| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 37777  [Dalších 37547 >>]
-Titty- 21471
10.7.2016 20:16:08
Ahoj,
Maru, upřímnou soustrast.
Mě teda mrzí, že ledňáčci nebyli, mockrát jsem si vzpomněla, co bysme asi teď dělali a jak jsme se nařehtali. ~n~ jinak matouš je teď na táboře, takže to je pozitivum, je mi trošku smutno, ale je tu pohoda. Nepojedem koncem srpna třeba na chvilku ještě někam? Jako rozloučení s létem, když nevyšel začátek? fakt bych Vás ráda viděla...
Maruška + holčánci 01/04 38037
3.7.2016 22:38:15
Tak my už jsme po první dovolené, Holandsko i Belgie byly super, ty jejich cyklostezky nemají prostě chybu. Bylo to tisíc kilometrů a 10 hodin jízdy.

Jen příjezd domů byl smutný - umřela mi včera teta - kmotra, včera, měla rakovinu kostní dřeně a ani biologická léčba nakonec nepomohla, možná kdyby ti hnusní byrokrati dva měsíce nerozhodovali, zda jí ji dají nebo ne, tak by byla nasazena včas. Pohřeb nebude, nepřála si ho, navíc by přišlo nejspíš hodně lidí, protože byla známá ve Znojmě i Božicích a strejda by to psychicky neunesl a jejich vnučka, kterou vychovávali, taky ne, budeme mít rozloučení jen rodinné tuto sobotu.
Tak mi vlastně ani tolik nevadí, že nejsou ledňáčci, pro nás by byli smutní.

Vysvědčení si holky vyzvednou teprve zítra.
Kacii&Matýnci 8339
1.7.2016 14:45:01
Ahoj! Tady to nejak chciplo :-)
Tak uz i my mame prazdniny, dneska bylo vysvedceni. A uz jsou na zabiti. ~t~ No, jeste dva mesice vydrzet ~z~
Prejem vsem krasny leto! ~x~
Kacii&Matýnci 8339
15.6.2016 18:59:31
V kostele to muselo byt krasny :-) Mne mrzi, ze jsem se nedostala do Betlemsky kaple, tam meli koncert v dubnu a i ze zaznamu je slyset, ze to tam ma uplne jinou akustiku :-)
Kacii&Matýnci 8339
15.6.2016 18:57:00
No Maru, taky se bojim, ze neco prosvihnem. Ted ma Tyna uz mesic navic kazdy tyden zkousku sboru, ve ctvrtek meli vystoupeni s Marjankou (Tyna, Ben), vcera mela koncert Singschule, takze Tyna zpivani a fletna, v patek je vystoupeni Marjanky a Tyna zkouska sboru, v sobotu a v nedeli ma Tyna vystoupeni v Konzerthausu (600 deti, uz maji skoro vyprodano). Pak jeste koncert klavir vsichni tri a pak chcipnu. Decka jsou na sebe jak sane, uz potrebujou zmenu.
15.6.2016 18:14:58
Tak to my jsme už jeden koncert prošvihly a sice Mája kytarový. Nějak si zafixovala středu a on v úterý.
A tento čtvrtek měly mít naráz koncert se sborem a vystoupení s dramaťákem, tak nakonec jsem to dohodla tak, že na koncertě jejich sbor bude zpívat na začátku a vystoupení se posune o čtvrt hodiny dozadu, abych je stihla přivézt. Prostě ani na jednom to bez nich nejde.

Na noc kostelů zpívaly se sborem v kostele nějakou mši, bylo to moc pěkné na to, že jich tam bylo málo.
Kacii&Matýnci 8339
14.6.2016 21:14:07
Milco, no to neee, pristi rok to musi vyjit! Mrzi mne, ze letos ne, pred deseti lety jsme jeli poprvy

U nas je ted desna honka, kazdou chvili nejaky vystoupeni nebo akce, oci mam furt prispendleny na kalendari, abych neco neprosvihla...at uz jsou prazdniny!!!
7.6.2016 21:24:18
Milčo, děkuji, udělala jsi to správně. Já sem neumím zkopírovat obrázek, lepší je to přes fb stránky mého obchodu.

Já jsem taky pro týden a naši dobrou sestavu.
Bb+04,05,08,12 10499
5.6.2016 22:03:43
Bylo to teda takový krkolomný, ale snad jsem to provedla dobře ~t~~3~

Dnes u nás dětský den.. převedla jsem přes 200 dětí na "slekjlajně" mám dost ~t~~t~
Bb+04,05,08,12 10499
5.6.2016 22:00:35
Maruško, zahlasuju a ráda ~R^
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 37777  [Dalších 37547 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.