Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
2.6.2017 20:25:25
Duši, představ si, že jen jste odešli, tak ani ne za pět minut přišly holčičky ze školy. Těsně jste se minuly.
|
-Titty- | 21471 |
20.5.2017 19:06:53
Ahoj holčičky,
tak je objednané u Šikuly? Takže Kateřina jede? A co Duše a vnouček??? Matouš napřed furt říkal, že nejede, ale když jsem mu řekla, že jede Maty - grafiťák, tak nějak přestal protestovat Tak já už se teda těšííím |
Kacii&Matýnci | 8339 |
18.5.2017 10:55:20
U nas to byl ted opacny extrem. Ben je docela drzka, zkousi, co si muze dovolit. Druzinar mu rekl, aby si udelal ukol, Ben na to at mu da pokoj a druzinar pokrcil rameny a sel. A ja se o tom dovedela az za dva mesice na rodicaku!!!! Zadna poznamka, nic. A pak se takhle nemaj chovat, kdyz jim to prochazi Tak jsem udelala dusno, ze chci o vsem vedet, od toho maji sakra sesit.
|
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) | 2984 |
18.5.2017 6:01:09
No- děti -učitel.... je to děs... u Kačky ve třídě si šly tři holky stěžovat na třídní, že jim dala poznámku a dotáhly to až k řediteli.... takže se to řešilo, p.uč. se rozplakala a řekla, že už nechce být jejich třídní.... no síla...
Babička učí a co vypráví., to jsou taky lahůdky, ona je ale dost nekompromisní a stojí si za svým, takže ze začátku si na ni rodiče stěžují a na konci roku, když vidí, že děti umí, tak zase pláčou, aby si tu třídu nechala. |
Kacii&Matýnci | 8339 |
17.5.2017 23:21:09
Maru a jsem rada, ze je malymu lip! Ufff. I kdyz se teda moc nevyznamenali pani doktori.
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
17.5.2017 23:20:16
Milco dik! Posledni dobou se ale nejak flaka, furt na pocitaci
Maru, u mne na FB. A to mne teda nadzvedlo, Kaja neni ta, kdo by potreboval ocistu! Ach jo, je mi jasny, jak to myslis, chudak holka. Decka chodi kazdou chvili s podobnyma vecma, je mi z toho nanic. Fakt nechapu, kde se stala chyba, jak je mozny, ze to ta nase generace s tema detma tak pos... Ucitele se boji napsat poznamku, deti jim vyhrozujou rodicema, desny tohleto. Ale prazdniny!!! Uz jsou skoro tady!!! Jeste nikdy jsem se tak netesila, mam toho nejak plny kecky. |
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
16.5.2017 23:17:28
Tak synovec už je na tom lépe. Sice je stále na JIPce, ale už jí a směje se. Ale příčinu stále nezjistili.
Já nikde Matyho dílka neviděla, kde je najdu? Stále řešíme šikanu. Když ona je Kája takový poctivec, že upozorní učitele před písemkou, že ve třídě visí tabule s tímto tématem, takže ji kluci vyhrožovali, že ji zmlátí. A nechápe, že normální žák by to nechal být a neupozornil na to, chápe to jako podvod. Manžel našel mezi papíry na vyhození vytržený list z jejího deníčku, píše tam, jak je jí z toho všeho smutno, jak stále méně zapadá do třídy a jak na ni shazují i chyby, které udělali jiní a vyhrožují ji, že ji zbijí. Chci zkusit karmické čištění, jinak už nevím. |
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
16.5.2017 21:44:25
Kacii, zahlédla jsem na fb Matyho umění.. fakt super, čuměla jsem jak z jara.. fakt borec
|
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
16.5.2017 21:42:04
ahoj holčinky..
teda Maruško, to je strašný! Doufám, že už je chlapečkovi lépe a že bude brzy úplně ok. Alo, od tebe teda super zprávy! A hrdá buď, kdo jiný už by měl být hrdý, než rodiče .. krásně se to čte a mám radost, že jsou kluci tak dobří a Apolenka vzorná, miláček jinak s těma gymplama.. prosincovky to teď hodně prožívaly.. některé děti se hlásily na osmileté gymply.. v hlavě mi utkvěla třeba Kavalírka .. u nás nic.. Jiřik neměl zájem, tak jsme to ani nezkoušeli holky zítra budu volat tomu Šikulovi.. nahlásím teda toto: Kacii + 3 a pes Ala + 2 ségra Ály + 1? - tady si nejsem jistá kolik bude mít s sebou dětí Titty + 1 Kateřina + 2 já + 4 (možná 3) termín tedy od soboty 26.8. do čtvrtka 31.8. do školy by se mělo jít až v pondělí, takže zbyde krásně čas na regeneraci ještě někdo? snad se sem dostanu hned zítra .. jsem poslední dobou fakt nemožná |
Kacii&Matýnci | 8339 |
12.5.2017 10:59:56
Ahoj :)
Alo, to je fajn, ze mas deti takovy sikovny, jen se chlub! :) Ono to hodne pomaha prezit tu jejich puberticku To si musim casto pripominat, abych ty nase nezahlusila Maru, to je sileny! Mne na tom desi nejvic ten fakt- vikend, to se nic rozjizdet nebude, ono to do pondelka pocka Tak drzim palce, at je dobre! A tobe taky! U nas stridave polojasno,mam pocit, ze pokud nemaji prusvih decka, prijde neco jinyho, co nas udrzuje ve strehu. Ale myslim stale pozitivne! Mates uplne propadl graffiti, do spreju dava asi vsechny prachy, oddelal par kusu obleceni a bot, koupili jsme mu profi masku, tak snad ji bude nosit, ono to asi neni tak cool, kdyz kolem furt couraji nejaky ty slecny A odpoledne travi nekde u zdi Ale dobry, ja tohle podporuju Jinak je to porad stejny, Tyna uz se chytla a zacina se chovat stejne jako Mates, tj. na ukoly nedohlizim, na uceni taky ne, uci se sama od sebe, slava! Mates je porad trochu extrem, ve skole toho maji hodne, my se v 7. flakali po venku, na uceni nikdo nesahl, oni makaji jak sroubecky, samy projekt, referat, test, chudaci A Benicek na vsechno zvesela kasle Ma stesti, ze ma dobrou hlavu, protoze jinak by to byla tragedie. Ale nezoufam si, snad ho to taky prejde. A nejlepsi na tom je, ze jsou za chvili prazdniny!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.