Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Eva,Anetka a Kristýnka | 68041 |
![]() |
11.8.2008 9:18:29
Ahojky
Tak mám po noční na chvíli jsem si lehla,ale jdu mamči malovat ložnici vybrala si barvu zelenou prý uklidňuje,tak nevím já ji mám v jídelně je to hezké,ale zda uklidňuje nemohu posoudit. Léňo nedělej si z toho těžkou hlavu,ber to jak to je hlavní je že je zdravý a to že ještě nejezdí na kole přecinevadí jednomujde líp to a druhý je vyjímečný v něčem jiném. ![]() ![]() Zdravím všechny a přeji moc hezký den. Jdu něco dělat. Pá zase někdy tady ![]() |
Léňa, Miky04+Luky07 | 26532 |
![]() |
8.8.2008 18:23:29
jé tak to jsi mě Rybko potěšila s tím kolem. Jinak já mám totiž pocit, že všichni dubňáčci jsou supr jezdci a my jsme zaostalí
![]() prostě mi přijde, že ho kolo vůbec neoslovilo a nechci mu tu zase znechutit. Ale já tak ráda jezdím a Luky taky jízdu na kole miluje. V sedačce se řehtá, mává na lidi... Jinak na koloběžce je mistr světa. To zvládá kopce, zatáčky, couvání, poskakování... A tak si tak v duchu říkám, že když udrží rovnováhu tam, proč to kolo tak ignoruje????? Evi, tak to je dobrý, že holky jsou tak rozumné a berou to jak to je. Fakt jsi to suprově zvládla a zvládáš a holky jsou úžasné. Máš můj obdiv. |
![]() |
8.8.2008 16:57:53
Dovču jsme si užili super...
Myslím,že holky to berou tak jak to je s otcem,prostě jim nic jiného nezbývá... A s tím,že by jsi pro holky přijela babička druhá taky počítat nemohu.Ale ono to nějak jde a moje mamča mi moc pomáhá... Přeji hezký den |
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
![]() |
8.8.2008 11:26:50
Léňo. hm na kolobrndě neumí u nás jak Artur, tak pořádně ani Bořek.
a arturek se taky bojí na kole bez koleček....a poslední dobou nechce jezdit vůbec. ![]() Evi. a jak čtu, dovču jste si užily...to je parádní. s otcem je to blbý, hlavně asi pro holky...i když možná už se s tím smířily, že?? ale někdy by se hodila ta pomoc ať už finanční nebo, že si holky někdo odveze a ty můžeš ledacos zařídit atd... no ale ty zvládáš výborně i takhle....seš skvělá máma. ![]() ![]() ![]() |
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
![]() |
8.8.2008 11:22:28
ahojky ženský....tak nakukuji i sem.
![]() Evi: úžasný fotečky, vám vám to sluší, jste holt hezký holky. ![]() Léňo. taky supr fotky. ![]() Anni. téda, že nespíš a neodpočíváš, když máš o děti postaráno. ![]() ![]() a hlavně, ať už jste zdraví celá rodina. |
![]() |
7.8.2008 20:25:21
Ahojky
tak jsem se na chvíli tady usadila...Za chvíli spěchám na noční je toho hodně nebyli jsme tady 14 dní a doma na zahradě je spoušť tak sekám trávník peru atd.Však to asi znáte... Léňo to je super když může na chvíli někam vypadnout a nemyslet jen na práci... Anni tak jen tak pokračuj at si hezky odpočineš...Je fajn když si dítka někdo vezme...No u nás to tak nefunguje otec si nejezdí pro holky tak to je vše na mě,ale nevadí alespoň se nemohu nudit... Híííí Ať se noha rychle uzdraví at můžete na safari... Jinak na dovolené bylo super k tomu není co dodat.Holky byly nadšené.Počasí nám taky vyšlo a Gradac je hezký.Kousek od moře jsme byli ubytování a pokoj jsme měli s výhledem na moře no prostě skvělé... Taky jsme si trochu udělali jeden den turistiku vylezli jsme na tamní skálu a ten pohled byl krásný,sice jsme tam šli parta ale Anetka s babičkou zůstali dole protože by to nezvládli,ale udělali si vlastní program... Tak to je asi vše... Přeji všem hezký večer |
![]() |
7.8.2008 19:20:10
Anni, tak to je teda pech
koukám, že bolavé nožičky trápí celou rodinu ![]() a co Honzík, jak je to s ním ? a teda výlet s málo chozením, když něco objevíš, hned to hlaš :) Dneska jsem se nakonec teď večer proběhla venku. Zkusila jsem Mikyho dát na kolo. No hysterka hadr. Ujel 5 metrů a to s kolečkama, pak stejně žuchl a bylo vymalováno. Kolo házel do trávy, vztekal se. A kolo prý mám prodat. No děs, vůbec ho to nebaví, nejraději se furt drží jen koloběžky a kolo ignoruje. Nebo někdy jede, ale je to teda o nervy celé rodiny. Štěstí, že bydlíme hned u blázince :o))) |
Anna, Honza, Milan | 19634 |
![]() |
7.8.2008 18:12:02
tak ještě už vím, když dam smajlíka a enter, tak dám přidat.
nojo nakonec na safari nejedeme, prtože Dh má bolavou nožičku. místo hledání ubytka, hledám kam na krátký výlet bez chození. poprvé jsem se začetla do knížky slepičí polévky a myslela jsemže to je nějaký souvislý text a ono neeee. |
Anna, Honza, Milan | 19634 |
![]() |
7.8.2008 18:08:26
ahojky Leni,
nojo to jsem zase trochu protáhla... ![]() |
![]() |
7.8.2008 12:41:47
teda ANni, nestačím se divit času tvého příspěvku
kdy proboha spíš ???? Stále nějaká činnost. Asi se půjdu někam raději zahrabat :) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.