Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
4.9.2008 18:42:41
No, já myslím, že Domča bude bez mlíka dřív než Ada :o)
Co se týče mlíka, tak jsem někde četla, že děti do 5ti let mlíko můžou , dokonce tam psali, že by ho stále měli pít a litr je v ohodě. Ale pro starší děti a dospělé už není mlíko vhodné lemtat celý den. |
Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
3.9.2008 12:25:48
s tim mlikem jste me teda dostaly. ja jsem zrusila flasku nele asi pred tydnem. babicka ji naucila na mliko, takze cely den mela flasku v hube, vetsinou teda prazdnou, ale nemyslim, ze by ji to mliko nejak prospivalo a flaska na zuby taky ne, takze jsme ji jednou nevzali nekam s sebou - teda byla zabalena, ale madam ji vyhrabala a tak jsme odjeli bez ni, a od te doby je bez ni. ocividne ji nepotrebuje, ale tuhle ji zahledla a skemrala, vyhodim je z bytu uplne.
|
1.9.2008 9:00:31
oprava: do školky chodila jako bulík (ne budík)
|
1.9.2008 8:59:34
Jéé, tak to jsem opravdu klidnější, že s tou flaškou na tom nejsme sami.
Ada měla dát flašku před rokem ježíškovi výměnou za dárečky, ale nějak jsme na to v tom chaosu zapoměli. Miminku flašku taky nedala a naopak teď pokukuje po flašce Domči. Máme ale dohodu, že když už je teď velká holka, bude dostávat mlíko do flašky jen ráno a večer. Ráno šla do školky a já se nestačila divit. Ještě v červnu ani nepozdravila a chodila jak budík, teď je to starej mazák :o))) tak se s každym zdraví a hned se vrhla do víru her. Taky podpořila naší kamarádku Emču, která je letos první rok a bylo jí ráno smutno, chudinka tam plakala, ale snad jí Ada trochu rozveselí a bude se tam o ní trochu starat. |
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
31.8.2008 18:43:30
Jé Adélc e vš e nej k svátku a Lindině Elinc e vš e nej k nartozkám, ale lInd a už nechodí:-(
My už dárky máme, už rok škemrá o klzchynku, tak jí dostane, a le m y hračky moc nekupujem jen něco k narozkám, svátku a vánocům a i tak, když s e to pak sejde, od švagrových, babbiček a tak, tak mám pocit, že máme krámů a stejně si s tím nehraje. Alecram, Lucka pije 1/4 l mlíka po probuzení a 1/4 l mlíka pře d spaním a stále z flašky:-(( I když ted říkala, že dá flašku mimču. Byla to i moje pohodlnost, jak moc nepije a nejí, tak sjme byla ráda, že alepson nějaké tekutiny do sebe dostane a hlavně to má za 3 minutky v sobě, ale z hrnku by s e stím cicmala půl dne a ještě by to nevypila. Ale už to musím nějka zarazit:-( |
Deni+František+Ella | 13842 |
31.8.2008 16:24:33
no my si to zjednodusujeme a kdyz otravuje, tak mu to koupime ... je to naprosto nevychovny a delame to fakt jen z pohodlnosti ... vubec nezna hodnotu veci, niceho.
S tou flaskou te muzu uklidnit ... v loni na dovolene v Italii byla na snidani rodina s holkou a te tam davali kakao do kojenecke lahve ... te holce bylo tak 6 - 7 let. Nam ji fandys odmitl nejak pred 3/4 rokem, kdyz byl po operaci nosnich mandli. Nejak se mu to v tu dobu zlomilo. |
31.8.2008 13:02:27
Tak jsem Ade odmítla dát mlíko a právě jsem jí načapala jak vyžahla flašku Domčinýho čaje. Já se z ní fakt zblázním
|
31.8.2008 12:58:43
No, Ada by taky chtěla uplně všechno, ale je pravda, že my jsme s těma hračkama hodně (nechci říkat přímo lakomý) opatrný Toho koníka mi zopakovala už několikrát, takže snad ho opravdu chce.
Ještě si Vám musím postěžovat Ada pořád pije litr mlíka denně a to z flašky. Vůbec nevím jak to udělat, aby ho už nechtěla. Zrovna teď tu u mě sedí a škemrá zase o mlíko |
31.8.2008 12:22:39
a kdybysme meli fany kupovat to co si preje, tak jsme zadluzeni na 1000 let dopredu ... on je neskromny a chce raketu, ponorku apod ... zadne detske atrapy, hned vse normalni funkcni:-(
nastesti na darky nepinda, on moc dobre vi ze uz ma snad skoro vsechno, takze neni moc co, co by rikal ze nedostal ... coz je spatne:-( |
31.8.2008 12:19:53
hrozne to leti ... fakt ... 4 roky ... za chvili budeme resit pubertu
Ja prave dnes uz konecne objednala pro fany nejaky ten velky Lego set s vlakama a modelinu, tak jsem rada ze uz to mam z krku ... to vybirani je vzdy to nejhorsi. A rovnou jsem mu objednala lsitky na dadu patrasovou a to predstaveni Borka stavitele. S hranim na doktory je to u nas taky docela zhavy ... vzdy kdyz jdeme nekam k dr, taky si neco vyskemra, tu strikacku, tu drivko, minule u zubare vyzebral ty rousky na pusu a pak to na nas doma aplikuje. velky uspech mel i pruvodci ... furt pak tema klestema neco cvakal. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.