| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 7468  [Dalších 7318 >>]
Carnae, Simon 04, Nela 06 6229
17.4.2009 10:44:21
ahoj holky, zuzko, gratuluju, jani, jak se mate s holcickama?
vivi, to je teda neco :( ale prece kdyby to byla tak tezka sluchova vada, myslis, ze byste si toho nevsimli driv? jak jste na to vubec prisli? ja mam nekdy pocit, ze je simon hluchej, desetkrat se pta na stejnou vec a nekdy slysi to, co nema.

my jsme byli pro zmenu v rustove poradne, ale nevypada to tak blbe.

v krvi nic nenormalniho, nic neukazuje na hormonalni poruchu, kostni vek 3r 9m
Dg. hranicni somaticka retardace, pricina zatim nezjistena, nutne sledovat

za 2 mesice jdeme na premereni, z ktereho se bude dat usuzovat nejaka rustova rychlost. jinak prej jestli hodne beha a tak (coz on jo), tak prej to neni nic vyjimecnyho, ze tam takovych deti chodi dost. takze jak jsem rikala, vsechno spali, nema rust z ceho. taky rikala, ze pres zimu se moc neroste, takze ted snad trochu popoleze, rozhodne zacal teda nejak vic jist a to dokonce i skolkovy svaciny a to je teda co rict.
kazdopadne jsem o moc klidnejsi!
Vivik,Jiří 94,Vít 04 13428
17.4.2009 10:25:25
Ahojky, u nás se stále něco děje, já snad budu muset vydat román. Ve zkratce, největší problémy jsou s Vítkem, a to zdravotní. Dle všeho má sluchovou vadu. A dle výsledků z Pardubic má těžkou sluchovou vadu, slyšel při uspávacím vyšetření jen 100-110 Db. Takže podle toho by to vypadalo, že má zbytky sluchu. Já chci věřit, že vyšetření v Motole bude milosrdnější.... Něco mluví, nemůže být úplně hluchý a já na něj neječím. Dělá mi to starosti. Teď to budou doktoři házet jeden na druhého, padají slova o tom, že se to zjistilo pozdě. Ano, bylo by to asi dřív, kdyby Vítek neměl takový náročný start do života. Ale rozhodně nechci na nikoho nic házet a nechci aby to někdo vyčítal mě. Ano, byla jsem s ním nejvíc času, ano, ale riziková poradna nic, pediatr nic, MŠ nic, logopedka nic.... Vítek musí být moc šikovný, protože se snaží mluvit, že by všechno odezíral, to vylučuji. Už se na mě valej takové věci, jako MŠ pro sluchově postižené děti v Hradci Králové, nedovedu si představit, že bych ho tam dennně dovážela....Po bitvě je teď každý generál, ale pokud nikdo nic neřekl předtím, tak ať nyní mlčí. Přece nikdo z Vítkova okolí nechtěl zapříčinit, aby se na problém přišlo tak pozdě a já nejméně.... navíc ho špatně při premetikaci napíchli, takže teď máme předepsané rehabilitace, lítám, jak hadr na holi a jsem vyčerpaná, protože táta se na tom asi z hlediska časového podílet nechce.... Ale já to prostě vítkovi musím zabezpečit... Je mi všeho moc líto. Myslela jsem, že zrovna on si vybral vše nejhorší na začátku a těch problémů kolem mne a něj je vagon. Už jsem z toho unavená, vyčerpaná, smutná....
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
24.3.2009 13:27:50
Jéé Zuzanko ob r gratulace k mimískvi. Ty jo jseš dobrá, já už do třetího nepůjdu. A co kluci, jak s e na to tváří? A víte už co to bude?
Zuzka4M 14793
18.3.2009 9:56:10
Jo málem bych zapoměla mimísek se narodí v srpnu ~:-D. Já fakt už blbnu...
Zuzka4M 14793
18.3.2009 9:52:25
Ahojky,
koukám že už moc nenakukujete :-). Já tedy taky moc nestíhám, zvlášť poslední dobou. Macík ... no je prostě Macík (příští čtvrtek jdeme zase na radu k psycholožce uffff). Mišáček se začíná pěkně vztekat no a mimísek ~p~ ... toho vám právě odtajňuji :-). Ten je zatím hodnej, někdy až moc, začíná kopat ale vystačí si s jedním kopnutím za dva dny. Docela mě tím děsí a vůbec mi tentokrát bylo mnohem víc špatně a jsem mnohem unavenější, takže sotva stíhám domácnost, natož internet ...
Alecram , Ada a Domča 19997
6.3.2009 7:46:51
Tak to bych nepoznala ani náhodou ~:-D
5.3.2009 16:30:51
no jasne, jinak to sem nedavam, prece :)

je to Marketa s Patrikem a to oranzovy je Kubik od Kolbihy
Dana+ 4 8036
4.3.2009 22:19:02
jj, rostou, ale asi jako všechny děti :-D Kristýnka je skoro stejně vysoká jako Nikolka a skoro o tři kila těžší. Ale už nevypadá tak strašně jako buclík jako když byla menší. Vytáhla se. Nikolka je hubeňoučká, že je skrz ní skoro vidět. Njn, kdyby měla aspoň z poloviny takový apetit jakto Týna, tak by to bylo v pohodě. Kristýnka sní prakticky všechno. Nikolka je hrozně vybíravá.

Ještě jí není šest a už má tři druhý zoubky, tak doufám, že ty budou v pořádku, první měla chudák zbroušený až k dásničkám.

Ale holky si poctivě zoubky čistí. Teď už jsem je dotlačila i k rovnání si oblečení a dávání si je na hromádku, aby je zase našly až je budou potřebovat. Mají to vlastně 3x denně, ráno složit pyžámko, obléknout věci do školky, po příchodu ze školky svléknout, složit, uložit na místo a obléknout do domácího a večer nanovo s tím co mají na sobě. Jsem zvědavá, kdy jim s tím začnu lézt na nervy.

Nikolka je trochu rychlík, takže to má složené, ale je vidět, že pospíchá. Kristýnka ta je zas hrozně pečlivá, takže někdy rostu, protože jí to strašně dlouho trvá. Ale na rozdíl od Nikolky, už to bere skoro automaticky. Nikče, přestože je starší, to musím připomínat. A hlavně - hodně chválit.

Kristýnka občas dělá fóry když se má svlíknout sama, člověk nesmí ustoupit. Jednou ustoupím a požaduje pomoc vždycky, takže tvrdá realita.
Alecram , Ada a Domča 19997
3.3.2009 9:23:33
Tebe a Simíka s Nelinkou jsem poznala, ale zbytek členů na fotografii nee. Měl by to být někdo, koho tady známe?
2.3.2009 20:43:54
Dani, nejak ti ty deti rostou nebo co :)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 7468  [Dalších 7318 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.