Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Anna, Honza, Milan | 19634 |
4.9.2008 21:38:39
ahojky evi, jestli chceš si vyzkoušet dámu v menší kolektivu - tak mi napiš na damu svou přezdívku , dám Ti vstup do diskuze, která je taky dubňákovská ale jen pár lidiček... vyzkoušej si tam co potřebuješ, vkládání fotek atd. aj se s některýma seznámíš.
Jsou dvě dubňáčkovské diskuze měly jsme trochu problémky na začátku a Tvé jedné se vypisuji jen já a pár lidiček. zaatím pa mám nějaké žaludeční problémy a je mi pěkně zle |
Léňa, Miky04+Luky07 | 26532 |
4.9.2008 14:47:14
tak koukám, že jsem s Rybkou nostalgická a stále nakukujeme :))
Evi, pojď na dámu !!!! |
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
4.9.2008 13:56:29
ahojky,
Evi. prosím, už máš přístup na dubňáčky na dámě, tak pojď kecat tam....tady to fakt moc nemá smysl. bohužel, měla jsme to tu ráda. naštěstí mám ještě další 2 diskuze na rodince. |
Léňa, Miky04+Luky07 | 26532 |
3.9.2008 16:23:31
tak nakukuju i sem
a koukám, že stále jsou jedinci (samozřejmě JÁ :o)))), kterým se nejde odloučit od rodinky EVI tak ať Vám jde malování ložnice pěkně od ruky, zelená určitě uklidňuje. To budou krásné sny a děkuji za povzbuzující slova ohledně kola. Vzdala jsem to a na kolo sedneme tak 1x měsíčně a Miky je v pohodě. Užívá si venku na koloběžce, nebo běhá a já nejsem ve stresu a zbytečně na Mikyho neječím :) EVI užij si volný víkend a pohodičku na horách a pak hurá, je tu už září a škola a školka. Tak držím palečky, ať se holkám líbí a jsou nadšené z kamarádů a kamarádek LENKO tak to jste si teda určitě v Turecku užili. Já osobně nikdy all inclusive neměla. Vždy jen polo nebo plnou penzi. I když formou švédských stolů. Muselo to být úžasnéé jinak já jsem z Prahy 8 a nakukuju sem opravdu málo nějak nezvládám. Miky si navymýšlel sportovních aktivit, k tomu já taky chodim cvičit, abych se konečně zbavila klokaní kapsy :). A domácnost je nekonečná práce. Asi jako všude . Bohužel |
Lenka,Nikolka04/04+Jakub12/06 | 23093 |
1.9.2008 21:50:59
Díky moc za informace o dovče.My jsme letos byli v Turecku a bylo to tedy mooc pěkný.Poprvé jsme měli all inclusive, tak jsme si to užili.
Chtěla jsem se zeptat odkud kdo jste, četla jsem jen pár posledních vzkazů.Tak se mějte moc hezky, já zase někdy juknu na diskuzi. |
Eva,Anetka a Kristýnka | 68041 |
27.8.2008 17:26:29
Ahojky
To víš,že to Bořek zvládne už je s něj šikulka... Koukám,že taky v noci nespíš... Já mám celý týden noční tak jsem vyřízená... Práce na zahrádce a děti už se nemohu dočkat,že půjdou do školy a školky... Ještě si užijeme poslední dny prázdnin a potom hup do školy... V začátku to nebude tak divoké... Přeji hezký zbytek prázdnin... |
26.8.2008 23:52:20
ahojky, koukám, že se tu objevil nový příspěvek....no jo a je od tebe!
Evi. to je fajn, že se tábor vydařil. příští léto už asi Bořka taky vyšlu na tábor, ale i do lázní na měsíc samotného. snad to zvládne. a bohužel s diskuzí to jde do kytiček.....ale jak už jsme několikrát psala, holky odešly na dámu. je to www.dama.cz a jsou to dubňáčci 2004 a další diskuze dubňátka 2004. tak bychom zase hezky pokecaly. snad bys dostala přístup.... tak vám přeji, ať si užijete ještě ty poslední prázdninové dny.....a pak škola volá. dobrou noc. |
26.8.2008 19:22:12
Ahojky
Koukám,že tady nikdo dlouho nebyl... Rybko Kristýnce se na táboře moc líbilo a přijela spokojená...Počasí jim taky vyšlo... Jelikož se blíží podzim tak je spousta práce na zahradě a nějak nestíhám počík.Ale semo tamo sem nakouknu. V sobotu jsem se byla podívat ne flóře Olomouc bylo tam moc hezky. Tad v sobotu jedu ještě s holkama na Radegast a bude po prázdninách.No co se dá dělat vše jednou skončí,ale něco nového zase začne. Přeji hezký zbytek prázdnin |
15.8.2008 21:30:32
ahojky, než ulehnu...nakukuji.
Evi přejem, ať se tábor líbí a vyjde počasí a vám s anetkou taky ať horry jsou supr. odpočiň si a neber energii. my byli včera a dnes u kamarádky v Hradci králové, bylo to fajn, má ročního prcka jako já. navštívili jsme ZOO ve Dvoře....jeli safari busem atd. a přeji dobrou noc...jsem unavená z auta a už jdu spát. pračka už doprala, prádlo visí....nic mě tu nedrží. |
15.8.2008 15:02:47
Tak dnes je pátek a já mám víkend volný... To už se mi nestalo dlouho... Kristýnka jede v sobotu ráno na tábor na kola... A ráno jak odvezu Kristýnku tak jedu s Anetkou ke známým na hory a vrátím se až v pondělí protože musím na odpolední... Ale i tak si hezky odpočineme...
Všem přeji moc hezký víkend... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.