| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 37777  [Dalších 37557 >>]
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
2.9.2016 19:04:00
Do prkna... napsala jsem příspěvek a všechno se mi smázlo....
Mates změnil školu, hned se v nové třídě poznal s asi 4 mi dětmi ze školky, p. uč. prý je hodná, tak snad to bude dobrý- moc se mu do školy nechtělo, už v druhé polovině srpna hlásil, že má depku, že končej prázdniny...
Míša už dostal první jedničku a hned i domácí úkol... na nic nečekají :-) 10.9. jede ze školou do Švédska a Dánska na 10 dní, tam se těší.
Já jedu s Kačkou 11.9. do Brna na závody.
A já se přehoupla přes čtyřicítku a teda nějak si to nepřipouštím, jen tuhle jsem si tak řekla, že za 10 let mi bude 50 a to už je tedy šok ~:-D
Mějte se pěkně!!!
Kacii&Matýnci 8339
1.9.2016 22:06:34
Ahoj, tak kde jste kdo? :-)
Uz vam to dneska zacalo? U nas jdou az v pondeli a letos poprvy se fakt netesim. Tyhle prazdniny byly dost akcni a nejak se mi zas do toho stereotypu nechce.
Co u vas novyho?
Maruška + holčánci 01/04 38037
9.8.2016 18:27:24
Tak to už by jsme měli dohodnout termín a začít se pídit, kam vyrazit.
Koukala jsem na ty týdny, vychází to po těch svátcích, tedy 8-15.7.2017.

A co nějaké to mecheche ze soboty na neděli v Praze, jako loni?
Kacii&Matýnci 8339
9.8.2016 13:24:37
Ahoooj!
Tak my jsme jeste ve Varech, zitra jedem zas do Plzne a v pondeli domu, na par dni. Pak nas ceka jeste jeden psi tabor a prvni vikend v zari psi setkani..a pak zas skola. Za sebou mame jeden psi tabor na Morave, jen ja Mates a pes, pak byl Mates s Tynou 14 dni na tabore v CR, ja zatim sama na druhym psim tabore, pak Plzen, a Vary. Ben byl od zacatku prazdnin u babicky ve Varech, takze klidek :-) Ale musim teda napsat, ze mi hrozne chybi ten tyden s vama, citim to primo fyzicky, nejak bylo malo odreagovani a nicnedelani, tak doufam, ze to pristi rok klapne !!! :-)

Uzivejte druhou pulku prazdnin, mam pocit, ze to utika jeste vic, nez loni...
Maruška + holčánci 01/04 38037
4.8.2016 19:06:16
Když ono to dortování jako podnikání není legrace. Dokud vyrábíš doma, tak na tebe nemůže hygiena, jakmile máš provozovnu, tak jsou tam pořád. A nejen hygiena.

My jsme teď ve Znojmě u mámy, zítra se vracíme do Ouholic. Celý příští týden bych měla mít na starost ještě dvě spolužačky holek, tak doufám, že bude pěkně a budou se hlavně rochnit v bazénu. Pak jedou holky na tábor, jejich první tábor, tak doufám, že dopadneme lépe než ty, Duši.

Jinak mě předevčírem vypeklo auto, jak jinak než na dovolené, najednou přestalo startovat. Nervy na pochodu, že odešel startér, auto mne nechalo pod kopcem u mámy, naštěstí sestra zalarmovala svého automechanika, který pro mne přijel. Nakonec to byla jen baterka, takže výměna a jezdím, huráááá.
Analeh a zlobidla D+L 18104
4.8.2016 15:39:49
Dušinko no s tím mým dortováním nění to tak jednoduché,všechny ty předpisy,razítka to je běhání na půl roku,ale hlavně nemám provozovnu a nemám na její zaběhnutí a pořízení peníze.Takže je to sen,asnů se člověk ale nesmí vzdávat...takže tak.
Jo změna u mě bude asi v nebližší době hodně velká,až bude aktuální dám vědět:) zatím pssst i stěny mají uší a internet velké oči :))

Jinak zuby mám o těchto prázkách rozlomeny dva následně pár dnů za sebou a naše paní zubajda má dovolenou...musím počkat,zatím nebolí snad vydrží...asi taky stárnu nebo co~t~~t~

Holky ozvěte se je mě po výás smutno :)
Dušinka 21298
3.8.2016 19:25:44
No ahoooooj~3~,
u nás prázdniny trochu trága - Bertík místo tábora bolest v krku, takže 5litrů - no víte kde....
Mně dneska píchali pro změnu ucho a rozlomil se mi zub, to stáří je fakt hrozný~a~

Ale neztrácím naději - bude líp.~;((
Heloušku, kdy už konečně praštíš s tou prací a začneš dortovat naplno????
Podejte o sobě hlášení, jinak tu fakt chcípne pes, jak píše Titty~t~
Analeh a zlobidla D+L 18104
2.8.2016 14:51:58
Ahoj lednáčci,
tady jsou asi taky prázdniny nebo co:))
hjak se všichni máte jste někde u moře,na horách,na chatách či doma u bazénu ?:)
u nás tak střídavo oblačno.Lukášek je od začátku prázdnin u našich a nějak ani nechce domů.Spal vlastně jednou doma to když jsme spolu byli na koncertě Slzy tady u nás.Denča ta dojela z Prahy natěšena nákupy ve slevách :) a já a tatín pořád pracujeme.Já sice měla nějakou dovču trochu jsme makaala doma,dělala nějaké dortování,ale stihla jsme i pár výletů, nějaké zkrášlování,mojito večer se spolužačkama a tak.Ted už třetí týden pracuju a hrozně mě to nebaví :))) ale to je stárá známá písnička ode mne:)
děti mají půlku za sebou snad i ten srpen bude pohodový a užijí si bezva prázdniny.
Všechny zdravím
H.
-Titty- 21471
10.7.2016 20:16:58
To víte, zdechl tu pes, tak jsem to dala 2x ~y~
-Titty- 21471
10.7.2016 20:16:08
Ahoj,
Maru, upřímnou soustrast.
Mě teda mrzí, že ledňáčci nebyli, mockrát jsem si vzpomněla, co bysme asi teď dělali a jak jsme se nařehtali. ~n~ jinak matouš je teď na táboře, takže to je pozitivum, je mi trošku smutno, ale je tu pohoda. Nepojedem koncem srpna třeba na chvilku ještě někam? Jako rozloučení s létem, když nevyšel začátek? fakt bych Vás ráda viděla...
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 37777  [Dalších 37557 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.