Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
-Titty- | 21471 |
26.7.2017 17:44:32
Ahoj holky, to jsem já, Titty Říkala jsem si, jak to je s dovolenou, že musím nakouknout. My jsme letos dovo nějak prokaučovali, nevím, jestli jako rodina někam pojedem, tak jsem si říkala, že aspoň s Rodinou Ale pokud by se nic nekonalo, tak bych ten poslední týden odjela k moří. Takže kdo je jistej - Kacii, Milča, Ála a ještě někdo?? Kateřina? Duši? Nevím teda, jestli skousnete Matouše, mně to jde těžko, je teď fakt šílenej, jak s ním mlátí hormony. Nevím teda, co tam ty velký budou dělat, to už je fakt jiný, než když tam popojížděli na odrážedlech - to byla paráda
|
Alanis | 10352 |
13.7.2017 15:00:30
Ahoj holky, to jsem já, Ála
Hlásím, že vše v platnosti, jedu já i ségra. Mili, samozřejmě, pokud budou pokoje obsazený, tak se ségrou sdílím apartmán, to je jasný. A jinak preferuju pokoje zvlášť, nespavých mimin jsem si užila dost :-D U nás teď klidno, kluci jsou na 2 týdny v Anglii na kurzu a A. chodí na baletní příměstský tábor, nejradši by tam i spala. Ale řeším zas zdravotní problémy mámy, neurologického charakteru, no nic moc, těšila jsem se jak teď po vypiplání všech začne pohoda, i stálejší práci mám domluvenou jako home office, ale obávám se, abych neskončila jako pečovatelka :-( Výzo u nás super, nejmladší a nejstarší samý, prostřední dvě dvojky, navíc přijatí na ty gymply, co chtěli, takže v tomhle ohledu 100 bodů ) Dovolenou nijak moc neplánuju, kvůli mámě jsem musela zrušila naši rodinnou dovolenou v Rakousku, tak se snad utrhnem aspoň na nějaký dva tři víkendy na Mácháč atd. A fakt už se na vás moc těším!!! |
Kacii&Matýnci | 8339 |
4.7.2017 10:05:44
Jo a astigmatismus mam taky, zrejme to castecne objasnilo moje migreny. T. a B. maji jen mirny.
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
4.7.2017 10:04:55
Maru, jo, to je zabavny s tema brejlema. Mates je ztratil na horach, 14 dni pred terminem u ocniho. Bylo jasny, ze se mu oci taky zhorsily a detem do 15 optik nemeri, tak jsme museli koupit podle staryho predpisu. Dostal ty nejlevnejsi, za 17 ecek a opticka byla tak neprijemmna, ze jsme pak ten balik sli utratit do vedlejsi optiky Ja je porad jeste nemam, vcera jsem se rozhodla, ze az v srpnu, jsou to nejmin dalsi 200 Tyna ma 1,5 na jednom oku, ja mam min, tak se to jeste porad da bez nich.
|
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
4.7.2017 9:50:40
Kacci, holky mají brýle už dva roky, mezitím stihly Mája jedny a Kája dvoje ztratit, takže ty poslední si už platila sama. Stejně se jim to horší co půl roku. A já je mám předepsané na blízko, ale vzdoruju, ještě jsem si je od jara nenechala udělat, to bude na podzim u očaře sprďan :)
Obě mají na dálku 1,5 dioptrie + Kája má mírný astigmatismus, nebo jak se to jmenuje. Tak si užijte Šikulovi, budeme na vás myslet. |
Kacii&Matýnci | 8339 |
3.7.2017 20:41:40
Ahoj
To je dobre, ze nam pan Sikula veri a vi, ze prijede pes? Uz se taky desne tesim, jediny blby je, ze bude konec prazdnin, na to se mi myslet teda nechce. Ja jsem ted doma jen se dvema detma, to se mi nestalo, ani nepamatuju. M. je na dva dny taky v tahu. A vysvedceni u nas v pohode, Mates samy, Tyna dvojku z nemciny a Ben jen slovni hodnoceni. Nenosi ukoly a pomucky a pozornost taky nic moc, zadny prekvapko Jo a mame vsichni brejle. Tyna dostala na dalku, ja taky a Ben na blizko. V optice nas milujou, nechali jsme jim tam pulku prumernyho platu |
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
3.7.2017 17:55:15
ahooooooj.. zdravím všechny ... malé i velké... sláááva prázdniny jsou tu!!!
holky, potvrzuji termín letní dovolené... sobota 26.8. až čtvrtek 31.8. ... pak nám zbyde pátek a víkend na vzpamatování a uvedení do školního režimu. Pan Šikula nás čeká.. zálohu nechce a prý věří, že přijedeme cena ubytování je na netu.. pension Šikula Bolešín http://bolesin.cz/ceny-ubytovani-a-sluzeb jinak u nás vysvědčení všelijaký .. Milča zhoršení ze dvou dvojek v pololetí na sedm, ale vyznamenání ještě má, tak OK.. Eda samé jedničky a Jirka donesl jen výpis, protože zameškal moc hodin a neměl hodnocenou přírodovědu.. tak musí na konci prázdnin dělat dodatečnou zkoušku .. no holt ty lyže, fotbaly a na závěr matematický tábor mu s těma hodina dost zamávaly Alenko, pokud Šikula obsadí pokoje, tak by ti nechal se sestrou apartmán - 2 pokoje se společnou sociálkou, ale pokud už nikoho neubytuje, tak můžete mít každá svůj pokoj, je to OK? holky, už se na vás moc těším.. bude to fajny závěr léta.. musím teda nějak nenápadně zdrhnout z práce, snad si toho šéf nevšimne |
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
3.7.2017 13:33:54
My si dnes teprve vyzvedli vysvědčení, protože minulý týden jsme byli na Sicílii. Můžu jen doporučit, nádhera.
Holky mají vyznamenání, Mája 4 dvojky a společně s jednou spolužačkou nejlepší ve třídě, Kája 6 dvojek, což je 4. ve třídě. Dostaly od školy poukaz každá sto korun na knížku, tak už se těší do knihkupectví. U nás ve třídě máme i propadlíka, byla bych raději, kdyby si zopakoval sedmičku, protože je to gauner, kvůli kterému nejela třída na žádný výlet. Holky mají tábor až v druhé půlce srpna, protože to už musím být v obchodě. |
Kacii&Matýnci | 8339 |
2.7.2017 13:19:16
Asi uz jste vsichni nekde fuc, tak vam vsem preju krasny prazdniny, protoze jsme si je vsichni zaslouzili
Nam ted odjelo nejmladsi dite, uvidim ho na chvilku za dva tydny a pak jedou vsichni tri na tabor. Cervenec je proste nejuzasnejsi mesic Uzivejte! |
Dušinka | 21298 |
4.6.2017 16:01:47
Maruško, jéééé, tak to mě mrzí, to je pech
Abyste tomu vy ostatní rozuměli / nebo vlastně rozuměly, když jsme tu samé ženy? Jela jsem k zubaři s oběma dětma( tj, i stěhulí) a Bertík potřeboval boty, tak že se stavíme u Marušky v obchodě. Jenže do toho volala sousedka, že nám zdrhnul pes, protože jsme ve spěchu nezavřeli druhou bránu od vjezdu, no. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.