Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Alanis | 10352 |
12.5.2017 9:25:44
Maru, to je úplně šílený. Vůbec nevím, co k tomu napsat. Z ničeho nic, z plného zdraví tohle. A takhle malé dítko. Moc na vás myslím, hlavně ať se brzy zjistí, co to je...
|
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
11.5.2017 21:47:40
Protože je tu mrtvo, tak jedna děsná story a opět od nás.
Mám malého synovce od mého mladšího bratra. Je to moc hodné dítě, žádný plašan jako moje holky. Brzy mu budou tři roky. Minulý týden začal horečkovat. V pátek ho dr. kvůli velmi vysokému CRP poslal do nemocnice. Nabrali mu krev, ale protože byl víkend a pak svátek, tak se nic moc nedělo, akorát měl antibiotika. Tedy až do pondělí, kdy mu dopoledne přestaly fungovat ledviny. Odpoledne naštěstí naskočily, ale zase neskutečně opuchl a tak mu museli přepíchat infuze do nožiček. A změnili mu antibiotika. Ještě mu našli výpotek v plicích a měl obrovské uzliny, ale pořád nevěděli, co to způsobuje. V úterý zjistili, že má otravu krve, tak opět jiná antibiotika a přesun na JIP. Včera mu dali transfuzi krve a udělali CT uzlin, krku a nový rentgen plic. Zjistili, že má plíce plné výpotků. Ale zabrali antibiotika a otok pomalu ustupuje. Dnes mu v narkóze vytahovali vodu z plic a zároveň brali kostní dřeň z páteře. Při zákroku se objevili veliké problémy s dýcháním, takže ho museli zaintubovat. Teď je na JIP napojený na přístrojích a čeká se na výsledky. Ale prý vypadá lépe než včera, otok pomalu ustupuje a chtěl pohádku. Kostní dřeň šla na onkologické testy. Stále nevědí, co mu je. Denně čekáme na nějaké pozitivní zprávy, ale stále nepřichází. Jinak jsem včera byla malém chirurgickém zásahu, brali mi větší kusy na biopsii, ale určitě to dopadne dobře. |
Alanis | 10352 |
5.5.2017 15:56:15
Ahoj děvčata,
zdravím při pátku. S Bolešínem teda počítám já i ségra. Je s ní fakt sranda, lidi ji mají rádi. Tak snad mezi nás zapadne :-D My máme novinky. Mám doma gymnazisty. Furt to nějak nepobírám, jak mi ty děti vyrostly. Ale mám z nich fakt velkou radost, všechno jim jde, přijímačky udělali oba skvostně (K. je dokonce na jeden gympl vyhrál - ze 150 dětí...) a dostali se na všechny 4 gymply, takže jsme si vybírali a nakonec jde K. na Keplera a M. na G. Jana Nerudy... já vím, že to mimopražským nic neřekne, takže tohle je pro Iru No takže skončí pohodový časy na ZŠ, ale už je to potřeba, jinak se flákají No a jinak moje nejmladší dítě je pořád hrozně hodný a milý, prostě za odměnu. Všechno ji baví a co si vymyslím, tam nadšeně chodí... plavání, piano, balet... Balet teď dělá fakt intenzivně, mají před vystoupením ve Vinohradském div., takže tam chodíme každý den a o víkendu 2x denně Takže včera chuděra přebíhala z baletu na koncert do ZUŠ a všechno to teda nakonec zvládla Konec chlubení. Jinak nic nového, jen mně furt trochu hapruje zdraví, ale to už jiný nebude, že jo, přece jenom ten věk už mi neubude. Moc držím palce Dušině naší, ať se co nejrychleji otřepe!!! A ten vnouček je teda vyvdanej? Myslím toho, co pojede do Bolešína, ne toho v břiše Já jsem se v tom nějak ztratila |
Kacii&Matýnci | 8339 |
23.4.2017 0:16:43
Dusi, prekvapko je stejne nejlepsi! :)
5.-7.7. to asi neklapne, budem na soustredeni. |
Dušinka | 21298 |
22.4.2017 17:51:45
Ahoooj
Kacii, není to jisté, je pořád otočené zadečkem, takže to bude překvápko Budeme 5.-7.7. ve Vídni, tak byste měli čas/chuť, rádi vás / Tě uvidíme a dáme sklenku Milčo, pokud ji neudáš, tak se hlásím a dík. |
Kacii&Matýnci | 8339 |
21.4.2017 15:07:35
Dusi, tak co, je holcicka???
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
21.4.2017 15:07:13
Ahoj!
Tak mame po prazdninach, letos to bylo slaby, museli jsme zustat doma. Nejak jsme prosvihli vymenu pasu deti a propadly jim. Je to pak dost mazec, chteji potvrzeni o obcanstvi, coz trva 6 tydnu, samotny pas pak dalsich 5 Takze jsem si udelala vylet do Prahy a vyridila aspon to obcanstvi. Sice jsme potvrzeni meli, ale stary, nove od ledna 16 plati jen jeden rok Stravila jsem na urade HODINU vyplnovanim formularu, fakt neskutecny! Milco, co ta Titty? Nase decka se teda na dovolenou fakt tesi, to by byly zas smutny. A jak to tak vidim, bylo by to asi stejne naposled, co? Jedine jezdit s mladsima, i kdyz Mates by asi jel i tak :) |
Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
16.4.2017 19:30:48
Krásný zbytek velikonočních svátků :)
|
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
14.4.2017 20:35:14
nazdáááááár ženský... a babičky
Dušinko, krásný starosti.. ovšem těch krámů, to je šílený .. já se ještě pořád něčeho zbavuju :-D ... kdybys chtěla takový ten monitor dechu Nanny - kupován nový na Káju a použit asi 2x .. tak ti ho dám!! tak a teď k letní dovče... účastníci: Kacii + 3 + pes Titty + 1 Ála + 2 ségra Ály + malé děcko já + 3 Duši s vnoučátkem Kateřina + 2 .. ovšem silně nejistá! volala mi Titty, ale byla jsme ve vypjaté situaci a nemohla to vzít... zítra ji zavolám co má za info.. doufám, napadlo mě jestli nechce jet Matouš.. tak jestli nechce navrhnout nějaký jiný výlet.. třeba jen prodloužený víkend v září bez děcek.. no zjistím zítra a napíšu.. tak já zase letím |
Dušinka | 21298 |
10.4.2017 16:43:56
Noooo, děvčata, je to fakt mazec. V pátek jsme byli kupovat kočár na mimíse, jden za kolo už máme doma a jeden na zahradu, do toho cestovní postýlka, koš na mimino, vanička a všechny ty sarapatičky, jsme zavaleni krámama
Tak jen doufám, že nám ve čt povtrdí holčičku, jinak bude kluk v růžových bodynkách, no |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.