| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 37777  [Dalších 37567 >>]
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
12.9.2016 6:11:29
Byla bedna - 2. místo :-)
-Titty- 21471
11.9.2016 18:54:08
Iro, tak jaka? Ja psala, ze mam vychazky az od 14, takze jsem se stavit nemohla. Byla bedna???
10.9.2016 17:52:09
Městská sportovní hala Vodova ulice- Královo pole - ČP v Judu budeme od 8 ráno cca do 15 hod... nevím, to záleží , jak se dopere- pokud vypadne hned, tak můžeme jet domů už třeba ve 12 :-)
-Titty- 21471
10.9.2016 13:28:34
Ještě reakce na vaše příspěvky - Duši, Matouš taky nečte, pouze v Řecku přelouskl 1. díl Letopisy Narnie, ale to jen proto, že tam neměl kompl. Jakýho vnuka? Betyna vyvdá čtyřleťáka nebo je to něco od manžela? Já s velkýma klukama celkem patálie, ale ani se mi to tu nechce psát. To si můžem povykládat ~:-D

Iro, koukám, že zítra budete v Brně. Kde a kdy? Mám od 14-18 vycházky, kdyby to bylo někde poblíž, mohla bych se kouknout. Stejně budu asi sama doma. (Ale obávám se, že než si to přečteš, bude po závodech ~t~)
-Titty- 21471
10.9.2016 13:21:10
Ahoj holky,

škola začla, ale pro matouše jakoby ne, zatím s ním nehnu, ani nemá obalené sešity ještě ~o~ Já měla pekelné prázdniny. Teda v červenci jsme byli v Řecku na Rhodosu, to bylo fajn, fakt luxus a relax, ale od půli srpna jsem nemocná. Napřed jsem přecházela a ted už jsem 3 týdny na neschopence. Ale už je to dobrý a někdy v půli příštího týdne se chystám do práce. Měla jsem cytomegalovira a úplně mě skolil. Prý se s tím potká min půl populace a když je člověk zdráv, měl by se s tím vyrovnat a ani to nepoznat. Já měla fakt 3 týdny teploty, z toho cca 10 dnů horečky. Držím jaterní dietu, vypadám jak Miluna, akorát mám menší prsa ~t~~t~ Na další odběry jdu až za měsíc a do té doby nesmím pít alkohol!! hrůza!! Ale poté bych Vás ráda viděla!!! Co takhle nějaký prodloužený víkend koncem října? Čekám odezvu, kdo má zájem a kde. Já bych jela do prahy, já tam posledně chyběla, ale klidně i nějaký welnes. Nevím, jestli by mě to bavilo, ale s Váma určitě jo! ~s~
Maruška + holčánci 01/04 38037
6.9.2016 13:23:25
Heli, gratulace k nové práci, přeji, ať to nejsou nervy jak v té minulé.

My začaly školní rok nastavením povinností - mají tabulku známek a denních povinností. Proč by měly dostávat kapesné jen tak, takže ač se to nemá, zavedli jsme za jedničky a dvojky peníze a když si nebudou plnit povinnosti, tak penízky jdou zase dolů. Zrovna se rozhodly obě našetřit na telefony, tak když máknou, tak do vánoc je mají.
Ikdyž zrovna včera večer jsme zjistili, že si aktovky nechaly u mne v obchodě a hned to byly body a tím pádem i korunky dolů ~t~

Od letošního roku jim přibyla němčina, měly na výběr ještě ruštinu, ale náš tatínek rozhodl němčinu, tak budou šprechtit.

Mně čekají 40tiny přesně za dva měsíce, moje sestra říká, že žádné narozeniny už nemá.
Dušinka 21298
6.9.2016 11:14:32
Ahoooj~3~
všechny ledňáčky zdravíme a statečné maminky taktéž~3~~3~
Teda Iro, s tou 50 mě to pobavilo. Prej šok~t~. No tak já mám pocit, že musím bejt v šoku permanentně: už mi táhne na 60, stala jsem se babičkou ze dne na den čtyřleťáka a do toho prej svatba v zimě. A aby toho nebylo málo, tak další svatba (syn bráchy) hned potom. No nemůžu já mít něco v klidu?????

Heloušku - veeeelká gratulace, ať se Ti tam líbí~g~~R^
Kacii,u nás se svorně tvrdí, že žádné úkoly na prázdniny nebyly a teď to postupně vylézá jako hadi z děr~o~

No a konečně po 3letech jsem Marušce vrátila obruč, kterou holčánci zapomněly u Kelišky ( jak se ta ženská, proboha, jmenovala?)

Jo a chtěla jsem se zeptat čtou vaše děti? Albert vůbec nečtě, jen ABC a AUTA ( časopis o autech) a jinak krom FB NIC ~a~

a kdepak máme naši předsedkyni Milunku?????~;)
Kacii&Matýnci 8339
3.9.2016 22:06:20
Jee, Helco, ty mas novou praci? Tak at se dari! Ve skole to bude pohoda, ne? Prazdniny, vikendy... :-)

My finisujem s prazdninama, Ben nema hotovy ukoly a uz to nestihne, Mates nema docteny knizky (dostali na prazdniny tri nemecky a dve cesky). A Tyna neudelala pres prazdniny nic, protoze nic nedostali. To rika ona. Hned ve stredu ma se sborem vystoupeni na radnici, takze u nas taky nebude pomaly rozjezd.

Jo a v Brne budem bud v sobotu, nebo v nedeli, jedem si pro potkanata ~:-D
Analeh a zlobidla D+L 18104
3.9.2016 18:53:49
Ahojky při sobotě,
tak jak se vede ve školním roce? u nás by dětičky chtěly.aby školní rok už skonřil :))) no snad si zvyknou~j~
Já jsem taky vykročila od 1.září do školy,ale ne školní lavice jen ke školnímu sporáku.Za ty dva dny jsem moc spokojená a doufám,že to bude i nadále :)
Prázdniny utekly neuvěřitelně rychle,snad bude pěkné babí léto :) dneska jsme dělali brambory u našich a minulou sobotu naše.jinak dortuju o 106 a je u nás vše dokolečka dokola :))
zdravím a ozvěte se envěrnice jedny :)
2.9.2016 19:04:51
Pardon za chybičky ~f~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 37777  [Dalších 37567 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.