| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 7468  [Dalších 7338 >>]
Emmina 14922
28.4.2009 22:19:02
Viviku, to je mi fakt moc lito. Je to ale sikula, ze si do ted krasne se vsim poradil. Bude te to ted sice stat nervy, ale urcite to bude pro dobro vas vsech...
Vivik,Jiří 94,Vít 04 13428
28.4.2009 15:28:59
A tak si říkám, že když umí, to, co umí, je to prostě génius. Kdo ví, co nám předvede, až uslyší.
28.4.2009 15:28:06
~n~ Bohužel Vítkovo vyšetření v Motole dopadlo stejně, tedy špatně, jako v Pardubicích. Takže zbytky sluchu, praktická hluchota. Já nevím, stále se mi tomu nechce věřit, že až tak.... Domluvili jsme se, že v Pardubicích začneme trénovat spolupráci v audiokabině, aby byl Vítek schopen spolupracovat, necháme Vítkovi udělat naslouchadla a pokud od přidělení naslouchadel do 3 měsíců nenastane u něj nárůst řeči a to raketový, tak zažádáme o kochleální implantát v Motole. Jestli se ptáte proč ne hned kochlear, tak asi proto, že stále to nějak nemůžeme přijmout či uvěřit tomu... než přistupovat hned k operaci, volíme tuto cestu, schválila mi ji i dětská dr. Ono už těmi 3 měsíci si moc nepomůžeme. Přitom, jak řekl dr., je za 5 minut 12. Kochlearní implantáty se voperovávají max. do 6 let. Starší dítě nikdo oeodoperuje. neptejte se proč, to nevím. Takže nás čeká náročné období takového půl roku a kdo ví, co bude dál. ~d~
24.4.2009 11:33:25
Báro, na toto téma jsem s nimi už mluvila a nějak si z toho nic nevzali ~d~. Prostě jsou takoví, i švagrule se chová stejně, no jsou z jednoho hnízda... Tak co bych chtěla ~;((. Včera rehabka a pedo psycho poradna, ani táta se neptá, jak jsme dopadli.... Tak nějak ani nevím, s kým jsem to vlastně žila.
Emmina 14922
24.4.2009 4:54:36
Viviku, to je mi lito, ze s tim mas takove trapeni. No, kdo by nemel, na deti jsi prakticky sama, musis pracovat na plny uvazek, do toho doktori...klobouk dolu...urcite bude lip, uvidis...S temi rodici, je tezke si rict o pomoc, ale mozna by stalo za to se zamyslet, jestli bys jim nemela rict jak se citis, ze jsi smutna, kdyz nemaji zajem...Drz se~Rv
Emmina 14922
24.4.2009 4:50:19
Januliku, bohuzel tohle leto se do Prahy nedostaneme. Pristi leto ale snad urcite, Jonase jsem totiz zaregistrovala do 1.tridy v Cechach a tak vyfasujeme slabikar a jednou rocne musi prijet na zkousku z CJ. Kdyby se situace zmenila, urcite dam vedet. Jak se jinak mate? Pracujes? A co cacorky?
20.4.2009 21:55:37
No, dozvěděla jsem se, že se rozvádíme vlastně kvůli Vítkovi a starostem s ním. Jistě, že nás to poznamenalo - a to oba. Takže nám asi půjde snáz, když tu káru budeme pošťuchovat každý chvilku.~d~
20.4.2009 21:53:27
Vítek měří 105 a váží 15 kg.
Přitom jí pěkně, skoro všechno, taky je to drobek.
20.4.2009 21:52:03
~;(( No a rozvedení jsme, máme střídavku, s tím, že Jirka když nechce, tak k tátovi nejede, jo maminka je maminka ~;). A tatínek je nějak uhoněný a nestíhá. Na co si musím postěžovat, je to, že cítím nezájem ze strany prarodičů o děti, neptají se, co je s Vítkem, vůbec nevěděli o problémech, kdybych občas nezavolala a nemluvila o tom. Táta o tom s nimi nemluví vůbec. Mě je líto, že se ani nezeptají. Bohužel to nezažívám prvně a už mě vyčerpává snažit se udržovat kontakt. Nechci tady rozebírat všechno, ale je mi z toho všeho fakt smutno. ~n~
20.4.2009 21:46:48
Báro, ona tam nějaká nedoslýchavost bude, Vítek toho moc nenamluví. dneska si vybyvuji zpětně momenty, které mne mohly upozornit. Ale nic si nevyčítám, kolem Vítka se motalo lékařů a lidí, ve školce také nic nepoznali.... Na mluvené slovo reaguje, někdy to třeba vypadalo, že je zabraný do hry, tak nevím... Teď mám lítání, máme rehabilitace, v Pcích ho nějak napíchli při premedikaci, že z toho kulhal ~:(. A táta se ptal, zda je rehabilitace nutná. ~q~ No, tak válčím sama a lítám do práce a z práce pro Vítka a na rehabku.... Je toho nějak moc.~d~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 7468  [Dalších 7338 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.