| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 7468  [Dalších 7358 >>]
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
16.6.2009 10:44:16
Maruško, gratulace k bříšku:-)) A jseš odvaha, já bych už do třetího nešla.

Stáňo, jak žijete, hekticky vid? Nechcete v létě něco podniknout nebo přijet relaxovat na zahrádku? Jst e zvaní. Ráda bych Vás viděla.

Lucka půjd e o rok později, i vzhledem k tomu, že je děsný drobek a prcek a vypadá, jak 3 leté dítě. Psychicky si ymslím, že by na to i měla, al e občas bojuje s e samostatností. Myslím, že zrovna jí to prospěje. Ale jinak nejsem moc přívrženec odkladů. Kdyby byla třeb a v květnu, tak by šla, al e s tím zářím, není o čem diskutovat.~z~
Zdislava a kluci 14977
15.6.2009 22:27:56
jestli muzu za sebe...jsem narozena 14.8. a byla jsem nejmladsi a nejmensi ze tridy, ja si myslim ze to znat je a to hodne,zvlast tedka v dobe kdy si vetsina rodicu zada o odklad pro deti narozeny do vanoc,takze by tam bylo moje dite a k tomu o dva roky starsi dite....ale to je jenom muj osobni postoj.....kdyz jsem v rodine rekla ze vojtik pujde tak jak ma,tak jsem za cernou ovci,protoze on je na svuj vek porad o kousek vyssi nez vrstevnici,ale proste pujde tak jak ma a v tom neustoupim, myslim ze i socialne je dobre ze pujde tak jak ma :-)
Stana+Zuzka+J+O 22743
15.6.2009 22:02:23
ahoj všichni!
Občas nahlížím, ale když já čím dál tím víc nestíhám. Teď jsem už po mateřské ve třetí práci, ale na druhou stranu jsem ráda, že práci mám.

A přiznávám, že jsem celkem rozhodnutá, dát Zuzku do školy o těch 15 dnů dřív. Zatím teda pořád špatně vyslovuje, ale jinak si myslím, že by na školu měla. A přitom oba kluci naopak šli o rok později a jenom jim to prospělo. Domlouvala jsem se s paní učitelkou, aby příští rok chodila do předškoláků, zatím ale nevím, jestli nám vyhoví. No a pak někdy v listopadu nebo prosinci chci Zuzu objednat do pedagogicko psychlogické poradny. Když se žádá o odklad, tak se tam taky muselo. No a konečný verdikt chci nechat na nich, mají tam testy, s dítětem si promluví a pevně doufám, že to dokážou odhadnout, zda to dítěti prospěje nebo ne. Protože škoda roku kvůli nějakým 15 dnům, když se ji nechtělo na svět ~:-D

Všem již narozeným přírůstkům i přírůstkům čekatelům moc gratuluji a přeju hlavně hodně zdravíčka.
Alecram , Ada a Domča 19997
15.6.2009 20:47:35
Maruško gratuluji k bříšku !!!!
Alecram , Ada a Domča 19997
15.6.2009 20:45:44
Ahoj všem,
tak podobnou věc doma řešíme skoro každý den. Aďa je hrozně šikovná a hlavně jí moc baví něco se učit a plnit různý úkoly. Chodí na angličtinu a moc jí to jde, zkouší s náma mluvit anglicky a i se pořád ptá na různý slova. Počítat umí do 100 a co nevidět si sama přečte pohádku JENŽE !!!!!! Když dostane ve školce hlavní roly v pohádce po šípkové Růžence tak před besídkou začne brečet a nehne se ode mě, takže besídka je v koncích. Od září jí chceme zkusit dát do Scholy ludus, třeba se tam trochu otrká a hlavně zjistíme co konkrétně by jí bavilo dál (já bych moc chtěla aby hrála na piano, ale zatím si ho moc nevšímá :o)
Takže taky pořád nevíme, na druhou stranu, kdyby šla o rok později, tak by alespoň chodila jeden rok společně s Domčou, což by bylo super pro Domču a vlastně i pro mě.
Uvidíme, ještě je pár měsíců čas.
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
15.6.2009 9:31:51
muj nedonosenec by do skoly za rok klidne mohl, socialne by to myslim zvladl, hlavou by to zvladl nepochybne, tak uvidime, jestli vyroste. zatim vaham, chvili urcite nepujde a za chvili zas urcite pujde, trochu schiza.
to jsem moc neporadila, co? :D
Zuzka4M 14793
7.6.2009 10:34:27
Maruško taky třetí~p~? Tak to moc gratuluju :-).
Maruška + 9/02+9/04+7/09 52757
6.6.2009 8:55:45
ahojky, tak Davídek taky v každém případě do školy půjde až těsně až před sedmým rokem. 2010 mu sice bude 6 (8.9.) ale já ráda využiju možnosti aby šel o ten rok později - myslím že mu nic neuteče a alespoň bude trošku vyspělejší. Do předškoláků mi ho příští rok ve školce stejně nepřeřadí, protože podle zákona k zápisu jdou děti narozené do 31.8.Navíc se poslední rok zhoršil s mluvením tak příští rok půjdeme řešit logopedii. Sice to bude záhul, protože Mařenka půjde do první třídy a navíc nám tak za měsíc přibude jeden cvrček (nebo beruška)~p~ , ale nějak to určitě zvládneme. Hlavně ať vydrží zdravíčko. ~x~
Zuzka4M 14793
5.6.2009 20:55:59
No ve školce mi řekli, že jako předškolák by byl kdyby mu těch pět bylo do 31.7.2009. Macík teda určitě do školy 2010 nepůjde (je 7.9.).
olca (IP adresa: 84.149.171.192)
  • 
4.6.2009 22:48:41
ahoj maminy,mam na vas takovy dotaz.memu synovi budou v zari 5 roku.od zari ho pak musim prihlasit do predskolky,aby mohl jit 2010 do skoly.bydlime v Nemecku.jenomze se nemuzu rozhodnout,zda kluka mam ci nemam dat do skoly(narozeniny ma 19.,skola tu zacina kolem 14.zari).Jak je to u vas?jdou vase deti 2010 do skoly ci jim date udelat odklad?a jak vy resite tento problem?moc dekuju za odpovedi
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 7468  [Dalších 7358 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.