ten leasing ne.
Vypadá to na plechy, ale už nás opravář straší, že se nevím, co zařvalo pod maskou atd. |
Dušinka | 21298 |
13.9.2016 11:51:21
No náš Einstein tvrdí, že mají jen jednu kniku přečíst - prý to má být kniha o češtině, to netuším, co tím je myšleno. Oni mají novou češtinářku, nějakou mladou a asi je moc benevolentní. I když je možný, že náš mistr zase opět neslyšel nějaké zadání, což není nic neobvyklého
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
12.9.2016 22:02:42
A jeje, tak hlavne, ze to odnesly jen plechy.
Tak Mates ma letos precist v CJ pet knizek vlastniho vyberu a kazdych 14 dni kontrola ctenarskyho deniku a v druhym pololeti referat. Kazdych 14 dni...tak to mne dostalo Jsem si vzpomnela, jak za nas koloval po tride jeden vzorovy a vsichni opisovali, co jim sily stacily No u nich jeden nebozak neco opsal z internetu a musel na koberecek k reditelce |
12.9.2016 20:45:18
Kacii, přesně to stejné o té byrokracii říkal manžel, taky ty papíry vyplňujeme každý rok a přitom to v databázi už dávno musejí mít.
Holky musí každý měsíc přečíst jednu knížku nebo půl tlusté a udělat referát, jinak za 5. Jinak manžel mi nadělil hezký dárek ke svátku - naboural mi auto, nedobrzdil. Takže jsem bez auta. Srazík bych určitě brala, na welness to nevidím, celý víkend nedám, ale třeba zase ze soboty na neděli by to šlo. |
Kacii&Matýnci | 8339 |
12.9.2016 15:08:30
Jakoze sedmaci nemaji povinnou cetbu, nebo referaty z prectenyho? Za nas to bylo snad od treti tridy, ne? Tady teda taky, asi jedou furt ten rakousko-uherskej model Vcetne ty sileny byrokracie.
Kazdej rok vyplnuju adresy a telefony a emaily a pojisteni a dalsi osoby, kdyby se neco stalo a jodovy tablety a ockovani proti tetanu a kdo vsechno muze vyzvedavat v druzine a dalsi ptakoviny. Jeden by rekl, ze to jednou hodi do databaze a pak uz jen budou prepisovat zmeny, ale to ne Buzerace nejvetsi. Pak se mi ty papiry pomichaji, takze vyplnim tohle vsechno Tyne na papir od Matyse a ta mi ho dalsi den prinese, ze to ma spatnej format, ze oni maji od letoska mensi formulare...tak znova Zitra rodicak Mates a zaroven zapisy do hudebky, pozitri ma Tyna a Ben rodicak zaroven. M. je mimo, ja se nerozpulim. Jsem sama, komu to prijde cim dal narocnejsi? |
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) | 2984 |
12.9.2016 13:46:07
U nás povinná četba zatím jen u Michala- ehmmm, už má jednu knížku přečtenou a zapsanou v deníku.... šprťák
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
12.9.2016 13:42:44
U nas se cte. Hlavne, protoze se musi U vas se nemusi? Zadna povinna cetba? Tady dostanou seznam knizek a par jich musi precist. Nejsou to teda zadny hruzy, jako za nas. A nejaky si muzou vybrat sami. Jak v CJ, tak v NJ, nemaj toho zrovna malo. Ted budou zacinat s dalsim jazykem. Mates chce francouzstinu, pokud to nepujde, tak rustinu, v ty ma par let naskok.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.